İzmir'de doktor önerilerinizi paylaşır mısınız?

tugce76

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
428
9
643
İzmir
Günaydın arkadaslar.
ben yurtdısından yenı geldım.izmir'e yerleştim.Hamıle kalmayı umud edenlerdenim ben de hayırlısıyla tabı.
Dr önerilerinizi paylaşır mısınız benimle?Tesekkür ederim.

öncelikle hoşgeldin izmire canım:)nerede oturuyorsun? ben karşıyakada oturuyorum ve medical park ta zekeriya güner var ona gidiyorum. hastanedeki diğer doktorların da iyi olduğunu söylüyorlar. gerçi ben hamile falan değilim ama zekeriya beyin gebelik takibinde oldukça iyi olduğunu duydum sanırım hamile kalırsam da onunla devam edeceğim:) bir de yakın bir arkadaşımız meral tüzün diye bir doktor önermişti, alsancakta özel muayenehanesi var gazi hastanesinde doğum yaptırıyor galiba.aslında seçenek çok ama biraz da doktorla frekansın tutması lazım herhalde:))ben bayan doktorlarla pek rahat iletişim kuramadığım için genellikle erkek doktor tercih ediyorum:)forumdan bir arkadaş da buca da tahir özgüder diye bir doktoru tavsiye etmişti. bir de izmirde doğum konusunda egepol hastanesi çok meşhur nedenini bilmiyorum ama:) egepol de gökalp bey i çok methediyorlar ama ben görmedim. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Cok tesekkür ederim.öyle yardımcı oldunuz ki!En azından referans alabileceğim bişeyler var artık.Burdan başlayabilirim yani.Tavsiye olmadan çatkapı biyere girmek istemedim.Tekrar tesekkür ederim.Ben Güzelbahçe'de oturuyorum bu arada.

rica ederim. bildiklerimizi paylaşıcaz tabi:) güzelbahçedeysen narlıdere veya balçova tarafında bir doktor bulsan senin için daha kolay olur belki ama ben o tarafta pek doktor bilmiyorum.bir şeyler öğrenirsem gene yazarım sana :)

Sagolun valla.nereye gidecegımı soracagımı sasırdım.
Hamıleyken zırt pırt doktor degıstırmek de ıstemıorum halıyle.
ınsallah basladığım gıbı devam edecegım ıyı bırı bulurum ben de

canım ben iki yıldır beebek için uğraşıyordum sonunda bu ay hamileyim. çok doktor gezdim.
1- gazi hastanesi GÜLİZAR YEŞİLKAYA ERSOY
bu doktor çok ilgili güleryüzlü anlayışlı tavsiye ederim.
2-egepol hastanesi GÖKALP bey çok süper bi doktor ama randevu bulmak çok zor iki ay sonraya falan veriyorlar.
3- egepol hastanesi HAKAN SABIRLI tavsiye etmiyorum. benimle çok ilgilenmedi.
4-ÖMER SÜDEKAN mükemmel bir doktor gidebilirsin en büyük tavsiyem annem teyzem ve yakın arkadaşımız ona gidip gerek muayene gerek ameliyat oldular.çok biligili bir doktor. muayene ücreti tuzlu geldiği için gitmiyorum ben 250 tl civarı.
5- alsancak devlet hastanesi berbat
6- tepecik ege doğum berbat. beni orda laparoskopi yaptılar kanallar kapalı açıcaz dediler meğer açıkmış. üstelik ameliyat olurken hamileymişim onu bile farketmediler.hala şokundayım. tavsiyem özel hastane tercih et.

Günaydın arkadaslar.
ben yurtdısından yenı geldım.izmir'e yerleştim.Hamıle kalmayı umud edenlerdenim ben de hayırlısıyla tabı.

Canım öncellikle güzel İzmirimize hoşgeldin Dilerim en doğru zamanda hamile kalırsın ve aramıza katılırsın .

öncelikle ALLAHIM tamamına erdirsin
ben de iki yıldır istiyorum ama olmuyor ege ünüveri laporoskopi oldu kanallarım tıkalı idi birini açtıklarını sölediler amaliat olalı
6 ay oldu ama halen bişiy yokk bana eylül de gel asılama yaparız dediler doktorun hastaları vardı çok ii biri oldugunu söylemişlerdi
doçent benim gittigim doktor napsam bilemiyorum bende tek kanalla hamile kalan çok var aslındaa özele de su ara gidemem benim de mucizem gelseydiii ALLAHIM kimseye arartmasın çok zorr
bunlarıı anlattım nere gidicegimi bilmiyorum bendee hangi doktora gitsem bi degiştirsem mii bilmiyorum
kararsızım çok

Günaydın arkadaslar.

önere bilecegim bi doktor yok sana ama
egepol gökalp beyi bende çok duydum iyi bi doktormus
ben ege üniversit tedavi görüyorum daha öncede alsancakda
Birdal tosyalıya gidiyordum ama pek memnun kalmadım kadın hastalıkları olarak önere bilirim
ama gebelik için uygun diil sanırım beni çok oyaladı cünküü

hos mu buldum bilemiyorum daha !
hersey yabancı gıbı.
kımseyı de tanımıyorum.guzelbahce de ıyıce sessız bı yer.
İzmir sıcak,misafirperver şehirdir
yakında seni iine alır ve bir daha ayrılmak istemezsin
hoşgeldin

doktor olarak özel muayenhansei olan Umur YENSEL diyorm tek kelime ile

Günaydın arkadaslar.

Canım öncelikle hoşgeldin İzmirimiz'e :))
Güzelbahçe güzeldir fakat sakindir annemlerde orda oturuyorlar,benim işyerim narlıderede evimde balçovada yakınız yani )

Doktor konusuna gelince çevremdeki arkadaşlarımdan bildiklerimi paylaşmak istedim..

1-egepol dr.gökalp bey'e hiç gitmedim ama 2 arkadaşım onunla doğum yaptı çok memnundular,
dünde arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı gökalp beyle memnun kalmış,
yine bir arkadaşımda 7 aylık hamile her ay ona gidiyor ve çok memnun çok şamata gırgır bir doktor olduğunu söylüyor :)
-yalnız onunla ilgili söyle bir düşünce oluştu bende hep sezeryan yaptırıyor bnce kendini garantiye almak için ola ki gece sancın tutarsa nöbetçi dr kimse o yaptırıyor çünkü doğumunu bu benim kişisel fikrim-
yalnız randevuyu çok geçe veriolar diye biliyorum,

2-balçovada dr.saime yetiş var muayenesine gidiyorsun ama devlette çalışmıyor özel sigortan varsa o karşılıyor-arkadaşım yeni hamile kaldı ona gidiyor memnun-yoksa cebinden ödüyorsun

3-Prof.yakup erata var dokuz eylül üniversitesinde o süper bir dr ama biraz tuzludur fiyatları

umarım yardımcı olabilmişimdir,başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım tatlım , biraz uzun yazdım sanırım :44:

Selam buzincim yazını okuyunca yazmak istedim öncelikle umarım tez zamanda rabbim bir evlat nasip eder..
Benim bir arkadaşımında tüpleri tıkalıydı 3 ay önce ege üniversitesinde tüp bebek denemesi yapıldı ama olumsuz sonuçlandı eylülde bir daha deniceklerini söylediler.
15 gün önce bana geldi ve hamile olduğunu söyledi çok şaşkındı farkında olmadan hamile kalmıştı ve umudu yoktu malesef ve şuan 2 aylık hamile nasıl sevindik bilemezsin :))
o yüzden canım umudunu hiç kaybetme bence herşeyin bir zamanı var ve rabbim hiç umulmadık zamanda gönderiyor hayırlısıyla =))

cok sagolun arkadaslar.
ne kadar mutlu oluyorum bı bılsenız siz mesajlarla hosgeldın dedıkce.
izmirli forum arkadasları olarak bı bulusalım mı ne dersınız?
en azından ızmırdekı bu tarafta ıkamet edenlerle.
balçova-narlıdere-guzelbahce gebişleri diye mesela:))
hayal mı olur acaba?
moral olur hepımıze hem.
tanısırız,dertlesiriz belki.
ortak yonumuz var herseyden once dı mı ama!
lutfen fıkırlerınızı yazar mısınız bana?

çok sevindim arkadasın adına umutsuzluk çok ii bildigim birşey
nasıl tüpleri tıkalıyken hamile kalmıss yada neden amaliat olmamıs bunları biliyormusun
mucize gibi birsey ama benim mucizem sanki hiç gelmicek ben artık buna inanıyorrum sanırım
tedavi bile olsam mıı yani asılama için gittsem mi ona bile karar veremedim ilk ögrendigimde neler yapmıstım
hem aglıyıp hem doktor aramıstım ama su an nedense umudumu yitirdimm
çok acı çok zor ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin

Güzel İzmir'imize hoşgeldin canım.Ben alsancakta Türkiz Ispartalı ya gidiyorum.kendisinden çok memnuınum.doğumumuda Gazide yaptıracak.Normal doğum olacak ve kendi ekibiyle girecek doğuma bir aksilik olursa şayet sezeryan düşünüyor.kendisi opr. dr. zaten.arkadaşlarımda kendisine gitmişlerdi ve çok memnun kaldılar.umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…