Merhabalar, forumda yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim en hızlı böyle cevap bulurum sanırım, Çok az bir zamanım var ve kendimi çok çaresiz hissettim belki hastane konusunda duyduklarınız yada yaşadıklarınız vardır bana yardımcı olur musunuz?
polikistik over sendromum var doktor kontrolü zor bir hasta olduğum için direk tüp bebek dedi, tedaviye başladık fakat ilacın dozunu ayarlayamadığı için tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldık ara verip tekrar başlayacaktık ama bu ara sürecinde merkezle ilgili çok olumsuz şeyler duydum ve benim orada tedavi gördüğüm süre içinde karşılaştığım 5 kişinin sonuçları hep negatifti, ara verme sürem doldu tekrar başlamam gerekiyor ama güvensizlik oluştu merkeze karşı inancım kalmadı.
sizin bilginiz varmı olumlu yada olumsuz varsa lütfen benimle paylaşın....
tınaztepe hastanesi erdal bey nasıl?
polikistik over sendromum var doktor kontrolü zor bir hasta olduğum için direk tüp bebek dedi, tedaviye başladık fakat ilacın dozunu ayarlayamadığı için tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldık ara verip tekrar başlayacaktık ama bu ara sürecinde merkezle ilgili çok olumsuz şeyler duydum ve benim orada tedavi gördüğüm süre içinde karşılaştığım 5 kişinin sonuçları hep negatifti, ara verme sürem doldu tekrar başlamam gerekiyor ama güvensizlik oluştu merkeze karşı inancım kalmadı.
sizin bilginiz varmı olumlu yada olumsuz varsa lütfen benimle paylaşın....
tınaztepe hastanesi erdal bey nasıl?