• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İzmirde 2. el gelinlik!!

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Merhaba kızlar konumu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama benim düğünüm temmuz ayında oldu. Şimdi gelinliğimi satmak istiyorum ama internet üzerinden değil. izmirde 2. el gelinlik alan bi yer varmı. Kemeraltında felan vardır belki diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevirim. şimdiden teşekkürler.

nur hanım, gelinlikçiye verirseniz biraz daha ucuza gider diye düşünüyorum. aceleniz mi var, o yüzden mi direkt kişiyi aramak istemiyorsunuz?

ben olsam sahibinden, gitti gidiyor gibi bilinen sitelerden satışa sunardım. tabii kısmet işi ama genelde buralardan yeni sahibine gitmesi biraz daha uzun sürebiliyor.

Kolay kolay hiçbir gelinliği beğenmem ama seninki gerçekten çok güzele benziyor. Eğer öyle bir durumum olsaydı ben almak isterdim ancak nişanlımla bir ayrılık yaşadık ve şimdi ise aileler onaylamıyor, gerçi evini gördükten sonra ben de mi kaçsam acaba demedim değil :) maşallah her şeyinle çok güzel bir gelin olmuşsun, evin de çok güzel, inşallah hep çok mutlu ve huzurlu olursun

Kolay kolay hiçbir gelinliği beğenmem ama seninki gerçekten çok güzele benziyor. Eğer öyle bir durumum olsaydı ben almak isterdim ancak nişanlımla bir ayrılık yaşadık ve şimdi ise aileler onaylamıyor, gerçi evini gördükten sonra ben de mi kaçsam acaba demedim değil :) maşallah her şeyinle çok güzel bir gelin olmuşsun, evin de çok güzel, inşallah hep çok mutlu ve huzurlu olursun

:)) Teşekkür ederimm canım. Aman sen otur yerinde kaçma :) Kaçcaksan da yazı bekle :P :)

Back
X