merhabalar kızlar,nasılsınız keyifler nasl??sapişim istanbul yolcusuymuşsun ,ooohhh git çok güzel değşiklik olcak,iyi yolculuklar canm.zelişlere çok selam ve öpücüklerimizi ilet:))
krikitosum çok güzel sevindirici şeyler duymuşsun,insan nası mutlu oluyo kuzularıyla ilgili böyle şeyler duyunca..simay için tiyatro geçen haftalardaydı 2 kere gittiler ama benimki gitmedi,izin kağıdı gönderiyolar eve gitmesini istiyosan imzalıyosun falan.benimki bana daha kağıdı verirken ağlıyo,ben gitmek istemiyorum,beraber gideriiiz sonraa diye..bilmiyorum niye istemedi.. tiyatrodan inanılmaz keyif alıyo her gittiğimizde ama kafasında nasıl gitcez,nereye gitcez,yanımda kim olcak,ya benim öğretmenim gelmezse,annemde yok gibi korkular var gibi geldi bana.güvenemedi yani gidilcek yere diye gitmek istemedi diye düşündüm..yarın bizim yine veli toplantımız var,sabahtan gitcem bakalım neler yapıyomuş benimki??

tunişçim aradım geçen gün seni ama kapalıydı tlfnun.ben çok istedim ama babam falan sigortalı bi işe gir kızım deyip duruyo,boşunamı okuttum 40ından sonra yapılır o iş,küçük bebek,sorumluluk..bi ton konuştu yani:)kesin çalışmayı istiyosaan artık,enişteye söleyelim o yerleştirsin seni bi yerlere dedi ve vakit kaybetmeden ablamla konuşmuşlar bile.yılbaşından sonra yapçaklarmış bişeyler ama bende söyledim 2 kişi var öyle daha önce hep evde çocuk bakmş,ev işlerine yardımcı olmuş falan bakalım daha haber yok canm,yani benden yana olumsuz tatlım malesef..
bu arada teyzoşum hiç iyi değil kızlar bu hafta moraller sıfırdı,salı gittiğimde iyi görmemiştm zaten.ön dişleri içine batmış.kendisini öyle sıkmışki,nöbet geçirmiş heralde.çenesi kitlenmş,üst ön iki dişi içine göçmüş.nasıl bi şeydir anlamadm bende dr.una sizmi çektiniz dişlerine noldu diyorum..oofff..ateşi yükselmş,tekrar makineye bağlamışlar solunum sıkıntısı yaşamış..kötü görmüştüm yani dünde mr.a sokmuşlar ..sıkıntıdan midem bulanıyo iki gündür.beyninde kistleşmeler oluşmuş.mr çekilmiş yine,tam rapor çıkmadı henüz ama mrda yanına giren dr görmüş kistleşmiş bölgeler var,artık o bölümlerin canlanma olasılığı yok.sizin için duyması zor ama benim için söylemesi daha zor dedi,uyanamayabilirmiş artık

(
böyle işte kızlar,canım sıkkın boğazım düğüm düğüm..allah hepimize tüm yakınlarımıza sağlık versin güzel haftasonları hepinize,iyigecelerrr...