Ne güzel çok tebrik ederim. İnş darısı başımaMerhaba çok araştırarak İrenbe’de karar kıldım.
Ümit hanım sayesinde hamile kaldım, tavsiye ederim
Teşekkür ederim amin inşallah en kısa zamanda size de nasip olur.Ne güzel çok tebrik ederim. İnş darısı başımaFiyatlar nasıl? kıyaslamak için soruyorum. Daha önce aşılama yaptırdınız mı? Onun fiyatları neydi?
İnşTeşekkür ederim amin inşallah en kısa zamanda size de nasip olur.
Aşılama yaptırmadık biz, bende tek tüp tıkanıklığı var doktor hanım aşılamayı önerdi ilk olarak ama biz tüp bebekte şans daha yüksek diye direkt onu istedik.
Fiyatların yazılı olduğu kağıt vardı size özelden atayım beceremedim burada:)
Tek denemede pozitifi gördük çok şükür, darısı kucağımıza almaya inşallahİnşKaçıncı denemenizde olumlu sonuç aldınız? Ben şimdi aşılama deneyeceğim. Çok araştıramadım eğer olumlu sonuçlanmazsa alternatif çözümlerde bakıyorum. Bir de fiyatları hiç bilmiyorum. Bir tek kendi hastanemin fiyatları hakkında bilgim var.
yaa ne güzel ins biz de çok uğraşmayız.Tek denemede pozitifi gördük çok şükür, darısı kucağımıza almaya inşallah
Tüp bebekte %50 laboratuvar, %50 doktor çok önemli diye okumuştum ben, irenbe’nin laboratuvarını çok övüyorlardı açıkçası tercihimizi biraz da o etkiledi
Merhabalar, hayırlı olsunMerhaba çok araştırarak İrenbe’de karar kıldım.
Ümit hanım sayesinde hamile kaldım, tavsiye ederim
Anladım, kendi elimdeki bütün raporlari kabul ediyorlar yani cok iyi bende pcos var destek olmayınca yumurta catlamiyor bi sorun oMerhaba, çok teşekkür ederim
Ücretsiz ön görüşmeleri var öncelikle, bütün merak edilenleri orada açıklıyorlar.
Eşimden sperm örneği aldılar, rahim filmi çektirdim bende bizim tek problemimiz sol tüpümün tıkalı olmasıydı, tüp bebeği biz istedik beklememek adına.
Sonra ilaçlara başladık, oran vermedi doktorum biz de sormadık açıkçası.
Opu sonrası histeroskopi yapıldı polip şüphesi üzerine.
Böylece 2 adet dinlenmiş oldum, transferim yapıldı.
Merhaba. İrenbe prof ümit inceboz a tavsiye üzerine gidiyorum. Geçen ay ilk görüşmemizi yaptık. Ümit hanım ilgili ve işinde iyi bir doktor. Çevremde onu ve irenbeyi tavsiye eden çok kişi oldu biz de tercihimizi bu yönde kullandık. Şu anda verdiği ilaçları kullanıyorum haziran ayı gibi tüp bebeğe başlıcaz dedi bakalım hayırlısı artık. Bu arada fiyat konusunda bi kaç merkezi daha araştırmıştım aşağı yukarı 15 bin TL gibi bir rakam veriliyor genelde.Arkadaşlar İzmir'de tüp bebek tedavisi için hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz?
Rapor derken tahlil mi?Anladım, kendi elimdeki bütün raporlari kabul ediyorlar yani cok iyi bende pcos var destek olmayınca yumurta catlamiyor bi sorun o
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinRapor derken tahlil mi?
Biz orada yaptırdığımız için tahlilleri o konuyu bilemeyeceğim.
Ben doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, içime sinmeyen hiçbir durum olmadı.
maddi manevi zor bir süreç Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.
teşekkürlertavmergana gitmiştim. aşılama oldu sonuc negatif. eksik ilaç kullanıldı ve ilgisizlerdi.
anladım teşekkür ederimMerhaba. İrenbe prof ümit inceboz a tavsiye üzerine gidiyorum. Geçen ay ilk görüşmemizi yaptık. Ümit hanım ilgili ve işinde iyi bir doktor. Çevremde onu ve irenbeyi tavsiye eden çok kişi oldu biz de tercihimizi bu yönde kullandık. Şu anda verdiği ilaçları kullanıyorum haziran ayı gibi tüp bebeğe başlıcaz dedi bakalım hayırlısı artık. Bu arada fiyat konusunda bi kaç merkezi daha araştırmıştım aşağı yukarı 15 bin TL gibi bir rakam veriliyor genelde.
Rica ederimanladım teşekkür ederim
Merhabalar fiyatları bana da atarmisinizTeşekkür ederim amin inşallah en kısa zamanda size de nasip olur.
Aşılama yaptırmadık biz, bende tek tüp tıkanıklığı var doktor hanım aşılamayı önerdi ilk olarak ama biz tüp bebekte şans daha yüksek diye direkt onu istedik.
Fiyatların yazılı olduğu kağıt vardı size özelden atayım beceremedim burada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?