İzmirde Doğum Doktoru arıyorum

ZDORUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
11
0
86
İzmir
merhabalar. 9 haftalık hamileyim devam ettıgım bır doktor var ama özel muayenehane. testler v.s. ücretli yapılıyor. buda beni zorluyor. zaten tüp bebekle oldugu ıcın bayaa masraf yaptık. bana hastaneye bağlı olan özel muayenehanesi olan iyi bir doktor önerirseniz sevinirim. bu arada özellikle benim gibi tedaviyle hamile kalan arkadaşlar beni daha iyi anlarlar umarım. diğer arkadaşlar sakın yanlış anlamasın beni. bizlerin riski biraz daha fazla çünkü.:Saruboceq:

Selam canım,
Sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim. Prof. ısmail Mete ıtil, gerçekten çok iyi bi dr, aynı zamanda Türk Jinekoloji Derneği Başkanı. Ben tedaviyle hamile kalmadım doğal yoldan kaldım ama tedaviyle hamile kalıp gidenler de var. Alsancak'taki özel muayenehanesine gidiyorum ben, ama kendisi Ege Üniversitesi'nde profesör. Web adresi de var: Prof.Dr.İsmail Mete İtil | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

allagre çok teşekkürler canım. tahlillerini ege üniversitesindemi yaptırdın canım ?. ücret ödedinmi.

Canım benim özel sağlık sigortam var o yüzden özel labaratuvarda yaptırdım ama sen bi açıp konuş istersen Ege Üni. üzerinden nasıl oluyor bilmiyorum.

Benim de doktorum İsmail beydi . Gerçekten çok iyi bir doktordur,ancak sadece tahlillerini egede yaptırtır ama doğumu yaptırmıyor üniversitede.

Benim de doktorum İsmail beydi . Gerçekten çok iyi bir doktordur,ancak sadece tahlillerini egede yaptırtır ama doğumu yaptırmıyor üniversitede.

Sen doğumu nerede yaptın canım? Ben daha 5 haftalık olduğumdan doktora sormadım henüz nerede yaptırdığını ama bi yandan da merak ediyorum...

benim doktorum kahraman kolday,
alsancakta özel muayenehanesi var,
aynı zamanda ssk ege doğumevinde çalışıyor diye biliyorum
ege doğumeviyle görüş istersen,

Ben de Kahraman Kolday'ı öneririm canım.Gerçekten çok iyi bir doktor.Web sitesinden tüm bilgilerine ulaşabilirsin.Ayrıca Tepecik'de çalıştığını biliyorum;yani en azından öyle diyorlar.Ben özele gittiğim için bilmiyorum çünkü.Aynı zamanda da Smryna Art Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı var Bayraklı'da oranın ortağı.Her konuda yardımcı olabileceğini sanıyorum.

Nerede oturuyorsun bilemiyorum, o yüzden uzaklık meselesi olabilir. Balçova ılgi Tıp merkezinde Saime Yetiş var, SSK üzerinden takibini yapabiliyorlar yaklaşık 10-15 lira ödeniyor. Çok iyi bir doktor, ben neredeyse bütün Alsancak doktorlarına gittim, memnun kalmadım. Normal doğum istiyorsan tırışkadan bahanelerle sezaryene de yönlendirmiyor, 2.5 ay önce normal şekilde doğumumu yaptı. Cihazları da çok iyi poliklinik olduğu için, tavsiye ederim.

teşekkür ederim kızlar tekrar. bu arada op.dr.hüseyin ceyberi ye giden varmı hangi hastanede doğum yaptırıyor biliyomusunuz?

benim hamileliğim tüp bebekle olduğu için bildiğim kadarıyla normal doğuma izin vermiyorlar . tedavimin en basından berı hüseyin ceyberiye gidiyorum. ondan çok memnunum. yanlız başka bir doktorun yorumunu da istiyorum. yoksa doktorum cok ıyı. hem dogumu nerde yaptırıyor sormadım -daha 9 haftalığım-ben ssk lıyım ve anlaşmalı olan bi doktor olsun ıstiyorum. bilmiyorum kafam çok karışık. hem düşünmek istemıyorum hemde araştırmak istiyorum....fisfisfis fisfisfis :uhm:

ben alsancakta sefa kurt'a gidiyorum ssk ege doğumevinde klinik şef yardımcısı çokta memnunum tahlillerimi hastanede yaptırıyorum tavsiye ederim

benim doktorum kahraman kolday,
alsancakta özel muayenehanesi var,
aynı zamanda ssk ege doğumevinde çalışıyor diye biliyorum
ege doğumeviyle görüş istersen,

kahraman bey artık ssk dan ayrıldı sadece özel çalışıyor ve symirna da

kişilik olarak mükemmel kahraman bey ve gittiğinizde sıkıntınız kalmıyor güleryüzlü yaklaşımıda süper fakat yoğunluğu nedeniyle ilgi alakası muayeneler dışında az son ayınıza geldiğinizde bile ayda bir kez çağırıyor telefonla ulaşmakta acil durumlarda sıkıntılı olabiliyor o dönmüyor siz defalarca arıycaksınız

Eğer tüp bebekse bir perinatalog takibi önemli.ege ünv de doç.dr fuat akercan hem tahlillerini hem de doğumunu orda yaptırabilirsin.prof kadrosundakiler özel de doğum yaptırıyorlar.

kızlar bende çeşmede oturuyorum...yakın olabilecek iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım ver düşüğüm ve erken doğumum oldu dikkatli olmak istiyrom bu sefer...
tavsiyeniz var mı???

cnm şifa hastanesinde mine genç ben çok memnundum doğumumu da çok rahattım ben hastaneden hemde dr'dan istersen bir bak onada. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…