izmirde acil dr tavsiyesine ihtiyacım var

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
arkadaşlar kuzenim hamile izmirde önerebileceğiniz hastane varmı kendisi central hospital'a gidiyodu fakat doktordan pek memnun değil gittiğiniz ve memnun kaldığınız hastane varsa söyleyebilirmisiniz çok acil olursa sevinirim

arkadaşlar kuzenim hamile izmirde önerebileceğiniz hastane varmı kendisi central hospital'a gidiyodu fakat doktordan pek memnun değil gittiğiniz ve memnun kaldığınız hastane varsa söyleyebilirmisiniz çok acil olursa sevinirim

Karataş hastanesinde Dr Reşat Bozoklar var benim bir kaç iş arkadaşım doğumunu onunla yaptı cokta memnun kaldılar şimdi başka bir arkadaşımız daha gidiyor hamile oda memnun..

egepol hastanesi dilek hanım ben orada doğum yaptım cok memnunum

Karataş hastanesinde Dr Reşat Bozoklar var benim bir kaç iş arkadaşım doğumunu onunla yaptı cokta memnun kaldılar şimdi başka bir arkadaşımız daha gidiyor hamile oda memnun..

cnm karataş hastanesi reşat bey le ilgili soru açtım ama fazla kimsenin bilgisi yok herhalde ... demek memnun kalmışlar. ben 7 haziran'a randevu aldım eğer o gün beğenirsem doğumumuda görüşücem...ben 23 haftalık hamileyim önceki dr umu çok paracı diye bıraktım. benimle de ilgilenmiyodu. bu dr nasıl çok merak ediyorum. sgk destekli karataşta doğumları kaça mal olmuş bi de bunu öğrenirsen çok sevinirim...şimdiden teşekürler...:71:

canım doğumu ne kadara yaptın ve muayne ücreti ne kadar emekli sandığı kuzenim
dogumu 680 liraya yaptım epidural olarak. sezeryanda normal fiyatta bu idi. muayane olarakda ozaman 25 veriyordum şimdi ne kadar bilmiyorum gidip sorarsanız söylüyorlar bende çok araştırmıştım böyle. bilirim bu telaşı hayırlı doğumlar canım

cnm karataş hastanesi reşat bey le ilgili soru açtım ama fazla kimsenin bilgisi yok herhalde ... demek memnun kalmışlar. ben 7 haziran'a randevu aldım eğer o gün beğenirsem doğumumuda görüşücem...ben 23 haftalık hamileyim önceki dr umu çok paracı diye bıraktım. benimle de ilgilenmiyodu. bu dr nasıl çok merak ediyorum. sgk destekli karataşta doğumları kaça mal olmuş bi de bunu öğrenirsen çok sevinirim...şimdiden teşekürler...:71:

Ben evlenmeden önce bir kez kontrole gitmiştim düzgün bir doktor zaten giden arkadaslarımda özenlidir bu konuda sonrasında baska doktora gittim çünkü ailecek tnaısıyorduk sadece o nedenle ve ayrıca prof. oldugu için o olmasaydı kesin Resat bey'e devam ederdim. arkadaslarım kesinlikle paracı olmadıgını bana daha önceden söylemişlerdi.
Nasıl memnun kaldın mı ilk muayenende ? Ben evlilik öncesi gittigimdede baya konusup bilgi vermişti. Karatasta dogum kaça inan hiç bilmiyorum arkadaslarımda dogum yapalı en az 3-4 sene oluyor sen hastanede sor bence daha güncel bilgi için..

canım başkent üniversitesi zübeyde hanım da mesut özsoy..her açıdan tek geçiyorum kendisini..

mrb ben karataş hast. nde doğum yaptım.dr.um reşat bey 10 numara bir dr.çok arkadaşımı yönlendirdim.kesinlikle ilaçcı bir dr. değil.hamileliğim ve doğumum çok rahat geçti.ben sağlık konusunda çok pimpirik biriyim.doktoruma güvendikten sonra araştırmadım bile hiç bi konuyu.

karataş hast.muayne:30tl.
özel muaynehanesi:70 tl.
karataşta doğum:700tl. fiyatlarda budur:)

herkesın beğenılerı farklıdır,memnunıyet derecesı de ancak benım ılk doktorum olan reşat bozoklar hayatımda gördüğüm en ılgısız doktordu.Kendımı hasta gıbı degıl de müşteri gibi hissettirdi.4 defa muayene oldum ve hıc bırınde Hosgeldınız bıle demedı.Bırakın bunu demeyı benı asıstanları dahıl hatırlamadılar bıle.Sistemlerınde duzgun bılgı tıtmayı bıle beceremıyolar.5 haftalıkken ılk gıttıgımde kalp atısını goremedıgı ıcın benı %20 lık dılıme sokup bebegımın sakat olma olasılıgından bıle bahsettı.Ilk muayenemde hem de.Ve tesellı bıle vermedı,olabılır daha cok kucuk dıye.Ondan kurtulduguma cok mutluyum.Sımdı gazı hastanesınde AYŞEN hanıma gıdıyorum.14 HAFTALIK HAMILEYIM ve benım bebegımın cınsıyetını bıle soledı bana.cok cok ıyı bı doktordur.Tavsıye ederım.

ben resat bozoklara gittim ve cok memnun kaldım. normal dogum yaptım. cok ılıgılı bır doktor bence. sadece dıger doktorlar gıbı yapmacık ve aşırı konuskan degıl o kadar. herkese tavsıye ederım. arkadasımda onda dogum yaptı cok memnun kaldı

Ben 2 sene içinde 2 defa doğum yaptım doktorum alper gümüşalan kesinlikle mükemmel bir doktor karşıyaka çarşısının içinde muayenehanesi gidepte memnun kalmayan yoktur hayatınızde bir veya 2 defa yaşayabileceğiniz bir olayın çok özel olması gerekir bence onun içinde kaliteli doktor şart bence deneyin.......

herkesın beğenılerı farklıdır,memnunıyet derecesı de ancak benım ılk doktorum olan reşat bozoklar hayatımda gördüğüm en ılgısız doktordu.Kendımı hasta gıbı degıl de müşteri gibi hissettirdi.4 defa muayene oldum ve hıc bırınde Hosgeldınız bıle demedı.Bırakın bunu demeyı benı asıstanları dahıl hatırlamadılar bıle.Sistemlerınde duzgun bılgı tıtmayı bıle beceremıyolar.5 haftalıkken ılk gıttıgımde kalp atısını goremedıgı ıcın benı %20 lık dılıme sokup bebegımın sakat olma olasılıgından bıle bahsettı.Ilk muayenemde hem de.Ve tesellı bıle vermedı,olabılır daha cok kucuk dıye.Ondan kurtulduguma cok mutluyum.Sımdı gazı hastanesınde AYŞEN hanıma gıdıyorum.14 HAFTALIK HAMILEYIM ve benım bebegımın cınsıyetını bıle soledı bana.cok cok ıyı bı doktordur.Tavsıye ederım.

merhaba.öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.ben altı ay önce doğum yaptım ddr reşat bey ama çok memnun kaldım ona dvm edicem bundan sonra da.çok konuşkan deildi ama gerekli olan tüm bilgileri eksiksiz werdi.benim soru listeme yazdıklarımı ben sormadan anlattı bana telefonda her sorumu ayrıntılı açıkladı.her muayenede gülümseyerek karşıladı hoşgeldin dedi:)belki işi gereği yanlış anlaşılmaktan çekidiği için çok fazla canayakın davranmıyordur.ama bnm için önemli olan bana gerekli olanı vermesi.hatta doğum olduğu gün odama geldiğinde arkadaslarım şaşırdı nekadar mütevazi bi dr.hiç böle bi dr görmedik die.yanlış anlama sakın ama inan çok şaşırdım.bi kez olsa neyse dicem ama 4 kez aynı davranmış:( bide sunu söylim reşat beyden önce bende başka bi dr gittim henüz hamileliğimin başıydı kalp atışı duyamadık dedi boş gebelik olabilir dedi bende çok üzülüp tedirgin olmuştum.demek her duruma hazırlıyorlar.nesse cnm sana ve bebeğine sağlık diliyorum.gazide çok ii.ayşen hnmı duymuştum.ii doğumlar

Back
X