izmirde doktor veya hastane önerileriniz?

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhaba kızlar izmire geleli ve evleneli 9 ay oldu.inşallah kısmetse seneye çocuk düşünüyoruz.hem muayne hemde doğum için bornovaya yakın devlet veye özel önerileriniz neler?eşim ege üniversitesinde çalışıyor ama ben pek güvenmiyorum ordada doğum yapmayı düşünmüyorum orada doğum yapan varmı?özeldede fiyatları en uygun olanı ancak tercih edebilirim yardımcı olun arada kaldım...

merhaba kızlar izmire geleli ve evleneli 9 ay oldu.inşallah kısmetse seneye çocuk düşünüyoruz.hem muayne hemde doğum için bornovaya yakın devlet veye özel önerileriniz neler?eşim ege üniversitesinde çalışıyor ama ben pek güvenmiyorum ordada doğum yapmayı düşünmüyorum orada doğum yapan varmı?özeldede fiyatları en uygun olanı ancak tercih edebilirim yardımcı olun arada kaldım...

Bende İzmir deyim. Devlet hastanesine gidiyorum. Hatta üç devlet hastanesine birden gidiyorum. Yeşilyurt devlet hastanesine gidiyorum burada maalesef düzenli bir doktorun olmuyor. Hangisi denk gelirse ancak o doktora muayene olabiliyorsun gebelik polikliniğinde. Doktorlar değişimli oluyor ve burası aşırı kalabalık.
Karşıyaka devlet hastanesinde Ayşegül Hanıma gidiyorum. Doktor hanım gayet güleryüzlü burasıda kalabalık ama doktor hanım elinden geldiğince ilgileniyor.
En son olarak Tepecik Hastanesinin Konaktaki semt polikliniğine gidiyorum. Oradada Ferit Bey var. Bu doktorda ilgili ve güleryüzlü ama tahmin edersinki burasıda az biraz kalabalık ve özeldeki gibi ilgilenmiyorlar. Yinede iyi bir doktor.
Özel olarak bornovaya uzak ama Sada Hastanesinde Şule hanımı duymuştum çok iyi doktor diye. Muayene ücreti ssk ya 39 tl.

Back