İzmirde çocuk doktoru

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
88
35
Merhabalar 2 buçuk aylık bir oğlum var sabit bı doktorumuz olsun istiyorum kontrolleri için ama içime sinen bi doktor bulamadım İzmirde muayene ücreti çok yüksek olmayan onerebiliceginiz çocuk doktoru varmi

İzmirin neresindesiniz bilmiyorum ama ben bi ara konaktaki özel hayat hastanesindeki doktora götürüyordum fena değil bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum diyemem ama bi deneyebilirsiniz muayene ücreti sosyal güvenceliye 1buçuk 2 ay kadar önce 15tl idi

Merhaba ben size bir kaç tavsiye verebilirim sanırım (hepsini de tek tek tecrübe ettim) ;

1.Özel Ege Şehir Hastanesinde SONNAZ ERGÜN var çok şeker ve çocukla da anneyle de çok ilgili bir doktor.Hala iki kızımında doktoru kendisi
2.Medicalpark Hastanesinde BERTAN KARABOĞA var oda aynı şekilde ilgili ve bilgili bir doktor.
3.Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama Çiğli bölge hastanesinde FATİH SUN var büyük kızımın ilk doktoruydu tedavileri çok başarılı sürekli kontrole değil ama bi rahatsızlığı olduğunda götürebilirsin ona

Önceden götürdüğüm bir kaç tane daha doktor vardı ama isimlerini hatırlayamadım.

Back
X