Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze="2"]tam bana göre bir başlık açmışsın canım bende smyranada 3. Tedavimi düşünüyorum diğer 2 tedavim irenbede olmuştu ikiside nagatif .... Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım [/sıze]
[sıze="2"]bizim sorun eşimde sperm sayısı az ....3. Tüpbebek denemesi olacak diğer ikisi irenbede oldu canım[/sıze]canım sizin probleminiz neydi 3. Denemen aşılamamı yoksa tüp bebek mi benim ilk tedavim olacak nasipse oda tüp olacak
ben symrnada tedavi oldum arkadaşlar geçen yıl mart ayında 2. denememde ikiz gebelik oluştu funda hanımın tedavi ve yaklaşımında son derece memnun kaldım. malesef ben takibimde hata edip başka bir dr a gittim ve 34. haftada bebeğimi karnımda kaybettim ve erken doğumla kızıma kavuştum.
CANIM BEN TAM ANLAMDIM HEM KARNIMDA BEBEĞİMİ KAYBETTİM DEMİŞSİN HEMDE ERKEN DOĞUMLA KIZIMA KAVUŞTUM DEMİŞSİN TAM ANLIYAMADIM :uhm:KUSURA BAKMA
bizde smyrnada tedavı olduk suan 15 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım cok ama cok memnun kaldım
arkadaslar ben harbı cok arastırdımm turkıyedekı ılk embrıyologlardan aynur hanım oranın embrıyologu tek sorunum bırz yogun olmaları ben cok korkuyordum ona rağmne cok memnun kladım dogumumuda orda dusunuyorum ınsallah erken falan olmazsa tabı orayla ılgılı ve tedavıyle ılgılı kafana takılan herseyı sorabılırsınız pazartesı 4 unde ordayım kontrolumuz varrr Allah isteyen herkese buguzel duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın hergun dua edıyorum allahım ısteyen herkese ver yoklugunu gosterme dıye
3.500 ilaçsız
bizde smyrnada tedavı olduk suan 15 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım cok ama cok memnun kaldım
arkadaslar ben harbı cok arastırdımm turkıyedekı ılk embrıyologlardan aynur hanım oranın embrıyologu tek sorunum bırz yogun olmaları ben cok korkuyordum ona rağmne cok memnun kladım dogumumuda orda dusunuyorum ınsallah erken falan olmazsa tabı orayla ılgılı ve tedavıyle ılgılı kafana takılan herseyı sorabılırsınız pazartesı 4 unde ordayım kontrolumuz varrr Allah isteyen herkese buguzel duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın hergun dua edıyorum allahım ısteyen herkese ver yoklugunu gosterme dıye
3.500 ilaçsız