ızmır yesılyurt hastanesınde estetık olan var mı?*

turra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
135
0
46
Kahramanmaraş
s.a arkadaslar ızmırlı olup da ızmır yesılyurtta amelıyat olan ve memnun kalıp dr. tavsıye edenler var mı??burun amelıyatı olmak ıstyıorum yorumlarınızı beklıyorum..

imkanın varsa istanbula gelmen daha iyi canım

izmirde de bırcok unlu ve ıyı estetıkçi war bunlardan suan aklıma gelenlerden bırı ahmet seyhan,cok unlu ve katıldıgı kongrelerde dıer plastıkcılerden saygı goren bır ısım(ben de tıp ogrencısı oldugum ıcın bılıorum) onun gbı bırcogu da war ızmrde we ıstanbul gbı ucuk abartı fıyat da wermıolar..onunla aynı unıversıte hastanesınde calısmıs olan prof. dr. levent yolerı de var manısada celal bayar unıversıtesınde anabılım dalı baskanı o da..hem unıversıte hastanesınde olursan doktor parası da vermıosun sadece amelıyat masrafları,anestezı,atel parası falan fılan ıste..hepsı toplam 700 falan yapıo en fazla

üniversite hastahanesinde o kadar ucuza yapmıyolar eğer estetik olcaksa tabi.ben dokuz eylül üniv.al barutcudan muayene oldum ve fiyat aldım 3-3,5 arası bi fayat çıkardılar ki benim burnumda hem şekil bozukluğu hemde nefes alamama problemi var.sadece estetik değil yani...tabiki dışardaki bi çok yerden daha ucuza geliyo fiyat ama o kadarda düşük değil..

ben 700 e oldum ama tıp ogrencısı olmam etkılı olmus olabılır tabı..okudugum unıversıte hastanesınde oldum 9 eylulde deıl,asıstanların olabıldıınce fıyatı dusurduklerını de bılıorum ama ne kadar dusurmus olabılırler kı,devletın belırledıgı fıyat bu zaten onun dısında doktor artı bıcak parası ısteyemez artık yasak bu..3 mılyar gbı bı para unıversıte ya da devlet hastanesınde cok fazla,ozelden ne farkı war..

evet bende öyle düşündüm zaten özelden ne farkı var.azcık daha fazla verip özel bi yerde rahat rahat ameliyatını olursun..bana söyledikleri fiyat bu..dediğin gibi sana özel bi indirim olmuş olabilir ama baya torpil geçmişler bana söylenilen fiyatın yarısından bile az :)

merhaba,ben 11ocakta yeşilyurtta kepçe kulak estetiği oldum ve sonuçtan çok memnunum. ki kepçe kulak estetiği cidden çok riskli, profesyoneli yapmalı ya çok yapıştırıyorlar ya da iki kulağı eşit yapamıyorlar. ayrıca hastaneye 1 kuruş bile para yatırmadım.doktorum melih bey ve oradaki diğer bütün plastik cerrahlar o kadar iyi ve enerjik insanlar ki bu da yaptıkları işe yansıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. burnum için de gideceğim. ayrıca fiyat konusunda da uygun olduğunu biliyorum. bi arkadaşım dokuz eylülde üniversitesinde estetik oldu, hiç memnun değil ve 2yıl önce 7bin lira para vermiş,şimdi yeşilyurta gidecek,dokuz eylülden kalma hataları düzelttirmeye. hiç endişelenmeden gidin derim.hatta istanbuldan bir arkadaşım da geliyor kepçe kulak estetiğine.

Bende olmak istiyo Bende olmak istiyorum devlete ödetmek istiyorum izmirdeki hastaneleri araştırıyorumda yeşilyurdun adı mı değişmiş izmir katip Çelebi mi olmuş? Doktorunun soyadı neydi Bana yardımcı olurmusun cnm :\ dokto

izmirde ufuk bilkay var nami istanbullara kadar ulasmis bi doktor kesinlikle ona gitmelisin

s.a arkadaslar ızmırlı olup da ızmır yesılyurtta amelıyat olan ve memnun kalıp dr. tavsıye edenler var mı??burun amelıyatı olmak ıstyıorum yorumlarınızı beklıyorum..

Merhaba çok uzun zaman geçmiş, şimdi orasinin adi Katip Çelebi hastanesi, ben göz kapaği estetiği oldum. Doktorun adini vermiycem, zira sol gözümü doktorum yapti, harika oldu. Sağ göz kapağimi asistani yapti, ayni anda ikiside ameliyati yaptilar..sağ göz kapağim kapanmadi, çok sorun yaşadim, halen daha gece uyurken kapanmiyor, bir seneye yakin zaman gecti. Doktordan rica ettim, düzeltme ameliyati yapmasini, fakat sorunumu görmezden geldi, inatla gözümün kötü olmadiğini iddia etti. Sağ Gözümün kapanmadiğini görmesine rağmen, bende sonradan iyiki düzeltme ameliyati yapmadi diye düşündüm, belki daha da kötü olacakti. Kisacasi yüz bölgesi ile ilgili bir operasyon olacaksaniz tavsiye etmem.. Ama vücut için birsey diyemem.

Ben kulak estetiği oldum Ali diye bir asistan doktordu sanırım berbat oldu. Arkada dikiş yerlerinde damar ve kıkırdaklar attı. Hala kuaförde tarak gelse acıyor. Mahfettiler kulağımı ve geri açtı ki üzerinden 6-7 sene geçmiştir hala hassas.

Ben 1 sene kadar önce ayni hastanede Önder Karaaslana göz kapaği estetiği olmak için gittim, Önder Bey ameliyata bir doktoru daha soktu, ikiside ayni anda işleme basladilar. Önder beyin yaptiği göz estetiği dörtdörtlük oldu. Sonrasinda d hiç sorun yaşamadim Ama diger doktor, dikişi düğüm yapti dolandirdi birbirine. Dikiş izi kötü oldu ve gözüm halâ uyurken kapanmiyor. Ameliyattan sonra kontrole gittim, Önder bey düzelir dedi. 3.Ay kontrolünde Önder bey yoktu asistani vardi. Bana düzeltme ameliyati yapilsin dedi. Önder Bey den randevu al dedi. Bende düzeltme operasyonu olabileceğini bilmiyordum, gözüm öyle kalacak saniyordum, çok sevindim, sonrasinda Önder beyi gördüm. MALESEF! Göz kapağimin o halini görmesine rağmen, kötü olduğunu kabul etmedi, gözüm kapanmiyor dedim, kabul etmedi ve düzeltme operasyonu yapmadi inatla ve "Bizim istediğimiz sonuç bu" dedi. Bende istediğiniz sonuç buysa artik birsey diyemem dedim. Özel bir hastaneden randevu aldim, baska doktor düzeltme operasyonu yapacak.. Yani Tavsiye etmem

Merhaba ben Yeşilyurt devlet Hastanesi'nde burun ameliyatı olacaktım nefes problemi vardı ve egriydi burnum estetik yapmıyoruz dedi ve ben kabul ettim gene amaliyat günü gittiğimde bütün dosyam kayıptır şaka gibi ama hiç bir doktorda kaydım çıkmadı tekrar gel amaliyat günü verelim dediler ama tabiki gitmedim güvenim kalmamıştı esim Ege üniversitesne gidelim dedi ve gittik orada estetikte yapılıyormuş hem nefes problemi amaliyat i hemde estetik oldum şuan 25,çı günüm İhsan hoca ya oldum amaliyat şimdilik memnunum tabi bir yıl olmadan hiç birşey belli olmaz hergun şekil değişiyor
burnumun ama genelde güzel görünüyor herkez beğendi bu ben alışamadım .

Fiyat olaraktan da 4milyari buldu ilaçlar taksi falan tabi bu fiyat değişe bilir işlemlere göre ama fazla etki etmez bence Ege'ye git derim

Kbb'de mi ya da estetik cerrahide mi oldunuz acaba ve doktorunuz kimdi? Ben de Ege'de ameliyat olmayı düşünüyorum da.

Son düzenleme:
Ege üniversitesi nde oldum İhsan hoca ya çokta memnunum şuan 2ay oldu amaliyat olali

Anladım. Ben İhsan hocanın ismini sayfada bulamadım. Ayrıldı mı acaba... Bir de nefes probleminin yanında estetik de yaptırmak istiyorum. Sizin başvuru süreciniz nasıldı? Ameliyat tarihini muayeneden ne kadar zaman sonrasına verdiler acaba?

Vücut estetiği için karın gerdirme vb plastik cerrah öneriniz var mı kizlarr ya İzmir de yada yakın çevresinde devlet yada üniversite hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…