Doğuma Hazırlık Izmir'de doğum fotoğrafçısı arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar dün kardiye kaplan bizdeydi ilk çekimleri yani bebek öncesi çekimleri yaptık.çok güzeldi çok eglendim ama eşim pek poz veremez yine çok kasıldı sürekli yeter artık bitsin yetmezmi şeklinde sölendi bakalım 2. çekimler dogum da artık :)

Kızlar benimde ilk çekimlerim oldu..Önce evde bebeğin odası eşyaları , eşimle birlikte çok güzel fotoğraflarımız çekildi..Sonra ınciraltı sahilde deniz kıyısında çekti Songül Hanım..Yaklaşık 250 fotoğraf .Birde bebeğim gelse hayırlısı ile..Sabırsızlanıyorum :)

Cnm inceleriz tabi daha önce duymadım ama bakalım sitesine..
Fotoğrafçıdan Aldığınız elektrik çok önemli. Çokda dikkatli olmak gerek her profesyonel makinası olan fotoğraf çeken bu mesleğe özeniyor,en özel gününüzün mahvolmasını istemiyorsanız tavsiyelere kulak verin derim.Mutlaka örnek albüm ve referans isteyin.Songül Hanım ,Kadriye hanım ve Özlem hanımıda tavsiye edebilirim.Sevgilerimle

Son düzenleme:
benim de minik prensesim kibar kızım dünyaya geldi ev çekimlerinden sonra dogum çekimlerimiz hastane de ilk günüz hepsi tek tek çekildi.fotografçının samimi olması yakınlıgı gerçekten çok önemli.tabi bende çok yardımcı oldum kadriye hanıma sen zaten dünden razıymışsın diyor bana foto çekilmeye.. eşim yine çok kastı kendini çekimlerde :))) zemuszemus

Forumu dolaşırken fotoğrafçı aradğınızı gördüm. Bu sene doğum fotoğrafçılığına başladım. Hocalarımdan eğitimler aldım. Daha önce de ve hala portre fotoğrafları çekiyorum. Bir portre yarışmasında türkiye ikincisi oldum Belki portfolyoma bakmak istersiniz Beni cansucar diye aratırsanız web adreslerimdeki portfolyolarımı göreceksiniz. Buraya ekleyemedim malesef linkimi..

Ayrıca bebeğiniz için sizi kutlarım. Umarım çok sağlıklı olur..

gulcınc karataşda yapacağını doğum fotografçısı aradığını yazmış.Bende temmuzun 15 gibi karataşda yapacağım.Hastaneyi görmeye gittik.Dışarıdan doğum fotografçısı kabul edemiyorlarmış,hastanede anlaşmalı fotografçı var diye.Görüştüm en düşük paket 150 tl 4 resimli albüm veriyorlar+8 poz resim ve slayt şeklinde çekilen tüm resimler.Fotografçı tatlı bir bayan,bilginize...

Düğün salonumu arkadaşlar bu..Anlaşmalı fotoğrafçıda ne oluyor..İnternette adları sanları olmayan tanımadığımız insalaramı bırakacağız en özel günümüzü..bence hastanenizle konuşmalı ve kendi fotoğrafçınızda ısrar etmelisiniz.nede olsa fotoğrafçı seçmek için o kadar araştırma yapıyoruz.elektrik almadığımız , nasıl bir çalışma yapacağını bilmediğimiz birileriyle çalışmak doğru değil..

Kesinlikle katılıyorum aylincim bende öle düşünüyorum ama dediğim gibi bana karşı çıkan olmadı dr.umda olur dediğine göre sorun yok :)kaydirigubbakcemile5

ben özel gün diye aratırken baktım arkadaşlar bu işi çok yapan var arkadaşm nişan fotoğraflarını çektirdi.hem uygun hemde memnun kalmış.istanbulda ama

2 sene önce Çiğli Kent hast.de doğum yaptım , anlaşmalı fotoğrafçısı geldi ve 250ye yakın resmi <DVD deverdi , 40 tane basılı resim , yaklaşık 20 dak. animasyonlu , röportaj gibi görüntü için 450 tl verdik .. çok memnun kaldık , ki ilk gün çekimden onlar renk ve ışık oalrak memnun kalmadıkları için ertesi gün gelip yeniden çekim yaptılar doğum sonrasını .. başkası olsa belki bitti çekim deyip bir daha gelmeyebilirdi .. üstelik onların arşivinde oluyor dvd niz , bir şey oılursa , kaybolursa , bozulursa vb nedenlerden size temin ediyorlarmış ileri dönemlerde .. tavsiye ederim keisnlikle .. ikinci doğumum İst.da olacak bakalım ne civarda fiyatlar burada :18:

Merhabalar bayanlar, konuyu gördüm belki arayan vardır diye birini önermek istedim ben de. Geçtiğimiz Nisan ayında bir arkadaşımın doğumu için bir fotoğrafçı ile anlaştık. Kendisi hamilelik, doğum çekimlerimizi yaptı hatta bebek çekimlerimizi de yapacak hayırlısı ile önümüzdeki hafta :) İsmi Tuğçe Boyacı, biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz. Facebookta sayfa açmış hatta ->> Fotoğraf Beşiği - dogumfotom.com | Facebook adresi Fotoğraf Beşiği diye adı da... Umarım sizin bebişlerinizi de çeker :)) Biz çok sevdik Tuğçe'yi :)

Arkadaslar benim bi tanidigim var, kendisi moda fotografciligindan terfi etmis biri ve bu isin piridir, tek kotu tarafi tanidiga yapiyor olmasi.. ama yaptigi calismalar oyle kurs almis eldeki gibi olmuyor, hani cektir dergiye kapak yaptir tarzindan.. Izmirde ihtiyaci olanlar icin guzel, ama iste tanidik vasitasiyla yapiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…