Izmir'de burun estetiği olanlar

Meraba arkadaslar araniza yeni katildim 2 yil once İzmir ekol kbb Cem Karas'a oldum ve hic memnun degilim burnum istedigim gbi olmadi ve uca dogru kalinlasiyor ayni zamanda 2 yili gecmesine ragmen burnumdaki odem gecmedi ve Cem bey kisilik olarak cok ters ve ukala biri tekrar gidip burnumu gosterdigimde memnun olmadigimi soyledim ve bizi ailecek tersledi hic tavsiye etmem ve onun yuzunden simdi Cuneyt Özek'e ameliyat olmayi dusunuyorum daha onceden olan var mi? ve tavsiye eder misiniz sitede Ufuk Bilkayada baya kisi yaptirmis ve cok memnun yorumlar var acikcasi 2si arasinda kaldim yardimci olursaniz memnun olurum tesekkurler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hangı doktora amelıyat olacaksın acaba

Ben de Izmir'de Prof Dr Mustafa Yilmaz'a oldum henuz iki hafta oldu ama şuan icin gayet memnunum bir sorun yasamadim.
Kendisi dokuz eylulde prof ama ameliyati anlasmali oldugu ozel hastanede yapior. Isterseniz dokuz eylulde de yapıyor. Ozel muayenehanesi de var ama ben dokuz eylule gittim muayene icin ve ucret odemedim. Kontrollerin hicbirinde de ucret odemedim.
Muayeneye gittiginizde zaten siz nereleri sorunlu goruosaniz değişmesini istiyosaniz doktor daha siz soylemeden aynisini soyluyor. Sen soyle ne istiyosun ama ben bildigimi yaparim zaten diyor. Doktorun bildigi de sizin istediginiz oluyor zaten:) birkac hastasina ulasma sansim oldugu icin onlar da memnun oldugu icin gönül rahatlığıyla araştırma bile yapmadan gittim.
Tavsiye edebilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin 1 ay dolacak. Kapali teknik olduğu için derine kesi atilan tarafta çok fazla odemim var ve ucunda şişlik var onun haricinde şekilden memnunum bir sorunum yok. Doktorumu hala tavsiye ediyorum umarim birkaç ay sonra da bir aksilik cikmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 eylülde izmir ekol halis ünlüye ameliyat olacagım ve cok heyecanlıyımm :))
3 hafta sonra morluklar geçer mi birde kızlar??

3 eylülde izmir ekol halis ünlüye ameliyat olacagım ve cok heyecanlıyımm :))
3 hafta sonra morluklar geçer mi birde kızlar??

Benim morluklarım 3. günde geçmeye başladı ama ilk 2 gün gece gündüz buz koydum onun çok faydası oluyor :KK51:

Sana doç.dr Fatih Uygur'u tavsiye ederim çok iyi bir doktor Ben 15 agustos'da ameliyat oldum çok ilgili ve alakali hemsireleri de öyle biz aile olduk resmen ;) güler yüzlü ve sempatik hersey çok iyidi fransa'dan gittim izmir'e ve diyecek bisey yok önce doktora girdin anlatin derdinizi sonra baska yerlere gidersiniz .. Bu arada muayane ücretsiz bilginiz olsun ;)))

Yorumları okudukça doktorları araştırdıkça vazgeçesim geliyor :(
Önce halis ünlüyü düşündüm ama okuduğum yorumlar dehşete düşürdü vazgeçtim.
Sonra cem karası düşündüm, hatta tamam doktorum o olmalı diyip bugüne randevu aldım! Fakat araştırdıkça ameliyata kadar şukela ameliyattan sonra sen kimsin yahu edasında biri olduğunu anlayınca pişman oldum. Kimisi memnun ama çoğunluk nefret etmiş....
Şimdi de can kopal yorumlarını okudum ve daha görmeden acaba olabilir mi dedim...
Karar verme aşaması ne zormuş yahu!

Sana tavsiyem nasil bir burun istiyosan doktorlarin tarzi hangisi sana yakinsa ona yaptir. Her doktorun aslinda bi tarzi var yaptiklari burunlar ortalama birbirine benzer.

ufuk bilkayı araştırdım facebookta sayfası var ama öncesi sonrası yapmamış o yüzden hiç bir şey diyemiyorum. can kopalın iki hastasıyla tanıştım sadece çok az örnekler var elimde nerden bakabilirim biliyo musunuz :(

Valla bende forumdaki butun yorumlari yalayip yutmustum butun doktorlar hakkinda once ufuk bilkayi istiyodum forumda aratma kismi var ama onun cok hastasi yoktur cok fazla. Can beyin daha cok vardir. En son can mi bora mi diye diye dusundum can kopalla birkac kez randevu iptali soz konusu oldu her iste bir hayir vardir dedim vazgectim. Ufuk beyin dogalligi abarttigini soyleyenler var. Can bey ona gore daha kucuk burunlar yapiyo bence. Kisisel dusuncem bunlar. Aklindaki doktorlarla on gorusme yap zaten vazgectiklerin olacak

ben aslında ufuk beyden randevu almıştım son anda iptal ettirdim çünkü burnum yüzüme göre büyük ve estetikten sonra küçülmemesinden korkuyorum. bu yüzden can bey daha yakın geldi bana kemerim de var burun ucu düşüklüğümde. siz hangi doktora olmuştunuz?

ben aslında ufuk beyden randevu almıştım son anda iptal ettirdim çünkü burnum yüzüme göre büyük ve estetikten sonra küçülmemesinden korkuyorum. bu yüzden can bey daha yakın geldi bana kemerim de var burun ucu düşüklüğümde. siz hangi doktora olmuştunuz?

Bora karaaliye oldum ben o zaman can yada bora beyi arastir derim ben

Back
X