Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim bir arkadaşım ona gitti ve ilk aşılaması tuttu.ama çok pahalıya mal oluyor.5 milyara yaklaştı diyodu o zaman. ama şimdi 1 yaşında bir oğlu var değer yanii sonuca bakınca...
benim bir arkadaşım ona gitti ve ilk aşılaması tuttu.ama çok pahalıya mal oluyor.5 milyara yaklaştı diyodu o zaman. ama şimdi 1 yaşında bir oğlu var değer yanii sonuca bakınca...
canım kusura bakma geç oldu biraz cevap ama yazdıklarımın takibini yapamıyorum ben bide yoğun bi paylaşım yeri değil diye bakmamışım heralde. ben nisanda aşılama yaptırdım smyrna ya 2 milyarı buldu.ama öncesinde hcg çekimide yapılmıştı hepsi yani. bide biz il dışından geldiğimiz için yol masrafıda olmuştu .2. aşılamayı devlet doktoruna yaptırdım oda olmadı.. şimdi bayramdan sonra ege üniversitesi tüp bebek mrk gitmeyi düşünüyorum.bizde hiçbir sorun yok ama benim yaşım 36...