Aşılama İzmir'de aşılama yaptıranlar bakabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
İzmirde suan korona nedeniyle aşılama devlette yapılmıyor. Ozelde yaptıran var mi ? Fiyati nedir? ne kadara mal oldu anlatir mısınız?

Özeli bilmiyorum ama ege üniversitesi bu konuda iyi . Istersen bekle bende gidicem 15 gün sonra arayın demislerdi. Bugün yarın bakarlar.

Özeli bilmiyorum ama ege üniversitesi bu konuda iyi . Istersen bekle bende gidicem 15 gün sonra arayın demislerdi. Bugün yarın bakarlar.
Tepecik eğitim arastirmaya gidiyordum bu ay aşılama olacakti ama cuma gunu coronadan kapanmış. Ne zaman acilacak muamma. Ege de kapalı suan randevu vermiyor, ve baska yerde yaptirdigim hicbir sonucu kabul etmiyor ege. Rahim filmi vs hep tepecikte cekildim, bastan hepsini istersen aylar alır toparlamam ege de.

İzmirde suan korona nedeniyle aşılama devlette yapılmıyor. Ozelde yaptıran var mi ? Fiyati nedir? ne kadara mal oldu anlatir mısınız?
Merhaba ben ayın 7de hilalde tavmergende (Erol tavmergenin özel hastanesi) yaptırdım ayın 21de kesin net sonuç alıcam oraya gidebilirsin çok ilgililer benim burdan fiyat vermem yanlış olur hastanın kullanacağı ilaca göre değişiyor.

Aşağı yukarı bi aralik verseniz de olur. En azindan bi fikir olur aklımda. İlk denemeniz mi? Doktor olumlu konustu mu peki

Aşağı yukarı bi aralik verseniz de olur. En azindan bi fikir olur aklımda. İlk denemeniz mi? Doktor olumlu konustu mu peki
İlk denemem doktorum gebelik şansının daha yüksek olduğu bir uygulama uyguladı Microcip yöntemi ben tahlilerini hepsini de aynı yere yaptırdım Rahim filmi hepsiyle birlikte 5000 bin gitti

Ben hatta dayanamayıp bugün tahlil yaptım evde idarardan sonuç şuan pozitif ama ayın 21 de net belli olucak
İnsallah guzel haberlerinizi alirsiniz, benim butun test hormon kan film sperm vs sonuclarim var dedigim gibi devlette bu ay aşılama denicektik ama kapandi. Bu ayda catlatma ignesini denicem ocak itibari ile ozel dusunuyorum. İnsallah olumlu sonuclanir sizinde, belki baja vesile olursunuz

Tabiki inşallah rabbim kucaklarımızı boşa bırakmaz . Güzel haberi alırsam eğer inşallah haber veririmim sana. Çatlatma iğnesini doktor kontrolünde yapıcaksın demi onu vurduktan 36 saat sonra çatlama oluyor

Evet evet bu üçüncü denemem olacak, insallah hayırlı zaman gelmiştir nasip olur

İnşallah rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder ve emeklerini boşa çıkarmaz. seninki normal aşılama mı
Sanirim normal olurdu olsaydi ama hic deneme olmadi dedigim gibi. Gerçi başka ne seçenekler var bilmiyorum ama normal galiba

Üçü denemem dediğin için sormuştum.
Sanirim normal olurdu olsaydi ama hic deneme olmadi dedigim gibi. Gerçi başka ne seçenekler var bilmiyorum ama normal galiba

Bir normal aşılama var birde Microcip yöntemi var. Microcip yöntemi sağlık ve kaliteli olan spermleri cip yöntemi sayesinde ayrıştıyorlar onunla aşılama yapılıyor.

Devkette yapikiyor mu yoksa sadece ozellerde mi? Ben eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum orda yapiliyor mu aceba, yada ben mi belirtmeliyim açıklar mısınız

Devkette yapikiyor mu yoksa sadece ozellerde mi? Ben eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum orda yapiliyor mu aceba, yada ben mi belirtmeliyim açıklar mısınız
Eğe üniversitesinde yapılıyor diye biliyorum ama ben herşeyim daha iyi olması için kendim söyledim cip yöntemini. İstersen bir sor ama benim bildiğim normal aşılamaya göre daha iyi. Her yerde yapılmıyor bir sor bakalım. Ne diyecekler

İnşallah hemen açılır hastane de sorarım tabi ocak subat arayin dediler bakalım

Valla bende aradım merkezi ozaman bukadar yaygın değildi bana Eğe üniversitesinde bir tavmergen tüp bebek merkezi de olduğunu söylediler ben devlet hastanelerini sevmediğim için buraya gittim

Bak bu numarayı arayıp detaylı bilgiyi
alabilirsin. Burası sayesinde bu hastaneyi buldum

Eklentiler

• Screenshot_20201218_203255_com.instagram.android.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…