- Konu Sahibi green olive
-
ben şifa basmaneye gidiyorum. dr mine hanımı herkese tavsıye ederım. buarada zorunlu sezeryan ve normal dogum fıyatı 600 tl. tabı istege baglı sezeryan yada epidural filan ıstersenız ..1.500 cıvarını gözden cıkarmanız gerekiyor.. hastane cok temız herkes güler yuzle karşıladı bizi ilgilendi. tavsıye uzerıne gittik gercekten cok memnun kaldık... bılgınıze hanımlar... buarada muayene ve ultrason ücreti 46 tl.. 2010 fıyatları taabı bu yazdıklarımın hepsi...
allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versın...
serben ben 20.haftamdayım. gaziye ilk kez salı günü gidicem. doğum mesai saati dışında olursa nöbetçi dr giriyormuş doğuma. sen ayşen hanmla görüştün mü bu konuyu?
doğum ücretleri ne kadar?
serben ben 20.haftamdayım. Gaziye ilk kez salı günü gidicem. Doğum mesai saati dışında olursa nöbetçi dr giriyormuş doğuma. Sen ayşen hanmla görüştün mü bu konuyu?
Doğum ücretleri ne kadar?
arkadaşlar merhaba ben 6 aralık 2009 günü doğum yaptım ve doktorum çiğdem karas idi doktorumdan çok memnun kaldım herşeyiyle ince ayrıntılı birşekilde ilgileniyor ruhsal durumunuzakadar bile iniyor evet arkadaşın dediği gibi nöbetçi doktor kimse o giriyor diyorlar aa aslı yoktur olamazda hastanelerde nöbet listesinin olması zorunludur,ve bende ilk duyduğumda kötü issettim kendimi ve doktorumla görüştüm beni çok rahatlattı ben cumartesi gecesi saat 01:45 te hastaneye geldim muayeneden sonra direk doktorumu aradılar bilgi verdiler yatışım oldu açıolmam olmadı suyum geldi bebeğim kakasını yaptığı için sezeryan önerildi bebeği tehlikeye atmamak adına ama önerildi kabul ettik ben ve ailem ondan sonra sezeryana alındım.
Arkadaşın dediği ssk yla aynı iyi bir hastane olduğu için kalabalık evet ama kendi bölümüne gittiğinde fazla beklemiyosun budur bizi ilg,lendiren dimi şunu da merak ediyosunuzdur benim ödediğim ücret 725.00 ama bir gece fazla kaldığım için devlet bir gece öder gerisni 5 yıldızlı otel ücreti alınır bu yönetmelikte böyledir.ondan dolayı ücret budur.20.hasftada detaylı ultrasonu doktorum benden 4 boyutlu istediği için v oda hastanede olmadığı içn dışarı da yaptırdır ege spect diye bir yerde ama sonra dobler ultrason için aşağı gönderiyor ileriki haftalarda.sormak istediğiniz birşey varsa sorun cevap veriym
kan alan laborant evet bend sevmedim o kişiyi ama tamamen karakter yapısı hastaneye mal edilemez.
Not:ben doğuma gittiğimde doktoruma haber verildiğinde bütün gece uyumadı dururmumu yakından takip etti.ve 07.30 da hastaneye gldi.
duyduklarıma çok memnun kaldım
arkadaşım 4 boyutlu ultrason için dışarıda ücret ödedin mi ödediysen ne kadar ödedin bir de şu cd çekimini duyuyorum bu nasıl oluyor sen yaptırdın mı yaptırdıysan o ne kadara mal oluyor cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler...
ben ayrıntılı ultrason araştırıyordum 3 boyutlu. ayşen hanıma 21.haftamda gittiğimde dobbler e yönlendirdi. 2 boyutlu ultrasonla radyoloji uzmanı dr inceledi bebeği. ayşen hanıma gösterdim raporu. 3 boyutluya girmene hiç gerek yok dedi. 20 şubatta bursada kontrole gittiğim doktoruma göstericem; muhtemelen bi daha 3 boyutluya gerek kalmaz.
şifada 3 boyutlu ultrason ücreti 120 tl.
bursada da birkaç yere sordum 120 tl. 4 boyutlu 180 tl.
sezaryanmı 400 500 yoksa semavi arkadaşımız 2 şubatta sordum diyor 350 400 civarı demiş tam net fiyatı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?