gulada Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 136 50 623 38 İzmir 9 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cinnabon #21 Narinkimse .!.: Cok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah. Kaç haftalık oldular? Genişletmek için tıkla... Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık
Narinkimse .!.: Cok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah. Kaç haftalık oldular? Genişletmek için tıkla... Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık
N Narinkimse Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2018 2.359 3.144 133 35 9 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cinnabon #22 gulada .!.: Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen
gulada .!.: Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen
gulada Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 136 50 623 38 İzmir 10 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cinnabon #23 Narinkimse .!.: Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım
Narinkimse .!.: Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım
N Narinkimse Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2018 2.359 3.144 133 35 10 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cinnabon #24 gulada .!.: Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Çok sağolun.
gulada .!.: Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Çok sağolun.