n__a__z allahım sana emanetiz.... Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 6.004 3 106 İzmir 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi n__a__z #1 slm kızlar 6 haftalık hamileym we lütfi çamlıya gidiyorum ama endişeliyim dr hakkında bilgisi olanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
slm kızlar 6 haftalık hamileym we lütfi çamlıya gidiyorum ama endişeliyim dr hakkında bilgisi olanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
M mistressangie Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2 0 36 İzmir 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi n__a__z #2 Canim merhabalar bende lutfu beye gidiyorum 5 yildir rutin kontrollere. Su an 6 haftalik hamileyim fakat yurtdisinda oldugumdan henuz kontrole gidemedim haftaya donunce gidecegim.Sen neden endiselisin nedir seni endiselendiren durum anlayamadim???
Canim merhabalar bende lutfu beye gidiyorum 5 yildir rutin kontrollere. Su an 6 haftalik hamileyim fakat yurtdisinda oldugumdan henuz kontrole gidemedim haftaya donunce gidecegim.Sen neden endiselisin nedir seni endiselendiren durum anlayamadim???