hangi hastahanede olacak canım doğumun..bnm dogum senden önce olur ozmn herhalde
hangi hastahanede olacak canım doğumun..
kızlar tavsye etmişsiniz çok gzl ama fiyatlar hakkında da bilgi verirmisiniz???
kadriye kaplanda fiyatlar kişinin isteklerine zevkine göre değişiyor
en az 350 en fazla 1500 tl
gulcınc karataşda yapacağını doğum fotografçısı aradığını yazmış.Bende temmuzun 15 gibi karataşda yapacağım.Hastaneyi görmeye gittik.Dışarıdan doğum fotografçısı kabul edemiyorlarmış,hastanede anlaşmalı fotografçı var diye.Görüştüm en düşük paket 150 tl 4 resimli albüm veriyorlar+8 poz resim ve slayt şeklinde çekilen tüm resimler.Fotografçı tatlı bir bayan,bilginize...[/QUOT
Esra hn ben doğum fotoğrafçısı olarak Songül Turgut hanımla görüştüm çok tatlı sıcak kanlı dost, arkadaş canlısı biri ayrıca Karataş hastanesinde doğum yapacağım için Dr.um Reşat Bozoklar ilede kendisini tanıştırdım konuştuk dışardan doğum fotoğrafçısı alıyorlar benim doğumuma girecek sen kiminle görüştün acaba neden sana alamayız dediler anlamadım öle olsa dr.um bize söylerdi alamayız diye ??CADIARZU
Düğün salonumu arkadaşlar bu..Anlaşmalı fotoğrafçıda ne oluyor..İnternette adları sanları olmayan tanımadığımız insalaramı bırakacağız en özel günümüzü..bence hastanenizle konuşmalı ve kendi fotoğrafçınızda ısrar etmelisiniz.nede olsa fotoğrafçı seçmek için o kadar araştırma yapıyoruz.elektrik almadığımız , nasıl bir çalışma yapacağını bilmediğimiz birileriyle çalışmak doğru değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?