Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhabalar,
Bornovada Slimfit diye bir merkez var internet üzerinden araştırdım ancak çok bilgi bulamadım hakkında. Kendisi yada çevresinde bu mekanla ilgili deneyimi olan birileri var mı teşekkürler.
Slim fiti hiç duymadım epilasyon konusunda. Deneyeimleyen arkadaşlarım yok ama cilt bakımı için gittiğim Nets Club'da geçen sene başladım epilasyona. Çok da memnun kaldım. Epilasyonda güvence vermeleri önemli ki Nets Club hakikaten bu konuda işinde iyi. Bir sorun yaşasanız dahi yakından ilgilenip soruna çözüm buluyor. Bence gidip görüşmende fayda var. Ücretsiz doktor danışmanlığı da var diye biliyorum.Arkadaşlar merhabalar,
Bornovada Slimfit diye bir merkez var internet üzerinden araştırdım ancak çok bilgi bulamadım hakkında. Kendisi yada çevresinde bu mekanla ilgili deneyimi olan birileri var mı teşekkürler.
Novar klinige epilasyon ve lazer yaptirmak icin gittim. Ilk defa lazer yaptirmis degilim, daha once yurt disinda yaptirmis ve cok memnun kalmistim. Malesef Novar klinikte birakin lazerin amatorce sagliksiz bir sekilde yapilmasini ne bir guleryuz ne bir musteriyi karsilama diye bir durum yok. Oncelikle kapidan giriyorunuz kimse yuzunuze bakmiyor, saniyorsunuz calisan kisiler musteri, sizde parasiyla degilde bedava hizmet alan kisi !! Her muessesede ne olursa olsun hangi sektor olursa olsun musteri velinimettir. Fakat bu is yerinde anlasilan para ve musteriye hic ihtiyaclari kalmamis. Hadi bunlari gecin asil onemli olan saglikli ,guvenli hizmet sunulmamasi.Bu klinikte amator kisilerce cok tehlikeli is yapiliyor.Bir yakinimin kolunu iki kere yaktilar.Yanan diger musterileride duydum, malesef bu gercekleri ancak islem yaptirdiktan sonra ogrendim.Cilt doktoru kontrol etmemis ,yanigin ciddiyeti bilinmiyor.Ileride onemli cilt kanserine goturen sonuclar bile dogurabilir. Benim epilasyonumu yapan Selay isimli calisanlari epilasyon yapmayi bilmiyor,cenemde kil kokunu bulamamasindan ve igneyle deriyi yakmasindan dolayi iz kaldi. Calisanlari (herhalde maliyeti aza indirmek icin)egitimsiz, ezbere is yapan genc deneyimsiz insanlardan secilmis.Epilasyon da lazer de oldukca ciddi ve onemli konular ve Turkiye'de bu hic mi hic ciddiye alinmiyor.Klinige bir hemsire koymak, o muessesede bu is ciddi olarak yapiliyor demek degildir. Bu klinigi Saglik Bakanligi ve ayrica Tuetici haklarina bizzat kendim sikayet edecegim. Sadece diger kisileride uyarmak istegim icin yazdim, sagliklarini tehlikeye atmasinlar.Saygilar.Arkadaşlar merhabalar,
Neredeki slim fit'e gittiniz acaba folkarttakimi yoksa bornovadaki mi ? P pdr5561Slimfit Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Bu sene genital için gittim ve bikini bölgemde yanık oluştu.Neredeyse beni suçlayacak bir konuma geldiler. Hatta saçmabir şekilde yanık bölgeme kese uygulamamı bile tavsiye ettiler Kalan epilasyon ücretim de iade edilmedi. Kurumsal kültürü olmayan amatör ve sağlık açısından kesinlikle gidilmemesi gereken bir kurum.
Bayraklı şubesi canım ve bu ağustos ayında yaşadığım bir durum kesinlikle tavsiye etmiyorum güvenilir kurumsal kültürü oturmuş merkezlerden destek al derim.rkadaşlar Bende Slimfit'in Folkart Şubesinde yaptırmayı düşünüyorum daha önce burada lazer epilasyon yaptıran ve görüş paylaşacak varmı ? şimdiden teşekkürler
folkartta yer alan şubede yaptırmadınız sanırım fıyat olarak ne kadar ödeme yapmıştınız acaba ?Bayraklı şubesi canım ve bu ağustos ayında yaşadığım bir durum kesinlikle tavsiye etmiyorum güvenilir kurumsal kültürü oturmuş merkezlerden destek al derim.
merhabaaArkadaşlar merhabalar,
merhaba bende daha once ınstegramdakı sayfalarından gorup gıtmıstım cnm lazer epilasyon ve botox uygulaması aldım bende tereddut ettım ama bu korkularımın yersız oldugunu gordum bence denemelısın hatta artık arada gecerken caya kahveye ugrar oldum :)))))Arkadaşlar merhabalar,
Teşekkürler arkadaşım en kısa sürede gidip görüşlerimi buradan belirteceğim..merhaba bende daha once ınstegramdakı sayfalarından gorup gıtmıstım cnm lazer epilasyon ve botox uygulaması aldım bende tereddut ettım ama bu korkularımın yersız oldugunu gordum bence denemelısın hatta artık arada gecerken caya kahveye ugrar oldum :)))))
İzmir Bornovada ki Slimfit denen yer merdiven altı ne olduğu belirsiz ve uzman olmayan kişilerce işlem yapan biryer bence de uzak durun. Yeni üyelerin söylediklerini değil burda güvenilirliği olan eski üyelerin yazdıklarına bakın lütfen. Lazer epilasyonla ilgili bilgi almak için gitmiştim. Merve diye bir hanımla görüştürüldüm yetkilisiymiş. Burda ki arkadaşlarım bilir ben estetiğe de ilgi duyarım. Lazer sordum size dolgu yapalım botoks yapalımla başladılar yüz germeye kadar gitti iş. Doktorunuz kim diye sorunca bizim anlaşmalı bir doktorumuz yok ama uzman estetisyenlerimiz var dediler. Ameliyatı estetisyenleriniz mi yapıyor diye şaşırarak sordum. Yok siz kararınızı verin biz sizin için herşeyi ayarlarız dediler.
Ben elma istedim onlar elma değil de biz size çamaşır makinesi satalım dediler anlayacağınız.
Vallahi girmemle çıkmam bir oldu. Aman diyim..![]()
Merhaba yıllar önce yazmışsınız ama umarım görürsünüz ben Netsclup a randevu aldım ama çok korkuyorum bazı yerlerde kötü yorumlar gördüm aklım karıştı memnun musunuz ????Slim fiti hiç duymadım epilasyon konusunda. Deneyeimleyen arkadaşlarım yok ama cilt bakımı için gittiğim Nets Club'da geçen sene başladım epilasyona. Çok da memnun kaldım. Epilasyonda güvence vermeleri önemli ki Nets Club hakikaten bu konuda işinde iyi. Bir sorun yaşasanız dahi yakından ilgilenip soruna çözüm buluyor. Bence gidip görüşmende fayda var. Ücretsiz doktor danışmanlığı da var diye biliyorum.