- 30 Nisan 2025
- 172
- 56
- 13
- 35
İğne ne kullandınız opu öncesi kaç gün kullandinizMerhaba hayırlısı olsun sürecin . Bende alper beyin hastasıyım. 2.3 gün sonra 3. Opu için gideceğim adeti bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne ne kullandınız opu öncesi kaç gün kullandinizMerhaba hayırlısı olsun sürecin . Bende alper beyin hastasıyım. 2.3 gün sonra 3. Opu için gideceğim adeti bekliyorum
Evet her opu tedavi ayrı bir deneyim ama yoeuldım cnö üstelikte yaş faktör ü var yaş 41 herşey ateş pahası maddi manevi zor cnm. Rahat araba parasını yedi benim bebeler. Umarım değer cnö bu sefer.doktorum dan çok memnunum cnm çok naif ve stres etmiyor ilgili. Bazı doktor lar insanın yüzüne bakmıyor . Zaten stersli zamanlar dan geçiyoruz bide doktor stres eserse zaman bize azap olur. Senin sürecin nasıl cnö?Her baştan alınan tedavi bence artı neyin olmadığı bilinerek başlanıyor tedaviye inşallah bu kez sonuç güzel olacak en önemlisi doktorumuz gerçekten çok bilgili gerçekçi ve işinde iyi
Cnm daha önce bana uzun protokol uygulandı epey kullandım iğne dozları yüksekti. Bu sefer nasıl olacak bilmiyorum adetimi bekliyorum işte 2.3 güne gelecek gideceğimİğne ne kullandınız opu öncesi kaç gün kullandiniz
Evet her opu tedavi ayrı bir deneyim ama yoeuldım cnö üstelikte yaş faktör ü var yaş 41 herşey ateş pahası maddi manevi zor cnm. Rahat araba parasını yedi benim bebeler. Umarım değer cnö bu sefer.doktorum dan çok memnunum cnm çok naif ve stres etmiyor ilgili. Bazı doktor lar insanın yüzüne bakmıyor . Zaten stersli zamanlar dan geçiyoruz bide doktor stres eserse zaman bize azap olur. Senin sürecin nasıl
Maddi ve manevi zor bir surec İzmir de yasamadigimiz için biraz daha zor bize yumurta kalitesine bağlı benim de yaş faktörü var folükül var ama kalite ne durumda bilmiyorum ignelere başlandı Perşembe neler söyleyecek bilmiyorumEvet her opu tedavi ayrı bir deneyim ama yoeuldım cnö üstelikte yaş faktör ü var yaş 41 herşey ateş pahası maddi manevi zor cnm. Rahat araba parasını yedi benim bebeler. Umarım değer cnö bu sefer.doktorum dan çok memnunum cnm çok naif ve stres etmiyor ilgili. Bazı doktor lar insanın yüzüne bakmıyor . Zaten stersli zamanlar dan geçiyoruz bide doktor stres eserse zaman bize azap olur. Senin sürecin nasıl cnö?
İnşallah bu kez hayaller gerçekleşir,Cnm daha önce bana uzun protokol uygulandı epey kullandım iğne dozları yüksekti. Bu sefer nasıl olacak bilmiyorum adetimi bekliyorum işte 2.3 güne gelecek gideceğim
Herşey güzel olacak sters etme kendini.bende aydın da yaşıyorum İzmire gelmek zor geliyor. Bana da yumurta kalitesi düşük denildi eşimde de morfoloji sorun̈u var. İlk opuda 19 yumurta 2 embriyo . 2. De 11 yumurta tek embriyom çıktı. Ama negatif oldu transferlerin. Yaşım geçtikçe umudum azalıyoeMaddi ve manevi zor bir surec İzmir de yasamadigimiz için biraz daha zor bize yumurta kalitesine bağlı benim de yaş faktörü var folükül var ama kalite ne durumda bilmiyorum ignelere başlandı Perşembe neler söyleyecek bilmiyorum
Rabbim bize de evlat sahibi olmayı nasip etsinHerşey güzel olacak sters etme kendini.bende aydın da yaşıyorum İzmire gelmek zor geliyor. Bana da yumurta kalitesi düşük denildi eşimde de morfoloji sorun̈u var. İlk opuda 19 yumurta 2 embriyo . 2. De 11 yumurta tek embriyom çıktı. Ama negatif oldu transferlerin. Yaşım geçtikçe umudum azalıyoe
Umarım cnm benim. İlaç dozların nasıl bu tedavide cnmRabbim bize de evlat sahibi olmayı nasip etsin
Gonal f 150x1 meriofert ve klomen üç günlük süreç başlangıç için Perşembe devamına karar vereceyUmarım cnm benim. İlaç dozların nasıl bu tedavide cnm
Perşembe güzel haberler ver bana cnm bana da umut ol. Kaç yumurta görmüştü doktorun muayene de cnm amh nasılGonal f 150x1 meriofert ve klomen üç günlük süreç başlangıç için Perşembe devamına karar verecey
Amh berbat benim de yaş faktörü var en son 5gordum dedi vitamin kullanıyorum hala belki kaliteyi arttırır bilemiyorum bir süreç var belki uzuun bir surec eşimde varikosel ameliyatı var geçmişte yaşıyoruz bakalım bu süreci neler olacakPerşembe güzel haberler ver bana cnm bana da umut ol. Kaç yumurta görmüştü doktorun muayene de cnm amh nasıl
5 te iyi cnm yaşına göre bence bazı arkadaşlar daha genç olduğu halde 1.2 yumurta anca görüyor cnm sanırım biraz da genetik bu işler cnm. Sadece takviye kullanma çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ye cnm. Bide avokado tüket her gün yarım cnm. Umarım kaliteleri de güzel çıkacak cnm benim dualarım seninleAmh berbat benim de yaş faktörü var en son 5gordum dedi vitamin kullanıyorum hala belki kaliteyi arttırır bilemiyorum bir süreç var belki uzuun bir surec eşimde varikosel ameliyatı var geçmişte yaşıyoruz bakalım bu süreci neler olacak
İnşallah teşekkür ederim aynı doktor5 te iyi cnm yaşına göre bence bazı arkadaşlar daha genç olduğu halde 1.2 yumurta anca görüyor cnm sanırım biraz da genetik bu işler cnm. Sadece takviye kullanma çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ye cnm. Bide avokado tüket her gün yarım cnm. Umarım kaliteleri de güzel çıkacak cnm benim dualarım seninle
Bir yıllık evliyim ben geç kaldım sanırım çocuk için5 te iyi cnm yaşına göre bence bazı arkadaşlar daha genç olduğu halde 1.2 yumurta anca görüyor cnm sanırım biraz da genetik bu işler cnm. Sadece takviye kullanma çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ye cnm. Bide avokado tüket her gün yarım cnm. Umarım kaliteleri de güzel çıkacak cnm benim dualarım seninle
Bende 2. 5 senelik evliyim olmadı geç evlendim bende cnö 38 de evlendim geç kaldık azcık ama olsun geç olsun güç olmasınBir yıllık evliyim ben geç kaldım sanırım çocuk için
Umarım cnm benim belki karşılaşırız irenbe de cnm haberleşelim birbirimize umut olalım cnm o kadar çok ihtiyacım var ki bu aralar duygusalım. Son transfer den sonraki 4. Adetim bu baya dinlendim başlamaya da korkuyorum azcık çok dinlenmek de iyi değil galiba. 3 aydır takviye kullanıyorum iyi besleniyorum yeni tedavi için. Doktor takviye kullan 1 ay sonra gel diyor genelde onu demesin diye bu sefer bilinçli gidiyorum cnmİnşallah teşekkür ederim aynı doktor
tedavi zamanlaması aynı
bir bakmissin ikimizde bebislerimizi kucagimiza almisiz sen de umutsuz olma geciktiriyorsa Allah guzellestirsin bu defa olacak inşallah
Umarım cnm benim belki karşılaşırız irenbe de cnm haberleşelim birbirimize umut olalım cnm o kadar çok ihtiyacım var ki bu aralar duygusalım. Son transfer den sonraki 4. Adetim bu baya dinlendim başlamaya da korkuyorum azcık çok dinlenmek de iyi değil galiba. 3 aydır takviye kullanıyorum iyi besleniyorum yeni tedavi için. Doktor takviye kullan 1 ay sonra gel diyor genelde onu demesin diye bu sefer bilinçli gidiyorum
Seni cidden anlıyorum üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp Bebek için bana boşuna uğraşma tarzında konuştu tedaviyi bıraktım üç ay kendime gelemedim ve Alper bey e umutsuz bir şekilde geldim duygusaliz çaresizlik hissi var umuda ihtiyacımiz var bizi anlayan insanlara ihtiyacimiz varUmarım cnm benim belki karşılaşırız irenbe de cnm haberleşelim birbirimize umut olalım cnm o kadar çok ihtiyacım var ki bu aralar duygusalım. Son transfer den sonraki 4. Adetim bu baya dinlendim başlamaya da korkuyorum azcık çok dinlenmek de iyi değil galiba. 3 aydır takviye kullanıyorum iyi besleniyorum yeni tedavi için. Doktor takviye kullan 1 ay sonra gel diyor genelde onu demesin diye bu sefer bilinçli gidiyorum cnm