B BunnyHoney Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İzmir 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BunnyHoney #1 22 yaşındayım ve cilt bakımına gitmek istiyorum. İzmir'de cilt bakımı yaptırabileceğim en iyi yer neresidir? Daha önce giden ve memnun kalanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.
22 yaşındayım ve cilt bakımına gitmek istiyorum. İzmir'de cilt bakımı yaptırabileceğim en iyi yer neresidir? Daha önce giden ve memnun kalanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.
P pirayebal Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 4 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İzmir 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BunnyHoney #2 Ben de arıyorum İzmirde iyi bir yer. Bir iki yerle görüştüm Buca Şirinyerde bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum.
Ben de arıyorum İzmirde iyi bir yer. Bir iki yerle görüştüm Buca Şirinyerde bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum.
P pirayebal Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 4 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İzmir 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BunnyHoney #3 Ben de arıyorum İzmirde iyi bir yer. Bir iki yerle görüştüm Buca Şirinyerde bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum.
Ben de arıyorum İzmirde iyi bir yer. Bir iki yerle görüştüm Buca Şirinyerde bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum.