İzmir'de Doktor ve Hastane Önerisi Var Mı?

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
selam hanımlar 3 seferdir bebeklerimi kaybediyorum.3. bebeğimi bir kaç gün önce düşürdüm.İzmir'de önerebileceğiniz doğru ve hızlı çözüm bulacağım yer yada doktor önerileriniz var mı? eşimin ve benim yaptırmam gereken bir çok test var bu testleri yaptıracağım ve sonucu anlayabilecek bir yer olursa daha iyi olur.aklımda bir kaç isim var ama önerileri dikkate alacağım.

cnm ben hamıle kalamıyordum bunun ıcın bı cok yere gıttım ama en son gıttıgım yer bana cozum buldu sımdı 5 aylık hamıleyım.özel izmir hastanesi Basmanede yerı doktorun adıda mujgan ben suan bıle cok memnunum tatlı dıllı bı kadın ıns sorunlarına cozum bulursun

mitra kadın doğum merkezine gidiyordum ben izmir de ya mitra hanım ya da ali bey mitra hanımın eşidir kendisi alanlarında uzman doktorlardır sorununa da çözüm olacaklarını düşünüyorum

selam hanımlar 3 seferdir bebeklerimi kaybediyorum.3. bebeğimi bir kaç gün önce düşürdüm.İzmir'de önerebileceğiniz doğru ve hızlı çözüm bulacağım yer yada doktor önerileriniz var mı? eşimin ve benim yaptırmam gereken bir çok test var bu testleri yaptıracağım ve sonucu anlayabilecek bir yer olursa daha iyi olur.aklımda bir kaç isim var ama önerileri dikkate alacağım.

canım beni bir çok dertten kurtardı bu doktor çokta güzel ilgileniyor.ilgi alanı çok geniş kısırlık,riskli gebelik ve daha bir çok alanı var.izmir alsancak da özel assos kadın sağlığı merkezinde Mustafa N.Alihanoğlu ben gebelik için önümüzdeki hafta gidicem tekrar pişman olmassın canım allah kolaylık versin.

karsıyaka mavısehırde kordon klınık var oranın dru ıbrahım yanık bende ona gıtmıstım herseyın ıncıgını cıncıgını arastıran bır dr ben memnundum

hepinize teşekkür ederim.düşündüğüm hastane ve doktorlardan farklı önerilerde bulunmuşsunuz.isimlerini verdiğiniz yerleri de araştırayım.

cnm bende 2 bebeğimi kaybettikten sonra bi çok hastane ve doktora gittim nedenini öğrenmek için rahimde sorun mu var diye rahim filmine kadar istediler ama hep elim boş döndüm.sonra dr.orkan tatlı ya gittim tavsiye üzerine..özelinde muayene oldum,başımdan geçenleri anlattıktan sonra sende %80 kan pıhtılaşması var böyle bişeyi nasıl akıl edipte araştırmaz onca hekim dedi..o zaman yeşilyurt eğitim ve araştırma hastanesinde görevliydi beni çağırdı bana genetik bi sürü test yaptırdı ve nedeni buldu..gerçekten dediği gibi kan pıhtılaşması çıktı..tavsiye ederim,alsancak ta muayenehanesi..

Back
X