İzmir tepecik araştırma hastanesi

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
Kızlar meraba.
28 haftalık hamileyim.dogumu izmirde yapıcam ailemin yanında.orda bi kaç kere özele gitmiştim muayene için. Eşimin yanında da sürekli özele gidiyorum zaten.kurban bayramında ailemin yanına izmire gidiyorum ve doğuma kadar ordayım. Yine kontroller için gittiğim özel hastaneye devam edicem.ancak dogumu araştırma hastanesi olduğu için tepecik de düşünüyorum. Devlette doğum yapıp da memnun kalanınız var mı acaba.bilgilendirir misiniz lutfen

Kızlar meraba.
28 haftalık hamileyim.dogumu izmirde yapıcam ailemin yanında.orda bi kaç kere özele gitmiştim muayene için. Eşimin yanında da sürekli özele gidiyorum zaten.kurban bayramında ailemin yanına izmire gidiyorum ve doğuma kadar ordayım. Yine kontroller için gittiğim özel hastaneye devam edicem.ancak dogumu araştırma hastanesi olduğu için tepecik de düşünüyorum. Devlette doğum yapıp da memnun kalanınız var mı acaba.bilgilendirir misiniz lutfen
neden dogumu ozelde dusunmuyorsun cnm. tepecık tam tesekkulu guzel bır hastane dıye bılıyorum ama calısanlarını felan bılmıyorıum tabıkı. devlet hastanelerınde dogumu tek basına beklıyorsun dıye bılıyorum teklı odanda olmuyor sıkıntı olur yanı. ama tabıkı yınede sen bılırsın

Doğum yaklaştıkça fikrim değişmeye başladı gibi zaten.simdi bi yakınım hayat hastanesinde doğum yaptı. Memnun kalmış. Aklımda şu an orası var.hem fiyat olarak da uygun diyorlar

Doğum yaklaştıkça fikrim değişmeye başladı gibi zaten.simdi bi yakınım hayat hastanesinde doğum yaptı. Memnun kalmış. Aklımda şu an orası var.hem fiyat olarak da uygun diyorlar
konaktaydı sanırım hayat hastanesı degılmı

Evet canim konakta.daha hiç gitmedim izmir dışındayim şu an.hastaneden özlem hanımı çok ovuyorlar bakalım gidince ilk işim orayı görmek olacak

nerde oturuyorsun canım ızmırde pekı

Sana tavsiyem kontrollerine yada Allah korusun bi sıkıntı olursa hamileliğinde mutlaka tepeciğe git çünkü oranın makineleri çok gelişmiş vede doktorları uzman ama hamileliginde bi sıkıntı yoksa doguma oraya gitme sakın ben 5 yıl önce doğumumu orda yaptım tamam doktorları gerçekten uzman ama insana insan muamelesi yapmıyolar ben tövbeliydim asla oraya gitmem diyodum ama 2 hafta önce orda kürtaj oldum çünkü hamile oldugumu ögrendim ve 5 hastane gezdim (içinde özel hastanede var) hiçbiri bi tanı koyamadı keseyi göremediler dış gebelik dediler son çare olarak tepeciğe gittim detaylı ultrasonda (bu ultrason aleti çok nadir hastanelerde var) keseyi gördüler ama boş gebelik oldugunu söylediler ve orda küretaj oldum 5 hastanenin anlayamadığını orası anladı yani dedigim gibi kontrollere git ama doğuma sakın gitme bu benim fikrim yine sen bilirsin bebeğinde hayılı olsun Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşım Buca kadın doğum ve çocuk hastanesi var. Ben 1 sene önce orda doğum yaptım ve çok ama çok memnun kaldım. Şimdi ikinciye hamileyim ve yine orda doğum yapıcam inşallah. Maddi durumumuz da herhangi bir sıkıntı yok ama yinede özeli düşünmedim hiç. Bu gibi hastanelerin imkanlarının ve doktorlarının daha deneyimli olduğu kanısındayım. Doğumhanede müzik ve espiriler eşliğinde doğuruyorsun:KK45:

Kızlar meraba.
Canim bnde izmirdeyim ama bn alsancakta ozele gidiyorum tepecik dok.i olabilir ama hastane cok pis bence 1kere gitiimm bn

Alsancak hangi özele gidiyorsun canım. Ozeller sezeryan yapıyor git devlette doğru normale teşvik etmiyorlar diyip gözümü korkuttular iyice.cok kararsız kaldım doktor bulamadım. Buca kadın dogumu da duymuştum
Devlette ozel oda felan tutma gibi şansımız varmı ki

Bildiğim kadarıyla buca kadın doğum hastanesinde tekli odalar var özel tutuyorsun canım

Orayla da gidip görüşmek lazım o zaman
İnşallah iyi bi hastane ve doktor bulabilirim artık :(

Alsancak hangi özele gidiyorsun canım. Ozeller sezeryan yapıyor git devlette doğru normale teşvik etmiyorlar diyip gözümü korkuttular iyice.cok kararsız kaldım doktor bulamadım. Buca kadın dogumu da duymuştum
Devlette ozel oda felan tutma gibi şansımız varmı ki
Okadarini bilmyorum canmbn 3 senedir izmirde yasiyorum. Hep ozele gittim alsancak caminin orda muanenesi 130 kan falan baska yerde veriyosun yannda biolap var kan vermek icn ozel oda13 tl tek kan istersen tepeckte veryosun dok mail atiyolar.istersen tam adresini atarm sana

Back
X