bende cok merak ediyorum. Izmire yeni tasindik su an almanyadayim ama haziran sonrasi tekrar izmirdeyim. Oglum 3 yasinda hep eglendirebilecegimiz yer ariyoruz hem bize hem cocuumuza uygun diye.
Avm deki ic oyun mekanlarini hic begenmiyorum, oglum bayiliyor tabi o ayri mesele ama cocuklara bence cok fazla kötü enerji yükleniyor. Hava güzel oldugunda mutlaka disari götürüyoruz izmirdeyken. Genelde bostanli sahildeyiz, oyun parklari cok oglumun bisikleti ile rahat sürüs yapabilecegi genis alan vs. Tek kötü tarafi, deniz oldugu icin epey rüzgarli oluyor, bu mevsimde sıkı giydirmek gerekiyor.
Mavisehir tay park var, kahvaltiyi orada yaptigimizda cocuklar acik havada hem parkta oynayabiliyor hem isterlerse kücük atlara binebiliyorlar. Kizlar bayiliyor buna genelde.
Cigli dogal yasam parkini siddetle tavsiye ederim, cok hosuma gitti. Avrupa standardinda cok güzel temiz bir hayvanat bahcesi yapmislar.
Yeni acilacak olan avm yi merak ediyorum adi aklima gelmiyor mavisehir cigli arasi, cok büyük arazisi ve yari acik havada olacakmis, ve cocuklara da cok secenek sunulacakmis.
Siz simdilik nereye gittiniz?