• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Şehir Hastanesinde Doğum yapan var mı?

kirmizibalik29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
40
9
36
İzmir şehir hastanesinde doğum yapan var mı yakın zamanda? süreç nasıl geçti? Bir de odalar kaç kişilik? Eşler doğum sürecinde alınıyor mu? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Ben tüp bebekle gebe kaldım, doğumuma az kaldı. Kimi çok memnun kimi çok şikayetci

İzmir şehir hastanesinde doğum yapan var mı yakın zamanda? süreç nasıl geçti? Bir de odalar kaç kişilik? Eşler doğum sürecinde alınıyor mu? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Ben tüp bebekle gebe kaldım, doğumuma az kaldı. Kimi çok memnun kimi çok şikayetci
İzmir'de doğurmadım ama şehir hastanesinde doğum yaptım izmırde de tanıdığım şehir hastanesinde doğum yaptı
Doğumdan sonra odalar 2 kisilik ıcınde 2 tv 2 buzluk 2 dolap tuvalet banyo bulunmakta çok güzel bu konuda asla pişman olmszsın doğum odasında ise tek kisilik oorda da ıcınde tuvalet banyo var sana ait
1 Kişi alınıyor refakatçi ama es değil eşler yasak bayan refakatçi oluyor gün ıcınde de saat 12 flan öğlen 1 saatlık ziyaret olıyor o zaman bebeğı görebiliyorlar herkes

Memnunum hersdy guzel ama staj doktorlar da oluyor 7 kısı burden parmaklıyor açılma kaç cm olmuş diye aynı anda hemde çok sinir bozucu bu konuda kötü kendim ıcın dıyorum onun haricinde güzel cok ilgi var

Back
X