Tüp Bebek Merkezleri İzmir tüp benek doktoru önerisi

Dilek hanım öyle isine gelmedim odasına almaz ve bana yanlıs ilac vermis kan pıhtılasması vardı eksik ilac verdi dustu

Çok geçmiş olsun canım :( yazacak çok şey var da hatirladikca sinirim bozuluyor, olan paramiza umitlerimize ve zamanımıza oldu. Ama sen şimdi artık tadını çıkar ve keyfine bak, bunları hatırlayıp sinirini bozma bebişin de sinirini bozmayalim şimdi :)

Kesinlikle haklısın çok pahalı, normalde hastaneyi sigortam karşılıyor ancak tüp bebekte kendi imkanlarımızla yaptırmak durumundayiz tabi. Baştan da süreç hakkında sağlıklı bilgilendirilmedik biz maalesef. Bebek sahibi olacağız diye heyecanla başladık ve konuya hakim olmadığımız için detayları bilmeden koyulduk işe, onlarda resmen bundan faydalandı, gerçekten çok kötü bı deneyim oldu kent Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak tüm sevk ve heyecanim kayboldu tamamen hayal kırıklığı. :KK43:
E madem bilgilendirilmek mevzuundan girmissiniz olaya bizimki de tam da öyle.ogluk 9 aylıkken yaptırdığımız asi özel isteğe bağlı asıydı.parali olduğunu bilerek gittik.12.ayda hem 1 yaş aşıları hem de o özel aşının 2.dozu vurulacakti.ankarada özel hastanelerde zorunlu aşılar ücretsiz.biz de bilmedik.daha muayeneye gitmeden bir kağıt imzalattılar bilgilendirme kagidi.basiretimiz bağlandı imzaladık.ankarada hep muayene sonrası tetkik zamanı gelince imzalattılar her birseyin fiyatını söyleyerek idrar ya da kan.tahlili şu kadar vs diye.hem sigortanin odemeyecegi şeyler olabilir hem de sigorta odese bile bize düşen fark fazla gelebilir vs diye illa sormadan söylerler en baştan sorun çıkmasın diye.kent te zorunlu aşıların fiyatını sormak aklımıza gelmedi cunku 9 ay boyunca odemedik .bunlar da hiç uyarmadi.asilar yapıldı bir fiyat ki Allah bize 500 TL ekstraya mal oldu sağlık ocağında bedava yaptıracağız asi sigortasız karşılasa da olan oldu limitimize..sormadiniz en başta bilgilendirme formunu da imzaladiniz dediler sağlık bakanligina şikayet etsek de bir sonuç alamadık.sanki formda asi fiyatı yazıyor.daha önce de dolandirilmayinca hastanelerde bilemedik tabi:)
Neyse asıl mevzu sizlerin her bakımdan güvenilir yerde tedavi olmasi.allah tez zamanda içinize sinen doktorlarla karşılaştırıp gebelik nasip etsin arkadaşlar .

Ben Ankara'da yaşıyorum anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldum oğlum 21 aylık.
İzmir'de yazdığımız var geçen sene oğlum için gittik 2 defa.2.cisinde bizi yasal yollardan soydular resmen kent Hastanesi'nde.gidersem sadece çocuk doktoru dilber hanım icin giderim ne tetkik gerekiyorsa devlet dışarıda yaptiririm.
Merhaba
Bende bu ay anatolia da tedaviye başladım. Siz memnun kaldınız mi ? Tavsiye ediyor musunuz ?
Birde ne kadar ödemiştiniz toplamda? Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Merhaba
Bende bu ay anatolia da tedaviye başladım. Siz memnun kaldınız mi ? Tavsiye ediyor musunuz ?
Birde ne kadar ödemiştiniz toplamda? Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Merhaba..tabii ki memnun kaldım.doktorum hakan yaraliydi.2016 Eylül ve 2016 Aralık olmak uzere 2 tedavi oldum.2.tedavi olumlu sonuçlandı.ilaclar hariç 5950 idi tedavilerin her biri.

Hamileyim cnm cok sukur orası lanet cimere sikayet et canım 2016 cihaz bozulms embrıyolar ölmüs genede koydular
Ben de senin yazılarını okuduktan sonra iptal ettim kenti. Smyrna da oldum daha evvel ben de memnun kalmadım. İsrael Arıh diyorduk o da acayip paracı dendi Cemal posacı da randevum var bgn.

Aşılama olayını pek tercih etmiyorum tutma ihtimali muhakkak vardır ama ben vakit kaybetmek istemiyorum daha garantici bir yöntem olan tüp bebek istesem aşılama denemeden mümkün müdür? Yoksa illa 3 kere aşılama mı yapıyorlar?

Aşılama olayını pek tercih etmiyorum tutma ihtimali muhakkak vardır ama ben vakit kaybetmek istemiyorum daha garantici bir yöntem olan tüp bebek istesem aşılama denemeden mümkün müdür? Yoksa illa 3 kere aşılama mı yapıyorlar?
ozelde yaptircaksaniz boyle bir sart yok direk tup bebek yaptirabilirsiniz

Ben de senin yazılarını okuduktan sonra iptal ettim kenti. Smyrna da oldum daha evvel ben de memnun kalmadım. İsrael Arıh diyorduk o da acayip paracı dendi Cemal posacı da randevum var bgn.
Uzun zaman olmuş ama ben de Cemal Posacida asilama yaptırdım 2 gün oldu. Siz nasıl sonuç aldınız acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah burdasınızdır hala🙏

Uzun zaman olmuş ama ben de Cemal Posacida asilama yaptırdım 2 gün oldu. Siz nasıl sonuç aldınız acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah burdasınızdır hala🙏
Canim bende Cemal posacida asilama yaptırdım 2 gün oldu

Insallah ayni gün pozitif sonucu görürüz 🙏

Back
X