- 19 Şubat 2021
- 4
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nesseessen
-
Bu 3800 Dr artı hastane ucretını neler dahili acabaMerhaba . İzmir özel ege şehir hastanesi Dr. Ferit Tuna . 3.5 sene önce doğumumu burda yaptım , ve on tane daha doğursam aynı hastane ve aynı doktoru tercih ederim . Allah nasip ederse ben de 2. çocuğu düşünüyorum fakat İzmir özel ege şehirdeki doktorum Ferit Bey , tam karşıdaki Özel Gözde hastanesine geçmiş , ki orasına pek ısınamamıştım . Napıcağımı bende bilmiyorum açıkçası . Bu arada ege şehirde Muayene ücreti 105 tl , doğum da 1.5 ay önce bir yakınımdan biliyorum 3800 fiyatı .
Yani şuandaki paket nasıldır bilmiyorum ben 3.5 sene önce orda doğumumu yaptım doğum+oda süsleme+bir de 40 gün boyunca bebeğin bütün aşıları kontrolleri ücretsizdi hatırladığım kadarıylaBu 3800 Dr artı hastane ucretını neler dahili acaba
Ben arastırdım özel mua gıdıyrm, özel cana gıttım bgn 3300 dogum Epidural spinal fark etmıyor normal sezeryan fark etmıyor, kucuk oda suslemesı var klasık oda, suıt isterseniz 1100 TL extra,fotonıstwrsenı mın 500 den basılıyor ilk vitaminler as ıları dahil, özel saglık 4500 den basılıyor extra ları var, tınaztepe galen 3000 dogum, ısıtme testi 250, bebegin k vıtmnı gox damlası hepatit asısı ıcınde fotografı isterseniz 500 tl,arastırdıklarımdan hepsı hast. Olarak ıcıme sindi acıkcası karar vermıcem ama ilk tercihim galen gıvı bu arada bir gece konaklama 1 refekatcı dahil ucretrMerhaba seçim yaptinizmi acaba ben de İzmir de ozelleri arastiriyorum şuanda ama hiç bir fikrim yok
Bu fiyatlara doğum öncesi kontrol muayeneleri dahil dimi? Özel can iyiymiş ama ben gaziemirdeyim cigli çok uzak yaaBen arastırdım özel mua gıdıyrm, özel cana gıttım bgn 3300 dogum Epidural spinal fark etmıyor normal sezeryan fark etmıyor, kucuk oda suslemesı var klasık oda, suıt isterseniz 1100 TL extra,fotonıstwrsenı mın 500 den basılıyor ilk vitaminler as ıları dahil, özel saglık 4500 den basılıyor extra ları var, tınaztepe galen 3000 dogum, ısıtme testi 250, bebegin k vıtmnı gox damlası hepatit asısı ıcınde fotografı isterseniz 500 tl,arastırdıklarımdan hepsı hast. Olarak ıcıme sindi acıkcası karar vermıcem ama ilk tercihim galen gıvı bu arada bir gece konaklama 1 refekatcı dahil ucretr
Bunlar konuk hekim fiyatları dogum oncesı kontrolu ztn sızın kendi hekımınızı yapar nst soruyorsanız nst b as ı 50 TL olması gerekBu fiyatlara doğum öncesi kontrol muayeneleri dahil dimi? Özel can iyiymiş ama ben gaziemirdeyim cigli çok uzak yaa
Ben kendimde saglık personeli yım galen her acıdan daha mantıklı geldı acıkcasıBu fiyatlara doğum öncesi kontrol muayeneleri dahil dimi? Özel can iyiymiş ama ben gaziemirdeyim cigli çok uzak yaa
Merhabalar Galen hastanesi hak doğum ücreti bilgisini rica etsem tekrar paylaşır mısınız? Neleri kapsiyor ne kadarBen arastırdım özel mua gıdıyrm, özel cana gıttım bgn 3300 dogum Epidural spinal fark etmıyor normal sezeryan fark etmıyor, kucuk oda suslemesı var klasık oda, suıt isterseniz 1100 TL extra,fotonıstwrsenı mın 500 den basılıyor ilk vitaminler as ıları dahil, özel saglık 4500 den basılıyor extra ları var, tınaztepe galen 3000 dogum, ısıtme testi 250, bebegin k vıtmnı gox damlası hepatit asısı ıcınde fotografı isterseniz 500 tl,arastırdıklarımdan hepsı hast. Olarak ıcıme sindi acıkcası karar vermıcem ama ilk tercihim galen gıvı bu arada bir gece konaklama 1 refekatcı dahil ucretr
Merhabalar Galen icin sezeryan normal doğum farki var mi fiyat icin? İzlenimleriniz nasil aceba, bende dusunuyorum ama henuz almadim fiyatmerhaba, Ben de Galen'i düşünüyorum. Ama bugün görüştüm 4.400 TL dediler oda fotoğraf ve konaklama dahil. bir de ben takiplerimi de orada yaptırabilirim. Önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bence gddıo bilgi alın ben mayısta dogum yaptım ısıtme testi 200 du ilk Dr kontrolu ah drkntrolu bebek ıcın ıcınde ilk aaıları kmgoz hepatit ıcınde dogum Epidural ıcınde aezryanda 2 si bırden uygulaıcksa anestezi ın fiyat farkı vardı gıdıo gorusmek daha II benim ozel sıgorta hepsini karsıldıgı ıcın tam net dıyemıyrm ama toplam 3 gun 6 bini buluyorMerhabalar Galen hastanesi hak doğum ücreti bilgisini rica etsem tekrar paylaşır mısınız? Neleri kapsiyor ne kadar
Kuzum merhabalar, doğumu galen de mi yaptın? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim. Yardımcı olur musun bilgin varsaBen arastırdım özel mua gıdıyrm, özel cana gıttım bgn 3300 dogum Epidural spinal fark etmıyor normal sezeryan fark etmıyor, kucuk oda suslemesı var klasık oda, suıt isterseniz 1100 TL extra,fotonıstwrsenı mın 500 den basılıyor ilk vitaminler as ıları dahil, özel saglık 4500 den basılıyor extra ları var, tınaztepe galen 3000 dogum, ısıtme testi 250, bebegin k vıtmnı gox damlası hepatit asısı ıcınde fotografı isterseniz 500 tl,arastırdıklarımdan hepsı hast. Olarak ıcıme sindi acıkcası karar vermıcem ama ilk tercihim galen gıvı bu arada bir gece konaklama 1 refekatcı dahil ucretr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?