İzmir'de burun estetiği

Lucky03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
33
13
3
26
Öncelikle merhaba.Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyordum,bi süredir doktor arayışındayım.Fakat içime sinen bir doktor bulamadım daha.8 bin lira bütçem var şu an.Ameliyatımı kbb doktoruna olmak istiyorum.İzmir'de önerebileceğiniz doktorlar var mı?Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.

aynı doktora 3 sene önce ameliyat oldum 1 yıl sonra küçük bir revizyon yaptı hala şiş bir burnum var ayrıca dediğiniz gibi en kötüsü önden fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.aylardır foruma girmiyordum biraz önce fotoğraflarda burnuma bakıp bakıp sinir oldum buraya geldim damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış misali
ben de can ercana ameliyat oldum ve burun sırtında çıkıntı var , 1 yıl kontrolünde kendisi de evet çıkıntı kalmış dedi ama normalmiş olurmuş .Kendi burnunu göstererek bende de var sorun yok diyor. Gerek görseymiş zaten müdahale edermiş. Bir daha gelme dedi.

ben de can ercana ameliyat oldum ve burun sırtında çıkıntı var , 1 yıl kontrolünde kendisi de evet çıkıntı kalmış dedi ama normalmiş olurmuş .Kendi burnunu göstererek bende de var sorun yok diyor. Gerek görseymiş zaten müdahale edermiş. Bir daha gelme dedi.
İçler acısı benim burnumda pek birşey yoktu hafif bir çıkıntı vardı ameliyattan sonra hala hafif çıkıntı var önden büyük duruyor birde ama anladım ki bu adam kolay burnu bile yapamıyor üstelik çok yakınlarım boşa para verdin eskisiyle zerre fark yok deyip beni sinir ediyor üçüncü revizyonu göze alamıyorum zaten yapmaz para ister 2.revizyonda bile para istedi ben söz vermiştiniz ama deyince almadı kendi hatası olduğu halde

Öncelikle merhaba.Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyordum,bi süredir doktor arayışındayım.Fakat içime sinen bir doktor bulamadım daha.8 bin lira bütçem var şu an.Ameliyatımı kbb doktoruna olmak istiyorum.İzmir'de önerebileceğiniz doktorlar var mı?Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba kadınlar klübünün kızları ben direk DR YÜCEL BİRİNCİ derim herşeyi geçtim ilgisi alakası bir arkadaş gibi yaklaşması beni en çok mutlu eden tarafı çünkü yüzüne burnuna cildine tl tarifesi uygulamıyor senin yüzüne ve sana uygun olan ürünü ve tedaviyi uyguluyor ben bugünü kadar ne yaptırmak istediysem ne olmasını istediysem bende en iyi duracak en iyi şekilde taşıyacak ve hatta en doğal duracak herşeyi kendisi yaptı kimse burun ameliyatı olduğumu bilmiyor bununla beraber yüzüme yaptırdığım işlemleri kimsenin anlamaması ayrıca hoşuma gitmiyor değil kadınları klübü tavsiye ediyorum hiç pişman olmazsınız NET ;)))

Back
X