Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoksa aile hekiminiz ziya beymiben 5 haftalık hamıleyım.acıkcası ben de doktor arayışı ıcındeyım.lütfi beyi aile hekimimiz tavsıye ettı.cok ıyı bır doktor dıye.kendısı de eşini ona teslim etmiş.ben henüz kendısıne uğramadım.Allah yardımcımız olsun.damak tadımıza uygun bır doktor bulmayı nasıp etsın Allah:))Bebeğinle mutluluklar...
bn kısaca şöle anlatayım dr lütfi beya tawsiye üzerine gittim ama memnun kalmadım alanında ii olabilir ama usg sırasında tatmin etmedi bni hiç konuşmuyo anlatmıyo soru soruyorum kısa cvplar weriyo bn onu bırakmıştımözel muaynehane mi yoksa hastanede mi görev yapıyor ? ben de sabit bir doktorum ollsun istiyorum ve izmir e yeni taşındıgım için hiç bir bilgim yok..
hmm.. konuşmayan doktor beni gerer, soru sorsan soramazsın.. off sabit bir doktor olsun istiyorum artıkegepol de bana çok uzak kalıyor :97:, güzelbahçede oturuyorum da ben..
bu arada teşekkür ederim :)
Kesinlikle çok yerinde bir tespit . Bizim de birçok arkadaşımızın doğumunu yaptırdı. Çoğu akrabam da Lütfi Çamlı ve Sema Çamlı yı tercNaz hanımın yorumuna asla katılmıyorum. 15 yıllık doktorum oğlum 12 yaşında ikincisinde de yine kendi değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. yeğenimiz olmuyordu tüm aşılama takip ve doğumunda gördüğümüz ilgi alaka ve çok titiz bir yapısıyla hiçbir test ve tahlilden kaçınmadan yeğenimize kavuştuk çok şükür...arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde soracakları soruları kağıda yazan pimpirik bir arkadaşıma bile pes ettirip fazlasıyla bilgilendirmiş ilgilendirmiş iki kızınında doğumunu yaptırmıştır. İzmirde tek tercih ettiğimiz aile hatta sülalecek tüm arkadaşlarımla inanılmaz memnun kaldığımız Lütfi Çamlı'ya ilgisinden yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Konuşmayan doktor demiş naz hanım bence yanlış olmuş susmayan doktor demeliydi...soru sormaya bile ihtiyaç duymadan inanılmaz bilgilendiren doktor derim bende :) iyiki var ve böyle bir doktora sahip olduğum için çok şanslıyım. Lütfi Çamlıya gitmeyen gebe ve hasta hemcinslerim çok şey kaybettiğinizi düşünürüm. Kesinlikle iyi bir doktor arıyorsanız mutlaka LÜTFİ ÇAMLI
Naz hanımın yorumuna asla katılmıyorum. 15 yıllık doktorum oğlum 12 yaşında ikincisinde de yine kendi değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. yeğenimiz olmuyordu tüm aşılama takip ve doğumunda gördüğümüz ilgi alaka ve çok titiz bir yapısıyla hiçbir test ve tahlilden kaçınmadan yeğenimize kavuştuk çok şükür...arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde soracakları soruları kağıda yazan pimpirik bir arkadaşıma bile pes ettirip fazlasıyla bilgilendirmiş ilgilendirmiş iki kızınında doğumunu yaptırmıştır. İzmirde tek tercih ettiğimiz aile hatta sülalecek tüm arkadaşlarımla inanılmaz memnun kaldığımız Lütfi Çamlı'ya ilgisinden yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Konuşmayan doktor demiş naz hanım bence yanlış olmuş susmayan doktor demeliydi...soru sormaya bile ihtiyaç duymadan inanılmaz bilgilendiren doktor derim bende :) iyiki var ve böyle bir doktora sahip olduğum için çok şanslıyım. Lütfi Çamlıya gitmeyen gebe ve hasta hemcinslerim çok şey kaybettiğinizi düşünürüm. Kesinlikle iyi bir doktor arıyorsanız mutlaka LÜTFİ ÇAMLI
Kesinlikle çok yerinde bir tespit . Bizim de birçok arkadaşımızın doğumunu yaptırdı. Çoğu akrabam da Lütfi Çamlı ve Sema Çamlı yı tercih ediyor. Doğum sonrası birçok arkadaşım evime özel olarak teşekkür için geldi. Bu ellerde doğmamış çocuklara nedense üzülürüm. En büyük şansım doktorum . Sağlıklı nesiller için şiddetle tavsiye edilir