İzmir Tepecik Kadın doğum da tüp bebek yaptıran arkadaşlar sorularıma cvp arıyorum

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
Mrb kızlar bugün bilgi almak için gittim tepecik doğum tüp bebek merkezine daha önce yaptırdığım aşılama epikriz raporunu istediler diğer tahlillerim yanımdaydı o eksikti sadece onu tamamla adetin 2. Günü gel dediler şimdi 2. Gün gidince hemen tedaviye başlanıyomu ilaç için rapor çıkıyomuş burdan okuduğum kadarıyla rapor işi hemen oluyomu yoksa 2. Adetemi sarkıyo deneyimli olanlar cevaplayabilirmi.?

Mrb kızlar bugün bilgi almak için gittim tepecik doğum tüp bebek merkezine daha önce yaptırdığım aşılama epikriz raporunu istediler diğer tahlillerim yanımdaydı o eksikti sadece onu tamamla adetin 2. Günü gel dediler şimdi 2. Gün gidince hemen tedaviye başlanıyomu ilaç için rapor çıkıyomuş burdan okuduğum kadarıyla rapor işi hemen oluyomu yoksa 2. Adetemi sarkıyo deneyimli olanlar cevaplayabilirmi.?
ben söylim hemen kan verdircekler muayene olcan sonra onlar seni ariyacaklar

Ben ilkkez tüp bebek yaptırcam 8 yıllık evliyim ilk 1buçuk yıl istemedik sonra hiç hamile kalmadım birkez aşılamadan sonra ara verdik yumurta takibi göbekten iğnelerle yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile son 2 aydırda olmayınca artık tüpe yöneldik

Hımm hemen başlamıyo yani sen de ordamı yaptırdın peki nasıl olumlu sonuç aldınmı doktorları nasıl
evet bende orada yaptırdım 3. denemem 1negatif 2.kimyasal 3.bekliyorum 13 ekim test günüm drlar hemşireler hepsi çok iyi çok iyi davranıyorlar ama zaten her mesleğin iyisi kötüsü var bize işini iyi yapan lazım hakkımızda hayırlısı sonuçta herşey nasip kısmet

evet bende orada yaptırdım 3. denemem 1negatif 2.kimyasal 3.bekliyorum 13 ekim test günüm drlar hemşireler hepsi çok iyi çok iyi davranıyorlar ama zaten her mesleğin iyisi kötüsü var bize işini iyi yapan lazım hakkımızda hayırlısı sonuçta herşey nasip kısmet
Hayırlısı canım 3. Son olur inşallah pozitifi görürsün Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşlar belli şartlari var mı yani şu kadar süre evli olmak yada hamile kalamama süresi gibi?

Tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşlar belli şartlari var mı yani şu kadar süre evli olmak yada hamile kalamama süresi gibi?
Pandemi nedeniyle şuan süre belli değil kapalı tup bebek ve İnfertilite bölümü.

Back
X