Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaslar araniza yeni katildim 2 yil once İzmir ekol kbb Cem Karas'a oldum ve hic memnun degilim burnum istedigim gbi olmadi ve uca dogru kalinlasiyor ayni zamanda 2 yili gecmesine ragmen burnumdaki odem gecmedi ve Cem bey kisilik olarak cok ters ve ukala biri tekrar gidip burnumu gosterdigimde memnun olmadigimi soyledim ve bizi ailecek tersledi hic tavsiye etmem ve onun yuzunden simdi Cuneyt Özek'e ameliyat olmayi dusunuyorum daha onceden olan var mi? ve tavsiye eder misiniz sitede Ufuk Bilkayada baya kisi yaptirmis ve cok memnun yorumlar var acikcasi 2si arasinda kaldim yardimci olursaniz memnun olurum tesekkurler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hangı doktora amelıyat olacaksın acaba
İner canim zamanla daha cok yeni baya sistir suanBen ayin4unde ekol de bora karaaliye oldum.daha vok yeni bi burnum var tek sorum suan feci kalkik olmasi.
Ben de Izmir'de Prof Dr Mustafa Yilmaz'a oldum henuz iki hafta oldu ama şuan icin gayet memnunum bir sorun yasamadim.
Kendisi dokuz eylulde prof ama ameliyati anlasmali oldugu ozel hastanede yapior. Isterseniz dokuz eylulde de yapıyor. Ozel muayenehanesi de var ama ben dokuz eylule gittim muayene icin ve ucret odemedim. Kontrollerin hicbirinde de ucret odemedim.
Muayeneye gittiginizde zaten siz nereleri sorunlu goruosaniz değişmesini istiyosaniz doktor daha siz soylemeden aynisini soyluyor. Sen soyle ne istiyosun ama ben bildigimi yaparim zaten diyor. Doktorun bildigi de sizin istediginiz oluyor zaten:) birkac hastasina ulasma sansim oldugu icin onlar da memnun oldugu icin gönül rahatlığıyla araştırma bile yapmadan gittim.
Tavsiye edebilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 eylülde izmir ekol halis ünlüye ameliyat olacagım ve cok heyecanlıyımm :))
3 hafta sonra morluklar geçer mi birde kızlar??
Benim morluklarım 3. günde geçmeye başladı ama ilk 2 gün gece gündüz buz koydum onun çok faydası oluyor![]()
BEN NEDEN FOTOĞRAFLARINIZI GÖREMİYORUM YA ... OFFFFFFFF9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.
siz ufuk bilkayla da görüştünüz mü yoksa sadece can beye mi gittiniz acabaCan Kopala gittim çok iyi doktor sadece konuştuk ama ona olucam ameliyatı
ben aslında ufuk beyden randevu almıştım son anda iptal ettirdim çünkü burnum yüzüme göre büyük ve estetikten sonra küçülmemesinden korkuyorum. bu yüzden can bey daha yakın geldi bana kemerim de var burun ucu düşüklüğümde. siz hangi doktora olmuştunuz?