izmir ufuk bilkay mi can kopal mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hh-1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hh-1

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
780
1.533
113
arkadaslar ekol hastanesini dusundum yurt disindayim fakat hangi doktor onu secemedim. simdide bu iki doktor aklima yatti ama hangisini onerirsiniz lutfen yardim edin ameliyat olanlardan cevap bekliyorum :( off cok kafam karisti en zor asama buymus doktor secimiymis

Ufuk bilkayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ben oldum hiçbir şekilde doktordan memnun kalmadım.

Ben can kopala oldum 12 gün önce. Memnun gibiyim yani bilmiyorum okadar şişki burnum anlayamıyorm suan bişi soylemek için erken sanırım ama şunu söyleyebilirim kesinlikle nazik bir eli var temiz iş cıkarıyor :) morarma kanama acı agrı sızı vs nerdeyse 0lmadı yani, şişlik tabikide var onada yapcak bişi yok ne yazıkkı :(

Ben de Can Kopal'a oldum neredeyse iki yıl önce. Ama ne yazık ki burnum kötü oldu. Bu biraz da şans işi sanırım. O yüzden en doğrusu size şans dilemek.

Ufuk bilkayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ben oldum hiçbir şekilde doktordan memnun kalmadım.
arkadaşlar ben de tavsiye etmiyorum ne yazık ki başarılı bir sonuç alamadım. belli bir tarzı yok, son kontrol sonrası şikayetlerimi dile getirdiğimde bu kadar takılmamam gerektiğini soyledi. yıllardır hayal edip, cesaret toplayıp, zar zor bıçak altına yatıyorsuznuz ve sonuç ödemli, burun delikleri orantısız bir burun, çok üzgünüm...

Back
X