Ben planladığım yapmak istediğim işler aksi gidince çok kopuyorum dünyadan sonra onada sarıyorum... Bu arada bu bizimkilere isim takalım ona buna demeyelim ben flütçü diyorum benimkine
DD Hahahaha ben sadece mücadeleden vazgeçmiyorum insan hep boşluktayken hata yapıyor ve evde durmak insanın en büyük kabusu bence ... o yüzden atlatmak çok zor ... onlar için kolay adamlar çalışıyor herşeyleri var zaten kadın bulmak çok kolay ... onlar da ayırmıyor zaten iyi kötü ....
Benim durum farklı terk eden benim, bana dönme çabaları oldu tabi ilk 2 hafta sonra geri çekildi , sanırım oda olmayacağını biliyordu... Sonumuz yoktu ilerde ağlayacağıma şimdi ağlarım dedim öylede yaptım....
Sibel çok iyi tespit yapmıştı ama ben artık o durum değerlendirmesine bile inanmıyorum artık ....
Belki ilk başlarda vardı sevgisi ama 3 ay geçti artık unutmuştur beni....Simirnacım senin sarılacağın bir kızın var ne mutlu sana ... karşılıksız sevior seni senin daha çok güçlü olman lazım... yarın çokkkk güzel vakit geçir onunla ve sende lütfen deşarj et biraz kendini ok?

Benim durum farklı terk eden benim, bana dönme çabaları oldu tabi ilk 2 hafta sonra geri çekildi , sanırım oda olmayacağını biliyordu... Sonumuz yoktu ilerde ağlayacağıma şimdi ağlarım dedim öylede yaptım....
Sibel çok iyi tespit yapmıştı ama ben artık o durum değerlendirmesine bile inanmıyorum artık ....

aynen ben de öyle o kadar sinirleniyorum ki ona....sonra kendime de ..ne salağım şunları şunları yaptım..aha bak kıymete biniyon sanki yapınca..tekmeyi yiyiyorsun ne oldugunu şaşırıyorsun...benim de bir tersliktir ki gidiyor..allah hayır etsin diyorum artık...canım da hiç birşey yapmak istemiyor...sürekli evde durum düşünüyorum herşeyi sırasıyla....sanki noluyosa...yokluyorum kendimi...çok da perişan hisseetmiyorum ama hiçbirşey de yapmak istemiyorum..dışarı cıkmak da istemiyorum...ama bunu da atlatıcam..yarın denize götürecem kızımı....sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr