Doğuma Hazırlık Izmir'de doğum fotoğrafçısı arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
45
0
36
İzmir
Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim temmuz sonu gibi doğumum olucak nasipse İzmirde bildiğiniz doğum fotoğrafçısı var mı ? Tavsiye edebileceğiniz cevaplarınızı bekliyorum herkese hayırlı doğumlar....bilmiyorumkismile

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğiniz,
Hangi hastanede doğum yapacaksınız?

çok tşk ederim gulyhas sitesine baktım evimede yakınmış mail attım fiyatlar için bakalım uygunsa görüşücem.

canım bende istiyorum dogum fotografcısı ama nasip bakalım bende bunu bulmuştum araştırıken kıyasla istersen ikisinide buraya yazarsın bizimde bilgimiz olsun

ww.kadriyekaplan.co

siteyi bilerek eksik yazdım başından sonunda yoksa ekleyemiyorum :)

Son düzenleme:
benim merak ettigim bdogum fotocusu sezeryan dogumlarımı çekebilio yani normal dogumu çekmesi biraz zor olmasmı artı ne zmn bebegin gelecegi belli olmas normal olucaksa fotocuyu nasıl çagırcaz hastane tecrubesi olanlar aydınlatabilirmi bizi?

normal doğumda dr.unuza haber verdikten sonra hastaneye giderken arayıp hastaneye gittiğinizi söylüyorsunuz, duruma göre ya hastaneye geliyor ya da hastaneye gidince tekrar arayıp beklenen doğum saatini bildirmenizi istiyor,
bunu önceden konuşmanız gerekiyor,
ve bence 2 fotoğrafçıyla görüşün, acil durumda biri gelemzse diğerini çağırın,

normal doğumda kaçta olursa olsun evden çıkarken aranıyor fotoğrafçı geliyor hastaneye..arkadaşımın normaldi sabah 9 gibi sancıları geldi fotoğrafçısını aramış hemen ondan önce hastanedeymiş :) Songül Hanım zaten son 2 haftada sizinle telefonlaşıyor bebğin son iki haftası telefon bekleniyor yinede detaylı olarak arayıp konuşmakda fayda var..

sen songul hnma çektirdin galiba? nasıl oluyor bi anlatabilirmisin bize çok fransızız bu olaya :)

yok henüz değil birinci sayfada yazdım..Songül Hanımla görüştüm ve randevu aldım..Çektirmedim henüz ama baya soru sordum ve hepsnin yanıtını aldım.Birde arkadaşımda ona çektirdiği için içim rahat aslında.

bende kadriye kaplanla tel.de görüştüm c.tesi için randevu aldım gidip görüşeyim bakalım ama bnm buyuk ihtimalle kadriye kaplan olur çınarlıyla onun anlaşması varmış özel çınarlı herkesi almıomuş sanırım

Benimde Çınarlıda olacak.Çınarlı hastanesine pek çok fotoğrafçı alınıyor.Anlaşmalıyız diyorlar ama ben sordum öyle birşey yok dedi hastahane.Profesyonel fotoğrafçı olursa alıyoruz dediler..

busecim sen ne kdrlıksın ne zmndı senin dogumun?

bugun kadriye kaplanla görüşmeye gittik çok tatlı mütevazi bi bayan ama fiyatlar baya tuzlu en azı 350den başlıyor 1500 tlye kdr çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…