izmir şifada(basmanedeki) doğum yapacak yada yapmış olanlar lütfen bilgilendirin

evet muhasebeye sorduk hem telefonda hemde yüz yüze sigortan varsa normal doğum 400 tl zorunlu sezeryan 425 tl ve bize mesai saati dışı yada hafta sonu olursa farklı olur ücret felan demediler sanmam öle bişey olcanı.eger hastane yatmanızı isterse bir kaç gün daha her gün için 90 tl alınacak.

şifadaki hangi kadın kadın doktorunu önerirsiniz arkadaşlar?

berrin hanım nasıldır mesela?

cnm ben de burda bi topikte okmştm oyle degilse çok ii , gayet iimiş fiyatları o zaman , sen yne bi gttiginde sor çünkü bi kişi degl bi kaç kişi bahsetmişti bundan ...

Son düzenleme:
şifayı ben de düşündüm kızlar ama çok bi bilgim yok bu konuda. drları nasılmış? genel bi yoğunluk var orda gördüğüm kadarıyla onun için tereddütte kaldım şahsen. aslında bana yakın bornova şifa. bi süre daha araştırıcam olmazsa egepol düşünüyorum

şifayı ben de düşündüm kızlar ama çok bi bilgim yok bu konuda. drları nasılmış? genel bi yoğunluk var orda gördüğüm kadarıyla onun için tereddütte kaldım şahsen. aslında bana yakın bornova şifa. bi süre daha araştırıcam olmazsa egepol düşünüyorum

evt egepol de arkadaşım yapacak memnun oraya gidiyor...senin doğuma ne kadar var...

DUYGU BEN ÖZEL İSTEDİĞİM İÇİN 2.600 DEDİLER.KEYFİ OLACAĞI İÇİN.ÖYLEYMİŞ...İNSANIN KAFASI ÇOK KARIŞIYOR İNAN.

şifa mı dio bunu 400 vee 2600 vay bee , yanii bi şey soylemicm !!!!!!!!!!!! cnm sen kafanı hiç karştrma devlette ol guven druna ,demş ya sana burda ol die hiç karştrma bşka hastahane senin 9 ay takbini yapan drun yapsn dogumu en dogrusu bu bence yine sen blrsn....

evt egepol de arkadaşım yapacak memnun oraya gidiyor...senin doğuma ne kadar var...

benm hemen hemen 6 ayım var. ama sürekli aynı drla devam etmek istiyorum başından itibaren. şimdiki drumdan memnunum o da hangi hastaneyi istersen orda yaparız doğumu dedi. böyle olursa şifada sgkdan yararlanıyormuyuz özelemi giriyor bilmiorum ama büyük ve yeni doğan ünitesi olan bi hastane olduu için şifayı düşündüm. olmazsa artık egepol olur diorum

HAKLISIN DUYGU EŞİMDE ÖYLE DİYOR...DOKTORUN YANINDA FARKETMEZ DİYOR...ZATEN HASTANEDE EBELER VE YENİ DOĞAN HEMŞİRELERİ ARKADAŞIM..HASTANE BAŞKA GÖREVLERDEKİLERDE ARKADAŞIM.ANESTEZİ UZMANI AİLE DOSTUMUZ.SANA ÖZEL GİBİ BAKARLAR ÖZEL ODA TUTARIZ DİYOR EŞİM.SORDUM AMELİTAHANE ÇOK HİJYENİKMİŞ.

ASLINDA ANESTEZİ UZMANI OLAN KİŞİ BANA DEDİKİ DEVLET HASTANELERİNDE Kİ MALZEMELER ÖZELLERE GÖRE DAHA KALİTELİ DEDİ.ÇÜNKİ ÖZELLER BİR ÇOK ŞEYDEN KISIYORMUŞ.MADDİAT ANLAMINDA...MESELA İĞNE DEVLETTE TÜRK MALIYKEN ÖZELLERDEKİLER ÇİN BUNUN GİBİ...

sanırım yararlanıyorsunuz sgk dan ben öyle biliyorum.

valla sana daha ne deym hiç düşünme ve tereddüt etme bütün hastahane kankin daha neevalla burda da devlt hastahaneye bi dr gelmiş süpermişşş gaziden randevu almk o kadar zor ki diom arada tahillerde falan devlete de gderm yalnz sana sunu sorcm devltte epudral var mı epudral onmli bi nimet die düşünuom normali de sezeryanı hangisi nasipse de ama senn dr özel senn kesn oyle olur çok haklsn valla devlet de ii artık çok guzel hastahneler yapıldı ve hepsi tertmz dedgm gibi ben arada devleti de degerlendirmek istiyorum eğer dru begenrsem hep ona gderm belli mi olur bi hamiş kalayım da gersi kolayy

öyle duygu baya yatıyor içime...epiduralli normal doğum yok devlet hastanesinde spinal anestezi istiyorum...hayırlı bakalım...Aliağa da hastane güzel dir diye düşünüyorum.bir araştırma yap istersen...kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bebiş yap derim...hayatın en güzel lutuflarından birini kaçırma derim

çok istiyorum ben de cnm yaaa Allah ne zaman verirse artık bakalım Allah bütünn isteyenlere versinnn inşşş iki yıllk evliyim benn... ve istıoz artık bakalm ...spinal anestezi nasl oluo cnm belden aşağı uyştrmalı sezeryan mi onu tam blmiyorum bilgi verrsen sevinirim aklmda bulunsun...

evt dyugu belden iğneli omirikilkten iğne yapıyorlar...uyuştuğu an operasyona başlıyorlar.bilinç açık tabiki...benide ürküten bilincimin açık oluşu her şeyi her sesi duyucak olmak helede bana napıcaklarını bildiğim için biraz korkuyorum açıkçası...
aşağıda link ekledim var bak istersen.
‪Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe‬‏ - YouTube

cnm çok guzell video bayıldımm saol cnm paylştıgın için hiç korkma cnm yaa bence ayık olmak çok daha guzel bebişinin ilk ağlamasını duycaksın var mı bundan guzel bi duygu Allah sağlıkla kucagına almanı da nasip etsin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…