Güzel İzmir'imize hoşgeldin canım.Ben alsancakta Türkiz Ispartalı ya gidiyorum.kendisinden çok memnuınum.doğumumuda Gazide yaptıracak.Normal doğum olacak ve kendi ekibiyle girecek doğuma bir aksilik olursa şayet sezeryan düşünüyor.kendisi opr. dr. zaten.arkadaşlarımda kendisine gitmişlerdi ve çok memnun kaldılar.umarım yardımcı olabilmişimdir
cok sagolun arkadaslar.
ne kadar mutlu oluyorum bı bılsenız siz mesajlarla hosgeldın dedıkce.
izmirli forum arkadasları olarak bı bulusalım mı ne dersınız?
en azından ızmırdekı bu tarafta ıkamet edenlerle.
balçova-narlıdere-guzelbahce gebişleri diye mesela:))
hayal mı olur acaba?
moral olur hepımıze hem.
tanısırız,dertlesiriz belki.
ortak yonumuz var herseyden once dı mı ama!
lutfen fıkırlerınızı yazar mısınız bana?
çok sevindim arkadasın adına umutsuzluk çok ii bildigim birşey
nasıl tüpleri tıkalıyken hamile kalmıss yada neden amaliat olmamıs bunları biliyormusun
mucize gibi birsey ama benim mucizem sanki hiç gelmicek ben artık buna inanıyorrum sanırım
tedavi bile olsam mıı yani asılama için gittsem mi ona bile karar veremedim ilk ögrendigimde neler yapmıstım
hem aglıyıp hem doktor aramıstım ama su an nedense umudumu yitirdimm
çok acı çok zor ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin
Bilmiyorum canım ama öğrenirim istersen burdanda yazarım öğrenince..
Allahım o mucizeyi sanada ve isteyen herkese tez zamanda göstersin inşallah canım :)
Neden olmasın çok güzel olur aslında ama benim iş saatlerim çok yoğun o yüzden nasıl vakit ayırırım bilmiyorum :26:
Ama sen ne zaman tanışmak istersen işyerim narlıderede her zaman beklerim canım :)) gelmek istersen yaz haberleşiriz
Diğer arkadaşlarlada aynı şekilde :))
ben de guzelbahcedeyım.seferihisarda calısıyorum.yakınmısız baksanıza.
baslatalım bu işi biz bari.
özelden konuşabiliriz isterseniz.
adresimizi verelim birbirimize.ben de cok yogunum hem de 7 gun.
frene basmak ıstıorum artık.hayat cok hızlı.ortak noktalarımız olan hemcınslerımle tanısmayı,
paylaşmayı ben de cok ısterim.
bekliorum arkadaslar.
sımdıden tsk ederim.[/QUOTE=tugce76;26293769]
tamamdır o zaman canım biz başlatalım yalnız ikimizinde özel mesaj yazma hakkı henüz yok ben 89 tane mesaj yazmışım şimdiye kadar 11 tane daha yazarsam olucak =))
olur olmaz yazalım birbirimize olur mu?
diğer arkadaşlarıda bekleriz tabiki de)
amin canım isteyen herkese nasip olsunn aklına geldimi bol bol dua et isterim bizler için
çok saolyazarsan sevinirim..
Canım dün karşılaştık ayaküstü sordum burda devlet hastanesine gitmiş önce tüplerin tıkalı demişler iğneyle açmayı denemişler ama bu şekilde normal yolla olmayacağı söylenmiş tüp bebek tedavisi gerektiğini söylemişler.bu arada çikolata kistide varmış ondanda ameliyat olmuş.
sonra tüp bebek denediler işte yazmıştım diğer sayfalarda oda olmamıştı sonra üzerinden 1 ay geçti kendiliğinden hamile kaldı :)) ama arkadaşım çikolata kistine bağlıyor bu durumu tüplerim kapalı olsa nasıl kalmış olabilirimki diyor ,devlet hastanesindeki doktorların anlamadığını düşünüyomuş bana anlattığı bu canım umarım iyi anlatabilmişimdir.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hep dua ediyorum inan sana da senin gibi isteyen herkese inşallah canım....
ALLAH razı olsun canım çok saoll
evet kanalları tıkalı diilmiş demekkii ben arastırmıstım en ii sonuç özeel çınarkıda oluyormus
devlet hastan. cekilen kanal filimlerini çogu doktor begenmezmş neyse evet benim kanallarım tıkalı biri açıldı
demişler dii ama olmadııııı olmadıııı olmuyor işdeee
çok güsel anlattınn canım çok sağoll artık anne olan insanların çok sanslı oldugunu düşünmeye
basladımm anneler çok kutsall belkide hek etmedigim içim bu duyguyu tatmıyorumm amann
Canım benim öyle düşünme olur mu hiç bak biri açıldı diyorsun inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın...
Bu arada sen hangi doktora gidiyorsun ben dr.dilek aslanın adını çok duyuyorum forumlarda irenbe tüp bebek merkezi hiç araştırdın mı yada görüştünmü bu konularda çok iyi olduğunu duydum...
Umarım allah kalbinize göre verir...
ben özele gidiyordun alsancanda birdal tosyalıı kanallarım tıkalı olunca ege ünüverst yönlendirdi beni orda amaliat ol burda 4 milyarı bulur dedi o parayla tüp bebek yaptırsın dedi basından attı yanı beni kısaca ege de amaliaat oldum işde orda teksin çırpana gidiyorum devlet hastanesi işde öle pek ilgilenmiyolar ama ALLAH için amaliatdan sonra sürekli ilgi vardı suan bilmiyorum ne yapsam nere gitsem çok kararsızım asılama ege ünivers ücret almadan yapıolar asılamaya baslamadan bbi baska doktora gitsem die düşünüyorum böle işde ii bi doktor bulursan gitmek istiyorum
anladımbencede aşılama için ilk önce egeyi dene en azından para ödemezsin baktın olmadı -ki inşallah olur-o zaman özele bir daha gidersin ama dr.dilek aslanı araştır bence çok duyuyorum adını ben gidenler memnun anladığım kadarıyla...umudunuda kaybetme canım allah ne yazdıysa hepimiz onu yaşıyoruz ,sorgulayamıyoruz mucizelerine çok inanıyorum sende inan canım :))
Güzel İzmir'imize hoşgeldin canım.Ben alsancakta Türkiz Ispartalı ya gidiyorum.kendisinden çok memnuınum.doğumumuda Gazide yaptıracak.Normal doğum olacak ve kendi ekibiyle girecek doğuma bir aksilik olursa şayet sezeryan düşünüyor.kendisi opr. dr. zaten.arkadaşlarımda kendisine gitmişlerdi ve çok memnun kaldılar.umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?