merhaba millet,napıyosunuz?sapişcim rüyamda gördüm seni,teyzem kendine geliyomuş ilk seni arayıp haber veriyorum..sen diyosun simayla gitme getir bize,bende simayı size getirip bırakıyorum teyzemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum.allahm hayırlara çıkarsın:)
tunişçim hayırlısı inşallah,güldürdün beni,müsaitmisiniz- buyrun gelin olayına hala gülüyorum

buarada bende iki gündür şu sizin komsunun işini düşünmüyo değilim yani..bebek bakmak tam bana göre ama saatlerinin olmayışı nasıl olur bilemedim.aslında geç saatlere kadar sürceğini sanmıyorum.tam detaylarını bilsem aslında,artık çalışmam şart kızlar.simayın okul parası günü geldi geçti 1 hafta..tamamlayıp veremedik.ctesi babası aldı simayı,babanesine götürmüş bırakmış.dönüşte çantasına 50 tl koymuşlar.bu ay kızına,torunlarına uygun gördükleri para bu kadar heralde,geçen aylarda hiç alamamıştk bunada şükür.neyse allahm çok büyük.
çalışmamaya o kadar alışmışımki birilerinin dürtmesi gerek,kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum nedense,istiyorum ama girişim yok