Selam canım,
Sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim. Prof. İsmail Mete İtil, gerçekten çok iyi bi dr, aynı zamanda Türk Jinekoloji Derneği Başkanı. Ben tedaviyle hamile kalmadım doğal yoldan kaldım ama tedaviyle hamile kalıp gidenler de var. Alsancak'taki özel muayenehanesine gidiyorum ben, ama kendisi Ege Üniversitesi'nde profesör. Web adresi de var: Prof.Dr.İsmail Mete İtil | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Benim de doktorum İsmail beydi . Gerçekten çok iyi bir doktordur,ancak sadece tahlillerini egede yaptırtır ama doğumu yaptırmıyor üniversitede.
Benim de doktorum İsmail beydi . Gerçekten çok iyi bir doktordur,ancak sadece tahlillerini egede yaptırtır ama doğumu yaptırmıyor üniversitede.[/QUOTEh
hımmm. dogumu hangı hastanede yaptırıyor.sen ne zaman dogum yapmıstın ? benı bıraz daha aydınlatırsan sevınırım canım
opuyorumnanaktan
Nerede oturuyorsun bilemiyorum, o yüzden uzaklık meselesi olabilir. Balçova İlgi Tıp merkezinde Saime Yetiş var, SSK üzerinden takibini yapabiliyorlar yaklaşık 10-15 lira ödeniyor. Çok iyi bir doktor, ben neredeyse bütün Alsancak doktorlarına gittim, memnun kalmadım. Normal doğum istiyorsan tırışkadan bahanelerle sezaryene de yönlendirmiyor, 2.5 ay önce normal şekilde doğumumu yaptı. Cihazları da çok iyi poliklinik olduğu için, tavsiye ederim.
benim doktorum kahraman kolday,
alsancakta özel muayenehanesi var,
aynı zamanda ssk ege doğumevinde çalışıyor diye biliyorum
ege doğumeviyle görüş istersen,
Ben de Kahraman Kolday'ı öneririm canım.Gerçekten çok iyi bir doktor.Web sitesinden tüm bilgilerine ulaşabilirsin.Ayrıca Tepecik'de çalıştığını biliyorum;yani en azından öyle diyorlar.Ben özele gittiğim için bilmiyorum çünkü.Aynı zamanda da Smryna Art Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı var Bayraklı'da oranın ortağı.Her konuda yardımcı olabileceğini sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?