izmirde bebek sahibi olmak için tedavi gören kader arkadaşları

yoye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
136
0
96
40
İzmir
arkadaşlar merhaba, bu sayfada izmirde yaşayan kader arkadaşlarımızla toplanıyoruz, tecrübelerinizi sorularınızı, doktor ya da hastane tavsiyelerimizi buradan paylaşarak birbirmize yardımcı olacağımızı umuyorum. Allahım hepimize yardım etsin

ve ilk soru da benden smyrna art a giden kimse var mı? ben uzun bir aradan sonra tedavime orada tedavime devam etmek istiyorum,

Merhaba arkadaşım bende İzmirde yaşıyorum yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyorum daha önce bir tıp mrk. gittim Klomen+Ovitrelle kullandım sonuç olumsuz oldu. Doktorum polip olduğunu aldırmam gerektiğini söyledi ve beni tüp bebek merk yönlendirdi.Bende ocak ayında smyrna art a gitmeyi düşünüyorum.Malum bu süreçler biraz masraflı ve İzmirde bildiğim kadarıyla SGK nın karşıladığı tek yerde orası.Sen nezaman gittin yada gidiceksin ve hangi doktora?lütfen birbirimizle iletişim halinde olalım birbirimize fikir verip yardımcı olalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

kent hastanesinde tedavi gördüm..3 denememi de orda yaptım ben....dr um israel aruh..memnun kaldığım için değiştirmek istemedim....diğer ikisinde de hamile kalmıştım ama devamı gelmedi malesef...
en son tedavim kasımdaydı ve bu hafta hamile sonucumu aldım...
paylaşmak istedim..sizlere de bol şans diliyorum...hayırlısı olsun inşallah...

Arkadaslar ben de ızmir deyim.
Tedavi olmuyorum ama kadın doğum doktorum Symrna dan Funda Hanım, memnunum.
Sizin bildiginiz baska bayan Kadın doğumcu var mı, ben dr kadın olsun istiyorum

ben bornova şifa hastanesinde esra hn.a gidiyorum arkadaşımda hamileliği boyunca ona gitti ve memnun kaldı.bende memnunum.bu hastanenin tüp bebek ve genetik tanı merkezide var ayrıca

merhaba bende izmirdeyim eşim varikosel ameliyatı olalı 3 ay oldu şuan beklemedeyiz aşılama yada tüp bebeği yaza kadar düşünmüyoruz ama sizlerden doktorlar veya merkezler hakkında bilgi ve deneyimleriniz, öğrenmek isterim

arkadaşlar ben pkoluyum,ilk kez tedaviye başlıycam ama hem çok korkuyorum hem de ssk anlaşmalı biyer ,iyi bir dr. arıyorum .yardımlarınızı bekliyorum

kent hastanesinde tedavi gördüm..3 denememi de orda yaptım ben....dr um israel aruh..memnun kaldığım için değiştirmek istemedim....diğer ikisinde de hamile kalmıştım ama devamı gelmedi malesef...
en son tedavim kasımdaydı ve bu hafta hamile sonucumu aldım...
paylaşmak istedim..sizlere de bol şans diliyorum...hayırlısı olsun inşallah...

canım benim inşallah bunun devamı olucak ve biz o sıpayı mıncıklıcaz :)

kızlar merhaba sayfa çok güzel olmuş bende 3 kez kürtaj oldum irenbede dilek aslana gidiyorum ve çok memnunum sgk anlaşması yok malesef ama memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum

canım benim inşallah bunun devamı olucak ve biz o sıpayı mıncıklıcaz :)

kızlar merhaba sayfa çok güzel olmuş bende 3 kez kürtaj oldum irenbede dilek aslana gidiyorum ve çok memnunum sgk anlaşması yok malesef ama memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum

canım ben de onunla başlamak istiyorum ama işin maddi boyutu çok mu ağırdır?hadi muayeneleri ödedik bir de ilaç paraları var..bu konuda bilgi verebilirmisin.
bu arada dilek hn 10 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaşımı ilk tüp denmesinde bebek sahibi yapt:)

canım ben de onunla başlamak istiyorum ama işin maddi boyutu çok mu ağırdır?hadi muayeneleri ödedik bir de ilaç paraları var..bu konuda bilgi verebilirmisin.
bu arada dilek hn 10 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaşımı ilk tüp denmesinde bebek sahibi yapt:)

Canım muayenesi 140 TL ilaçlar sgk anlaşmalı olmadığın için tabiki pahalıya mal oluyo sen tüp bebekmi yaptırcaksın bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdım ilaçlarla birlikte 1000 tl yi biraz aştı ama dr gerçekten çok iyi terapist gibi konuşuyo ilgileniyo anlatıyo ben çok memnunum

Canım muayenesi 140 TL ilaçlar sgk anlaşmalı olmadığın için tabiki pahalıya mal oluyo sen tüp bebekmi yaptırcaksın bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdım ilaçlarla birlikte 1000 tl yi biraz aştı ama dr gerçekten çok iyi terapist gibi konuşuyo ilgileniyo anlatıyo ben çok memnunum
peki her gidişimizde 140 lira mı veriyoruz?meblağ çok yüksek değilmiş.tabi yüksek de ben kendimi dahayerimseniben kötüsüne hazırlmaıştım
off ya bi cesaret etsem bu ilk muayenem olacak.çok geç kaldım ama ölüm gibi korkuyorum.ilk muayene nasıl oluyo acaba?:bbo:

peki her gidişimizde 140 lira mı veriyoruz?meblağ çok yüksek değilmiş.tabi yüksek de ben kendimi dahayerimseniben kötüsüne hazırlmaıştım
off ya bi cesaret etsem bu ilk muayenem olacak.çok geç kaldım ama ölüm gibi korkuyorum.ilk muayene nasıl oluyo acaba?:bbo:

tabiki her gidişte almıyo korkulcak hiç bişi yok eminim giddince sende bana katılacaksın üstelik dr seni çok iyi motive edecektir.

tabiki her gidişte almıyo korkulcak hiç bişi yok eminim giddince sende bana katılacaksın üstelik dr seni çok iyi motive edecektir.

ondan eminim canım,ilk gidişte nasıl bi muayene yapıcak peki?:kedi:
muayene ücreti değil de daha sonra ilaç paraları beni korkutuyor...sanırım çok pahalı ilaç ve iğneler de var:(

bende bebek istiorum ve hormon bozukluu nedeniyle meral tüzün e gidiorum. tecrübeli bi doktor tavsiye ederim..

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

özel ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı.başarı oranı nasıl bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba bende smyrna art bilgen bey ve funda hanıma gidiyorum.4. tüp bebek işlemimi oraya yaptırdım.sonuç negatifte olsa bile şimdiye kadar gittiğim en iyi hastane ve muhatap bulabildiğim doktor profili bakımından en iyi merkezdi.5.tüp bebek öncesi biraz beklemek ve dinlenmek istedim.haziranda tekrar oraya gidip tedavimi yaptıracağım.ilk defa huzurluyum ve için hastane bakımından çok rahat.sana bol şans diliyorum...

merhaba arkadaşlar ben izmir çiğlideki kent hastanesine gidiyorum dün 3. aşılamamı yaptırdım. 3 senelik evliyim ben ve eşimde hiç bi problem bulamıyorlar hastahane çok güzel ve çok iyi ilgileniyorlar sizlerede tavsiye edrim......)))

allah herkeze bebek sanihibi olmayı nasip etsinnn

Back
X