- Konu Sahibi Birtonsiyah
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır burun estetiği için arama yapıyorum. İzmirde Prof. Dr. Murat Songu Beye ameliyat olan var mı veya görüşen var mı yorumlarınızı bekliyorum. Yıllardır bu anı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nubArkadaşlar merhaba, uzun zamandır burun estetiği için arama yapıyorum. İzmirde Prof. Dr. Murat Songu Beye ameliyat olan var mı veya görüşen var mı yorumlarınızı bekliyorum. Yıllardır bu anı bekliyorum.
Merhabalar,Kimse cevap vermemiş ama özelden yazan arkadaşlarım oldu. Ben Prof. Dr. Murat Songu Rinoplasti konusunda kararımı verdim. Daha önceden çok kez ameliyat olmama ve anestezi almış olamama rağmen biraz korkum olsa bile sosyal medya hesaplarında hastaları ile yazıştım. ve doktoruma çok güveniyorum. Yeni burnumla aranıza kısa sürede döneceğimi ve süreç hakkında da bilgi vereceğimi belirtmek isterim. Dualarınızı esirgemeyin
Merhabalar,Onunla ilgili bilgim yok ama ümit karagözü tavsiye ederim bende onda olmustum şuan aşığım burnuma ekol hastanesinde çalışıyor
nub
Bir süredir giremiyordum. Ben oldum. Ödem olmasına rağmen o kadar harika bir burun, o kadar güzel yüzüme yakışan bir burun oldu ki dediğim gibi ödem olmasına rağmen durup durup aynaya bakıyorum.Merhabalar,
Ameliyat bitti sanırım. Umarım çok iyi geçmiştir. Ben de doktor arayışındayım aylardır ama “Budur!” Diyeceğim doktor olmadı henüz. Memnun kaldın mı? Kolay mıydı? Buradan ya da özelden ücret konusunda bilgi verebilir misin? Az çok fikir sahibi olmak istiyorum.
Oldum bile harika bir burun harika bir ifade getirdi şimdiden yüzümeSüper ben en zor kısmı atlatmışsın, gerisi göz açıp kapayana kadar geçecektir :) Umarım hayalinden de güzel olur burnun ve nefesin![]()
Çok sevindim adınıza. Özelden fiyat konusunda bilgi verir misiniz peki? Ben olmuşken liplift de yaptırmak istiyorum.Bir süredir giremiyordum. Ben oldum. Ödem olmasına rağmen o kadar harika bir burun, o kadar güzel yüzüme yakışan bir burun oldu ki dediğim gibi ödem olmasına rağmen durup durup aynaya bakıyorum.
Murat Songu da yanılmadığımı anladım. Aynalarla barıştırdı beni.
Merhaba işlerimin yoğunluğu sebebiyle uzun zamandır girmiyordum. Evet çok memnun kaldım. Aynalarla barıştım ve artık her fotoğraf karesinde bulunmak istiyorum. Ben çok memnun kaldım. Ve tavsiye ederimMerhaba biraz zaman geçmiş ama bende Murat beyi düşünüyorum şuan nasıl memnun musunuz