Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba.izmirde çene ameliyatı olan var mı? uzun zamandır araştırıyorum ama genel olarak burun göğüs ameliyatları var? veya bu konuyla ilgilenen çene estetiği olmuş olan bildiğiniz biri veya önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?
ben de izmir de çene ucu ameliyatı olucam ufuk beyden randevu aldım ameliyatım 3 mayısta, burun ve çene ameliyatını bir arada olucam bakalımm hayırlısıı...
ben de izmir de çene ucu ameliyatı olucam ufuk beyden randevu aldım ameliyatım 3 mayısta, burun ve çene ameliyatını bir arada olucam bakalımm hayırlısıı...
merhaba ceviz86, ben de ufuk beye ameliyat olmak istiyorum izmir dışında olduğum için gidemedim henüz ama mailleştik kendisiyle, çene ucunu nasıl büyütecek söyledi mi sana hangi maddeyi kullanacak, senden ricam lütfen ameliyat sonuçlarını paylaşır mısın burada? inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
Merhaba ceviz. Çene ve burun ameliyatı birden ağır olmaz mı. Doktorunla konuştun mu? Benim de hem çene hem burun problemim var da ondan merak ediyorum İyileşme süreci korkutuyor. Umarım başarılı bir ameliyat olur senin için
Aslında ufuk bey çene ameliyatını çok basit bir operasyon gibi anlattı çene ucuna küçük bir implantla hallederiz dedii... Bakalım yarın ameliyatı olayım hayırlısıyla inşallahh güzel haberlerle size dönerimm..
evett sonun da ameliyatımı oldummm.. Çene benii benden aldı konuşamıyosun yenek yiyemiyosun vs ama ağrı sızı yok. burun ameliyatı hiç de öyle korku verici bir şey değil doğru düzgün morarmadı bile tamponların alınması da acı verici bir olay değilmiş tabii 3gün sinir bozukluğu oluyo suratın delii gibi şiş oluyoo ne kadar bilsen de şişeceğini o an tahammül edemiyosunn.. Vallaa burun ameliyatını herkese tavsiye ederim fakat çene için yemek yemeğe başladığım zaman tekrar konuşalım:))
Çok geçmiş olsun. Ameliyatlarının başarılı geçmesine sevindim. Resimlerini merakla bekliyorum
teşekkür ederimm tatlım.. çene ağız içinden kesi ile yerleştirildi implant şubat 21 falandı ilk görüşmeye gittiğimde mayıs için ameliyat günü vermiştii. Çene ameliyatını 2500-3000 arasında yapıyor sanırım ben hem burun hem çene ikisi bir arada olduğum için net fiyat veremiyorum..çok geçmiş olsun.bi sorum olacak..birde size göre fiyat aralığı nedir ufuk bey in.bende düşünüyorum çünkü biraz birikim yapmam gerebilir.ayrıca çenen ağız içinden mi yoksa dışarıdan bir kesi ile mi yerleştirildi implant..ufuk beyle muayenizden ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz tekrar geçmiş olsunn canım.
evet tatlım malesef bende özelden mesaj atamıyorum faceden bulayım adını yazarsan..kaç gün oldu bilmiyorum ameliyatından sonra edindiğin izlenim nedir memnun musun ? Belirgin bir sonuç elde ettin mi ? çene yüz yapısını değiştiren bir ameliyat ama küçük çene yapıları için bence kesinlikle tercih edilebilir . Mesaj atamıyorum ama seninle daha ayrıntılı konuşmak isterim sende istersen msn yi yazıyorum xxxxxxxxxx ordan sorabilirim sana tüm kafamdakileri birde izmirde olman sebebiyle
evett sonun da ameliyatımı oldummm.. Çene benii benden aldı konuşamıyosun yenek yiyemiyosun vs ama ağrı sızı yok. burun ameliyatı hiç de öyle korku verici bir şey değil doğru düzgün morarmadı bile tamponların alınması da acı verici bir olay değilmiş tabii 3gün sinir bozukluğu oluyo suratın delii gibi şiş oluyoo ne kadar bilsen de şişeceğini o an tahammül edemiyosunn.. Vallaa burun ameliyatını herkese tavsiye ederim fakat çene için yemek yemeğe başladığım zaman tekrar konuşalım:))
teşekkür ederim tatlım şişliklerim iner inmez fotolarımı koyarımm..