- Konu Sahibi aysegul960
-
ben gebeliğimin basından bu yana şifa hastanesine gidiyorum doğuma 14 gün kaldı memnunum hastaneden ama burda doğum yapmış anneler memnun kalmışlarmı cok merak ediyorum.ilk gebeliğim.bir kaç şey duydum ama kafama takmak istemiyorum bazı ebelerden ilgisizlik yasanmıs sert davranılmıs ama doğrumu bilmiorum.bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız cok sevinirim.
ben gebeliğimin basından bu yana şifa hastanesine gidiyorum doğuma 14 gün kaldı memnunum hastaneden ama burda doğum yapmış anneler memnun kalmışlarmı cok merak ediyorum.ilk gebeliğim.bir kaç şey duydum ama kafama takmak istemiyorum bazı ebelerden ilgisizlik yasanmıs sert davranılmıs ama doğrumu bilmiorum.bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız cok sevinirim.
size dogum ücretinin ne kadar oldugunu söylediler mi? şifa ii bi hastahaneymiş drları da iiymiş fakat mesai saati dısında ve haftasonu farklı ücret uygulaması yapıyorlarmış oyle duydum ben de gaziye gttm kontrol amaçlı memnun kaldm orda yok mesela oyle farklı ücret die bi durumneden şifada oyle ...anlamş deglm:97:
evt bend eöyle duydum mesai saati dışında farklı ücret oluyormuş.
sizin bebiş ne kadar lık?
sizin bebiş ne kadar lık?
bnm daha yok bebek düşünuorz biz kontrol amaçlı gttm ben gaziye siz de izmirdesnz galba siz hangi dra ya hastahaneye gidiyorsunuz? hamilesiniz galiba degil mi?
bnm daha yok bebek düşünuorz biz kontrol amaçlı gttm ben gaziye siz de izmirdesnz galba siz hangi dra ya hastahaneye gidiyorsunuz? hamilesiniz galiba degil mi?
evt duygu hamileyim.ben izmirin içinde değilim ilçesi Torbalıdayım...doktorum burada izmirde de doktorum Hüseyin Çevikti.İYİ BİR DOKTOR ..AMA BEN HER AN BANA YAKIN BİR DOKTOR İSTEDİĞİM İÇİN BURDAKİ DOKTORU SEÇTİM.DOĞUM İÇİN HENÜZ HASTANE ARAŞTIRIYORUM.
AMİN CANIM.Anlıyorum Allah Sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşşdrunuz mu yapcak dogumu anlaşmalı hastahaneyle ? oyle bir şey düşünüyorsanız çınarlı ,Karataş bu hastahaneler güzelmiş gazi şifa gibi hastahanelerde kendi drları yapıo sadece doğum ....
AMİN CANIM.
EVT KENDİ DOKTORUMLA YAPICAM KANALLARIM BAĞLANACAĞI İÇİN SEZEYAN OLUCAM..NASİP OLURSA.EVT KENDİ DOKTORUM KARATAŞ ALTINORDU DİYOR AMA...BİR YANDAN DA GEL KENDİ HASTANEMİZDE YAPALIM DİYOR DEVLETTE ÖZEL ODA TUTARSIN DİYOR.AMA KAFAN KARIŞIK...BİR ARKADAŞIMIN EŞİDE ANESTEZİ UZMANI ODA ÖZELLERLE İLGİLİ BİR İKİ Bİ ŞEY SÖYLED KAFAM KARIŞTI.BEBEĞİN OLSUN ANLIYACAKSIN BENİ.SİZ BEBEK TEDAVİSİMİ GÖRÜYORSUNUZ?
ALLAH SİZDE EN KISA SÜREDE VERSİN BEBİŞİNİZİ
valla cnm drun dedigi de mantıklı aslında sonuçta druna özel gtmişsin sen ilgi çok daha iyi olur hem de fiyat açısından da sanki daha ii olur çümkü karataş olursa oraya da dra verdigin kadar para verceksin bence oyle yap yine sen bilirsin ...cnm ben üç ay önce kontrole gttm işte smear falan yaptı muayene etti bütün testlerim normal çıktı bu denememizin üçüncü ayı inş olck allahın iziniyle o biliyor gelecegi zamanıben bi kaç ay daha olmazsa gitcem bakalım daha erken bizim çünkü...
aliağadayım ben cnm burda da yok işte düzgün hastahane falan sada var o da herkesi sezeryan yapıoOndan izmirde yaptrrm kontollerimi allah nasip etsin bi hamile kalayım da gazi'ye devam ederim ben heralde dru sevdim çünkü...
ilçeler de olunca zorluklar oluyor ama artık ulaşım teknoloji ilerde uzaklar yakın oldu.gaziyi de güzel diye duymuştum.
yazınız okunmuyor................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?