İzmir'de dr.Lütfi ÇAMLI ya gidenler yazarmısınız lütfen...

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
slm kızlar 6 haftalık hamileyim we dr konusunda çok karasızım alsancakta lütfi çamlıya gidiyorum giden weya duyanınız war mı? yorumlarınızı bekliyorum....

ben 5 haftalık hamıleyım.acıkcası ben de doktor arayışı ıcındeyım.lütfi beyi aile hekimimiz tavsıye ettı.cok ıyı bır doktor dıye.kendısı de eşini ona teslim etmiş.ben henüz kendısıne uğramadım.Allah yardımcımız olsun.damak tadımıza uygun bır doktor bulmayı nasıp etsın Allah:))Bebeğinle mutluluklar...

ben 5 haftalık hamıleyım.acıkcası ben de doktor arayışı ıcındeyım.lütfi beyi aile hekimimiz tavsıye ettı.cok ıyı bır doktor dıye.kendısı de eşini ona teslim etmiş.ben henüz kendısıne uğramadım.Allah yardımcımız olsun.damak tadımıza uygun bır doktor bulmayı nasıp etsın Allah:))Bebeğinle mutluluklar...
yoksa aile hekiminiz ziya beymi
banada aile hekimi tawsiye etmişti çnkü...

özel muaynehane mi yoksa hastanede mi görev yapıyor ? ben de sabit bir doktorum ollsun istiyorum ve izmir e yeni taşındıgım için hiç bir bilgim yok..

özel muaynehane mi yoksa hastanede mi görev yapıyor ? ben de sabit bir doktorum ollsun istiyorum ve izmir e yeni taşındıgım için hiç bir bilgim yok..
bn kısaca şöle anlatayım dr lütfi beya tawsiye üzerine gittim ama memnun kalmadım alanında ii olabilir ama usg sırasında tatmin etmedi bni hiç konuşmuyo anlatmıyo soru soruyorum kısa cvplar weriyo bn onu bırakmıştım
ewet özel muayanesi war we doğumuda anlaşmalı hastanelerde yapıyo

bn tekrar hamile kalırsam egepole gitmeyi düşünüyorum biçok arkadaşım orda doğum yaptı we çok memnun
özellere okdr para weriliyo ama.......

hmm.. konuşmayan doktor beni gerer, soru sorsan soramazsın.. off sabit bir doktor olsun istiyorum artık :( egepol de bana çok uzak kalıyor :97:, güzelbahçede oturuyorum da ben..
bu arada teşekkür ederim :)

Doktorluğunun üzerine tanımam. Çocuk gelişimi ve Eğitimi Öğretmeniyim arkadaşlar . İzmir'de tavsiye edebileceğim tek isim. 19 yıldır jinekoloğum . Teşhisleri son derece yerinde . Hastayı sonuna kadar aydınlatan, çok titiz bir hekim. Mutlaka görüşlerini alın. Hem hekimliği, hem etik yaklaşımları takdire şayan .

Naz hanımın yorumuna asla katılmıyorum. 15 yıllık doktorum oğlum 12 yaşında ikincisinde de yine kendi değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. yeğenimiz olmuyordu tüm aşılama takip ve doğumunda gördüğümüz ilgi alaka ve çok titiz bir yapısıyla hiçbir test ve tahlilden kaçınmadan yeğenimize kavuştuk çok şükür...arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde soracakları soruları kağıda yazan pimpirik bir arkadaşıma bile pes ettirip fazlasıyla bilgilendirmiş ilgilendirmiş iki kızınında doğumunu yaptırmıştır. İzmirde tek tercih ettiğimiz aile hatta sülalecek tüm arkadaşlarımla inanılmaz memnun kaldığımız Lütfi Çamlı'ya ilgisinden yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Konuşmayan doktor demiş naz hanım bence yanlış olmuş susmayan doktor demeliydi...soru sormaya bile ihtiyaç duymadan inanılmaz bilgilendiren doktor derim bende :) iyiki var ve böyle bir doktora sahip olduğum için çok şanslıyım. Lütfi Çamlıya gitmeyen gebe ve hasta hemcinslerim çok şey kaybettiğinizi düşünürüm. Kesinlikle iyi bir doktor arıyorsanız mutlaka LÜTFİ ÇAMLI

hmm.. konuşmayan doktor beni gerer, soru sorsan soramazsın.. off sabit bir doktor olsun istiyorum artık :KK43: egepol de bana çok uzak kalıyor :97:, güzelbahçede oturuyorum da ben..
bu arada teşekkür ederim :)
Naz hanımın yorumuna asla katılmıyorum. 15 yıllık doktorum oğlum 12 yaşında ikincisinde de yine kendi değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. yeğenimiz olmuyordu tüm aşılama takip ve doğumunda gördüğümüz ilgi alaka ve çok titiz bir yapısıyla hiçbir test ve tahlilden kaçınmadan yeğenimize kavuştuk çok şükür...arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde soracakları soruları kağıda yazan pimpirik bir arkadaşıma bile pes ettirip fazlasıyla bilgilendirmiş ilgilendirmiş iki kızınında doğumunu yaptırmıştır. İzmirde tek tercih ettiğimiz aile hatta sülalecek tüm arkadaşlarımla inanılmaz memnun kaldığımız Lütfi Çamlı'ya ilgisinden yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Konuşmayan doktor demiş naz hanım bence yanlış olmuş susmayan doktor demeliydi...soru sormaya bile ihtiyaç duymadan inanılmaz bilgilendiren doktor derim bende :) iyiki var ve böyle bir doktora sahip olduğum için çok şanslıyım. Lütfi Çamlıya gitmeyen gebe ve hasta hemcinslerim çok şey kaybettiğinizi düşünürüm. Kesinlikle iyi bir doktor arıyorsanız mutlaka LÜTFİ ÇAMLI
Kesinlikle çok yerinde bir tespit . Bizim de birçok arkadaşımızın doğumunu yaptırdı. Çoğu akrabam da Lütfi Çamlı ve Sema Çamlı yı terc

Kesinlikle çok yerinde bir tespit . Bizim de birçok arkadaşımızın doğumunu yaptırdı. Çoğu akrabam da Lütfi Çamlı ve Sema Çamlı yı tercih ediyor. Doğum sonrası birçok arkadaşım evime özel olarak teşekkür için geldi. Bu ellerde doğmamış çocuklara nedense üzülürüm. En büyük şansım doktorum . Sağlıklı nesiller için şiddetle tavsiye edilir

eşi sema hanımın da çok iyi bir çocuk doktoru olması doğum esnasında yanında bulunması büyük şans..sema hn dinleme bulgusu ve yerinde nokta atışı teşhisleri ...ilgisi ,bebek ve çocuklara sevgi dolu yaklaşması doktorda aradığımız harika özellikler...izmirde iseniz mutlaka doktorunuz çocukta Sema ÇAMLI kadın doğumda LÜTFİ ÇAMLI olmalı...

Back
X