• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir smyrna da tedavi görenler ve görecekler....

pskaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
48
0
86
Diğer
haydi arkadaşlarrrrrrrrrr smyrna hakkında bildiklerinizi yazın ve önerilinizi, tedavi şeklini bizlerle paylaıp bizi bilgilendirinnnnn bekliyorum hepinizi :CüvCüv:

[sıze="2"]tam bana göre bir başlık açmışsın canım bende smyranada 3. Tedavimi düşünüyorum diğer 2 tedavim irenbede olmuştu ikiside nagatif .... Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım [/sıze]

Ben smyrna da tedavı oldum Çok memnunum tek eksısı Çok kalabalık ama herŞey Çok gÜzeldı ben ılk tedavımde pozıtıf sonuÇ aldım ama sonra kaybettım kımyasalmıŞ ama yıne orda tedavıye baŞlıcam

Ben de bilgi istiyorum bir cmt öğleden sonra randevusuz gittim santralden başka kimse
yoktu görüşemedim.santraldeki bey izmirdeki ilk embryologların orada olduunu söyledi.Araştırmadım henüz.

evet canım çok iyi bi merkez zaten başkasının söylediklerine bakma git ön görüşme yap ücretsiz zaten memnun kalırsan devam edersin ben çok memnun kaldım

hoşgeldiniz hepiniz bakalım ben bu hafta nasip olursa başlıcam tedaviye çok tereddüt ediyordum içimi rahatlatınız allah herkesin gönlüne göre versin umarım cemil cümlesi hayırlı sonuçlar alıp bebeklerine kavuşurlar

[sıze="2"]tam bana göre bir başlık açmışsın canım bende smyranada 3. Tedavimi düşünüyorum diğer 2 tedavim irenbede olmuştu ikiside nagatif .... Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım [/sıze]

canım sizin probleminiz neydi 3. denemen aşılamamı yoksa tüp bebek mi benim ilk tedavim olacak nasipse oda tüp olacak

ben symrnada tedavi oldum arkadaşlar geçen yıl mart ayında 2. denememde ikiz gebelik oluştu funda hanımın tedavi ve yaklaşımında son derece memnun kaldım. malesef ben takibimde hata edip başka bir dr a gittim ve 34. haftada bebeğimi karnımda kaybettim ve erken doğumla kızıma kavuştum.

canım sizin probleminiz neydi 3. Denemen aşılamamı yoksa tüp bebek mi benim ilk tedavim olacak nasipse oda tüp olacak
[sıze="2"]bizim sorun eşimde sperm sayısı az ....3. Tüpbebek denemesi olacak diğer ikisi irenbede oldu canım[/sıze]

ben symrnada tedavi oldum arkadaşlar geçen yıl mart ayında 2. denememde ikiz gebelik oluştu funda hanımın tedavi ve yaklaşımında son derece memnun kaldım. malesef ben takibimde hata edip başka bir dr a gittim ve 34. haftada bebeğimi karnımda kaybettim ve erken doğumla kızıma kavuştum.

CANIM BEN TAM ANLAMDIM HEM KARNIMDA BEBEĞıMı KAYBETTıM DEMıŞSıN HEMDE ERKEN DOĞUMLA KIZIMA KAVUŞTUM DEMıŞSıN TAM ANLIYAMADIM :uhm:KUSURA BAKMA

bizde smyrnada tedavı olduk suan 15 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım cok ama cok memnun kaldım
arkadaslar ben harbı cok arastırdımm turkıyedekı ılk embrıyologlardan aynur hanım oranın embrıyologu tek sorunum bırz yogun olmaları ben cok korkuyordum ona rağmne cok memnun kladım dogumumuda orda dusunuyorum ınsallah erken falan olmazsa tabı orayla ılgılı ve tedavıyle ılgılı kafana takılan herseyı sorabılırsınız pazartesı 4 unde ordayım kontrolumuz varrr Allah isteyen herkese buguzel duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın hergun dua edıyorum allahım ısteyen herkese ver yoklugunu gosterme dıye

bizde smyrnada tedavı olduk suan 15 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım cok ama cok memnun kaldım
arkadaslar ben harbı cok arastırdımm turkıyedekı ılk embrıyologlardan aynur hanım oranın embrıyologu tek sorunum bırz yogun olmaları ben cok korkuyordum ona rağmne cok memnun kladım dogumumuda orda dusunuyorum ınsallah erken falan olmazsa tabı orayla ılgılı ve tedavıyle ılgılı kafana takılan herseyı sorabılırsınız pazartesı 4 unde ordayım kontrolumuz varrr Allah isteyen herkese buguzel duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın hergun dua edıyorum allahım ısteyen herkese ver yoklugunu gosterme dıye

canım allah tamamınada erdirsin benim sana bir sorum olacaktı smyrnada tüpbebk fiyatı nekadar(ilaçsız)

kedersiz sana ozel msj attım bak bı ıstersen
ama butun yerlerde fıyatlar asagı yukarı aynı bazı yerlere gore burası dahada uygun en azından paragoz degıller ınsan deger verıyorlar ben karar vermeye calısırken cok arastırdım en cokta emrıyologlarını arastırdım bırcok merkezlede gorustummm buraya karar verdım tabı ben memnun kaldım kalmayanada saygım varr allah butun ısteyenlere buguzel duyguyu yasatsınn

canım merhaba öncelikle tebrik ederim allah bebeklerini kucağına almaya nasip etsin bende ilk tedavime yarın smyrnada başlıyorum :)))))))) umarım bizimde yolumuz açık olur ve tedavi süresince iyi geçer ve sonunda ikizlerime (allah nasip kısmat ederse ki inşallah) kavuşurum belki sizlerle orada karşılaşabiliriz allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı günler diliyorum ha bide senın kaçıncı denemen ve problem neydi sakıncası yoksa tabi

elifcim sağlık güvencen oluncamı 3.500 lira peki bu paranın içine hangi tedaviler giriyor benim ssk lıyım ama istenilen iş günü dolmadığı için özele giriyor eşimde bağkurlu onunda dolmadığı için özele giriyor ve haliyle haliyle fiyat değişiyordur diye düşünüyorum hiç bir güvencen olmadan bütün masraflar ne kadar tutar bu konuda bilgin varmı??? çok şeymi istedim acaba :))

merhaba kızlar bende ilk denememi smyrnda yaptım sonuç pozitifti ancak malesef 9. haftada karnımda öldü ve kaybettim ancak personelden ve doktorlardan hele funda hanımdan çok memnun kaldım eylülde tekrar tedaviye başlıycam ve yine smyrnda herkesede smyrnyı tavsiya ederim

Back
X