Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba , yarını izmir şehir hastanesine infertilite bölümüne ilk kez gidcem de muayhane ücreti var mı veya yapışan işlemler için ücret alınıyor mu? Giden veya bilgisi olan var mı acaba yardımcı olur musunuz?
Ben gideceğim hafta gebe olduğumu öğrendim fakat ön bilgi için adetinizin 2. Günü gelin dediler bir de eşiniz siz gitmeden önce sperm testi versin üroloji bölümünde anıl beye demişlerdi
Ben gideceğim hafta gebe olduğumu öğrendim fakat ön bilgi için adetinizin 2. Günü gelin dediler bir de eşiniz siz gitmeden önce sperm testi versin üroloji bölümünde anıl beye demişlerdi
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ,aslında benim 1 . 5 aylıkken trozomi18 den dolayı sonlandırmak zorunda kaldığım 1 gebelik oldu 2. Gebeliğim çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu 21 aylık şu an , 11 aydır deniyoruz bu arada 2 kimyasalı oldu gittim kadın doğuma herşeyim normal beni o bölüme yönlendirdi ... 3 yıl önce tepecik kadın doğum infertilite ye gittim hsg çektirdim hamile kaldım inanın o kadar yıprandım ki artık doğal yollardan olmayınca 2. Bebeği istiyorum mecburen gidcem çünkü yaşım 39 zaman kaybım çok oldu . Bu arada sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın, peki siz polikliniğe gittiniz mi hiç hani kan falan verdiniz mi ?
Hayır polikliniğe gitmeye gerek kalmadı fakat Çiğli'de infertilite polikliniğine gitmiştim memnun kaldım internetten randevu alabilirsiniz oraya gitmek isterseniz orası da gayet iyi bir hastane fakat bildiğim kadarıyla 2. çocukta Devlet ilaçlara raporu vermiyor kendinizi almak zorundasınız
Hayır polikliniğe gitmeye gerek kalmadı fakat Çiğli'de infertilite polikliniğine gitmiştim memnun kaldım internetten randevu alabilirsiniz oraya gitmek isterseniz orası da gayet iyi bir hastane fakat bildiğim kadarıyla 2. çocukta Devlet ilaçlara raporu vermiyor kendinizi almak zorundasınız