İzmir'de doktor önerilerinizi paylaşır mısınız?

tesekkur ederim.
denemeyle olacak bu iş galıba.
once bırıne.memnun kalmazsak dıgerıne.
hadı bakalım

Neden olmasın çok güzel olur aslında ama benim iş saatlerim çok yoğun o yüzden nasıl vakit ayırırım bilmiyorum :26:
Ama sen ne zaman tanışmak istersen işyerim narlıderede her zaman beklerim canım :)) gelmek istersen yaz haberleşiriz
Diğer arkadaşlarlada aynı şekilde :))

Bilmiyorum canım ama öğrenirim istersen burdanda yazarım öğrenince..
Allahım o mucizeyi sanada ve isteyen herkese tez zamanda göstersin inşallah canım :)

Bilmiyorum canım ama öğrenirim istersen burdanda yazarım öğrenince..
Allahım o mucizeyi sanada ve isteyen herkese tez zamanda göstersin inşallah canım :)

amin canım isteyen herkese nasip olsunn aklına geldimi bol bol dua et isterim bizler için
çok saolyazarsan sevinirim..

ben de guzelbahcedeyım.seferihisarda calısıyorum.yakınmısız baksanıza.
baslatalım bu işi biz bari.
özelden konuşabiliriz isterseniz.
adresimizi verelim birbirimize.ben de cok yogunum hem de 7 gun.
frene basmak ıstıorum artık.hayat cok hızlı.ortak noktalarımız olan hemcınslerımle tanısmayı,
paylaşmayı ben de cok ısterim.
bekliorum arkadaslar.
sımdıden tsk ederim.

Son düzenleme:
amin canım isteyen herkese nasip olsunn aklına geldimi bol bol dua et isterim bizler için
çok saolyazarsan sevinirim..

Canım dün karşılaştık ayaküstü sordum burda devlet hastanesine gitmiş önce tüplerin tıkalı demişler iğneyle açmayı denemişler ama bu şekilde normal yolla olmayacağı söylenmiş tüp bebek tedavisi gerektiğini söylemişler.bu arada çikolata kistide varmış ondanda ameliyat olmuş.
sonra tüp bebek denediler işte yazmıştım diğer sayfalarda oda olmamıştı sonra üzerinden 1 ay geçti kendiliğinden hamile kaldı :)) ama arkadaşım çikolata kistine bağlıyor bu durumu tüplerim kapalı olsa nasıl kalmış olabilirimki diyor ,devlet hastanesindeki doktorların anlamadığını düşünüyomuş bana anlattığı bu canım umarım iyi anlatabilmişimdir.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hep dua ediyorum inan sana da senin gibi isteyen herkese inşallah canım....

ALLAH razı olsun canım çok saoll
evet kanalları tıkalı diilmiş demekkii ben arastırmıstım en ii sonuç özeel çınarkıda oluyormus
devlet hastan. cekilen kanal filimlerini çogu doktor begenmezmş neyse evet benim kanallarım tıkalı biri açıldı
demişler dii ama olmadııııı olmadıııı olmuyor işdeee
çok güsel anlattınn canım çok sağoll artık anne olan insanların çok sanslı oldugunu düşünmeye
basladımm anneler çok kutsall belkide hek etmedigim içim bu duyguyu tatmıyorumm amann

Canım benim öyle düşünme olur mu hiç bak biri açıldı diyorsun inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın...
Bu arada sen hangi doktora gidiyorsun ben dr.dilek aslanın adını çok duyuyorum forumlarda irenbe tüp bebek merkezi hiç araştırdın mı yada görüştünmü bu konularda çok iyi olduğunu duydum...
Umarım allah kalbinize göre verir...

ben özele gidiyordun alsancanda birdal tosyalıı kanallarım tıkalı olunca ege ünüverst yönlendirdi beni orda amaliat ol burda 4 milyarı bulur dedi o parayla tüp bebek yaptırsın dedi basından attı yanı beni kısaca ege de amaliaat oldum işde orda teksin çırpana gidiyorum devlet hastanesi işde öle pek ilgilenmiyolar ama ALLAH için amaliatdan sonra sürekli ilgi vardı suan bilmiyorum ne yapsam nere gitsem çok kararsızım asılama ege ünivers ücret almadan yapıolar asılamaya baslamadan bbi baska doktora gitsem die düşünüyorum böle işde ii bi doktor bulursan gitmek istiyorum

anladım bencede aşılama için ilk önce egeyi dene en azından para ödemezsin baktın olmadı -ki inşallah olur-o zaman özele bir daha gidersin ama dr.dilek aslanı araştır bence çok duyuyorum adını ben gidenler memnun anladığım kadarıyla...umudunuda kaybetme canım allah ne yazdıysa hepimiz onu yaşıyoruz ,sorgulayamıyoruz mucizelerine çok inanıyorum sende inan canım :))

Son düzenleme:
bugun test yaptim sabah.ve negatifti.erken davranip sabirsiz davranmis da olabilirim tabi.
boyle giderse hastaneye falan ihtiyacim kalmayacak kizlar ((

evet canımm inanıyorum hersey nasip bakalımmm neler beklior benii
ALLAHIM isteyen herkese nasip etsinn insALLAH

merhaba arkadaslar bende 2 aylık hamileyim egepolde nezahat akay varmıs onuda esimin bi arkadası söledi bize onunda esi hamiş onlar ona gidiyorlarmıs cokta memnunlarmıs.bize onu önerdiler bende gecen ay aradım bu ayın 27sine randevu verdiler oraya gitcem gunu gelince.ama bi arkadasımda özel izmir hastanesinde müjgan ertürk diye bi doktor varmıs onu önerdi aklım cok karıstı bana da yardımcı olur musunuz????

Kızlar ben de tavsiye üzerine Medical Parkta Zekeriya Günere gittim.çok memnun kaldım.şu an hamile değilim ama tabiki çok istiyorum.doktordan o elektiriği almak çok önemli.çok iyi bir doktor.zaten 4-5 gün önceden randevu almak gerekiyor.herkes ona gidiyor.ben ilk defa ona muayene oldum ve çok korkarak gittim.ama hiç bişey hissetmedim.

deneyeceklerimin listesi olusuyor yavas yavas.cok tesekkur ederim arkadaslar
ben az once yine test yaptim
yinenegatif(
daha 7 gun var bat
ama sabirsizim napiim

kızlar benimde ilk gebeliğim malesef kürtajla sonlanmak zorunda kaldı gebeliğimi takip eden ve operasyonu yapan dr. tahir özgüder di. muayenesi ve çalışanları çok kötüydü. tam operasyon sırasında o kadar kötü bir ruh halindeydim ki doğal olarak aglıyodum kapıda çalışanların yaparken aglamadı da şimdi mi neden ağlıyo dediklerini duydum bir an masadan kalkmak istedim eger gitmek isteyen varsa asla tavsiye etmiyorum fiyat olarak diger dr lardan daha uygun fakat hizmet kalitesi çok kötü inş. bundan sonraki gebeliğimde başka bir dr a gitmek istiyorum alsancak dr. levent erkan ı çok methettiler bilgisi olan varmı?? hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı

merhabalar.Ben şu anda 7 haftalık hamileyim ve izmirde gidebileceğim bir doktor araştırırken türkiz ıspartalı ile yorumunuzu gördüm.gerçi biraz zaman geçmiş şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.özel muayenehanesinemi gittiniz telefonu varsa verebilirmisiniz?Doğumuda gazide yapacağınızı yazmışsınız şu anda gazidemi hala türkiz bey?cevaplarsanız sevinirim.iyi günler.

alsancakta abdurrahim kaplana gidiorum ben. uzun zamandır devam ediorum. hamile kalmadan öncede gidiordum.ben çok memnunum. bir arkadaşımda yakın zamnda doğum yaptı. o da çok memnun. ona gittiğiniz zaman aklınızda hiç soru işareti kalmıyor. benm için en önemlisi buydu. bir an önce yollıyım da dışardaki hastalara bakıyım demior. fiyat olarak da çok uygun. istediğin hastane de de doğum yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…