- Konu Sahibi hazalcan21
-
ben 22 Şubatta oldum.çok korkuyordum ama 1 hafta geçti bile.
ameliyat sonrası ağrı olmadı.yalnız aneztesinin verdiği sıkıntılar.(mide bulantısı,üşüme)
normalde Halis Bey tampon kullanmıyormuş ama benim burnum çok sıkıntılı idi o yüzden kullandı.
Çıkartırken acı olmadı.Yüzüm şişti,morarma oldu ama 5-6 günde hepsi geçti sayılır.
Şimdilik herşey iyi gidiyor.Böyle kolay olacağını bilseydim çoktan yaptırırdım.
Bakalım sonrası nasıl olacak
bende izmirde olacağımşimdiden korku sardı hafiften kent hastanesinde olan var mı hiç?? bu arada ilk kez forumda yazıorumm :))
Geçmiş olsun sana da. Benim de bugün 6. günüm bende de morarmalar biraz hafiflemeye başladı , ama yüzüm hala çok şiş. Umarım alçı çıkınca burnun şeklini görünce içimize siner :)
merhaba arkadaşlar ! ben de yeni üyeyim,hemen bu topic i takibe aldım çünkü ben de yakın zamanda burun estetiği düşünüyorum.aslında nefes problemim ve geniz etim var .küçükken burnumla ilgili ciddi bir kaza atlatmıştım,yanlış kaynadığını düşünüyorum.zaten kontrolde bunu mutlaka soracağım,herhalde doktorlar bunu anlayabilrler diil mi.çarpmadan önceki resimlerle suanki burnum hiç benzzemiyo yav :)
neyse,sözün özü ciddi araştırmalardayım ve Cüneyt özek i cok duydum.burdan bi arkadaşın da doktoru ysdeniz sanırım umarım bana yardımcı olabilrsin tecrübelerinle..bir de bir tanıdıkla konuşmuştum gecen o da ekolde olmuş cok memnundu.annemin bir arkadaşı da ekoldeki murat (uygur sanırım ?) bey tarafından ameliyat edilmiş o da şiddetle önermiş .offf kafam bir dünya..üstelik bir yasında da bebeğim var,öyle de ele avuca sığmıyor ki...nasıl yaparım bilemiyorum.annem gelip yardımcı olacak ama o da ancak yazın gelebilecek öğretmen çünkü.bebeğim burnuma çarparsa naparım bilmem artık ama en yakın zamanda bir kontrole gitmek istiyorum.bu arada fiyatlar nasıl kızlar?özel sigorta sağlık nedeniyle yüzde 80 ini karşılıyormuş galiba...
Kalıbım alındı kızlar,sonuç süpeerrr. Hala şişliklerimin olmasına rağmen, çok doğal bir burun yapmış. Ellerine sağlık doktorumun. İstanbulda çok iyi doktorlar var ama ücretleri çok fazla, bora beyin yaptığı burunun aynısını yapıyorlar ve 2 -3 katı para alıyorlar.
Araştıran arkadaşlara tavsiye ediyorum gidin muayene olun görüşün bora beyle, pişman olmayacaksınız inş.
Şimdiden tüm yaptırmak isteyen arkadaşlara geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?