slm. bende bugün bi arkadaşımın tavsiyesiyle duydum ismini. karataşta çalışıyor diye biliyorum. arkadaşım ağustosta doğum yaptı çok memnun kaldığını söylüyor. site içinde ismi geçiyor ve gidenler olumlu düşünceleri yazmışlar. ben 2 doktor değiştirdim şimdi 6 ncı ayımdayım. bundan öncekiler biraz uçuk rakamlar istedi o yüzden bırakmak zorunda kaldım. ssk yada herhangi bir sigortam yok hem uygun hem ilgili birisini arıyorum reşat beyi tavsiye ettiler. sen ne dersin bu doktor hakkında?
evet gerçekten harika bir doktor keşke ilk baştan ona gitseydim tek pişmalığımı bu çok ilgili rahatlatıyor artı dediğin gibi bir servet istemiyor herşeyi ayrıntılı ve açık olarak anlatıyor. bundan önce dilek aslana gidiyordum fiyatı yüksekti inceden nedenini sorduğumda doğuma 2 doktor giriyorlarmış diyemedim tüm mezuniyet arkadaşlarınla gir diye :1rolleyes: çevremdeki bir kaç arkadaşım reşat beyi tavsiye etti iyi ki gitmişim.
resat beyın muayene ucretını ogrenebılır mıyım?
70tl.. fakat kredi kartı gecmiyor, nakit..
Reşat Benim de doktorum.Çok memnun kaldım kendisinden.Bir kere ne söylersen doğru çııyor,söylediğinin şaştığını görmedim hiç.Çok anlayışlı,psikolojikaçıdan rahatlatmaya çalışıyor.Karataşta doğum yaptım bende,5 yıldızlı otel gibiydi valla.prensesler gibi doğurdum,ertesi gün doğuran ben değilmişim gibi yürüyerek rahatça çıktım hastaneden
merhaba arkadaslar, ben hamileligimin basından beri izmirde resat bozoklara gidiyorum..su an ıcın memnunum ama merak edıyorum.. onun hastası olmus başka kisiler var mı? yada resat beyde dogumunu yapmıs arkadaslarla tanısmak bilgi paylasımı yapmak ısterım..cınarlı hastanesı ıle anlasmasının oldugunu duydum.. cınarlı hakkında bılgısı olan paylasırsa sevınırım..
ben resat beyden memnunum, gereken tum bilgileri sormana gerek kalmadan veriyor ve fiyat olarak diger doktorlara gore cok uygun.. ozellıkle hafta ilerledikce doktora gıtme sıklıgınında artması ile uygun fiyatlı olusu onemli bir artı oluyor.. sakin ve iyi bir doktor ama biraz dolgalcı.. ben ilk 3 ay cok kustum kesınlıkle ilac vermedi.. oyle anne mutlu olsun diye hemen ilac verenlerden degil.. bence bir git kendin gor bence memnun kalırsın..
Ben de ilk 3 ay çok problemli geçirdim. Dediğiniz gibi Reşat Bey asla ilaç vermedi. 11. haftamda acil hastaneye kaldırıldım başka bir dr tarafından. Bir ton test yapıldı ve görüldü ki böbrek fonksiyonlarım önemli düzeyde çalışmaz hale gelmiş, bağırsaklarım nerdeyse yapışmak üzereymiş. Gebeliği sonlandırmak istediler ben direndim iki hafta yoğun tedavi uygulandı neyseki bebeğimi almak zorunda kalmadılar..
Etrafımda Reşat Beyden çok memnun olan var, ama bu derece katılığı benim sağlığıma, bebeğimin yaşamına mal oluyordu..
hmm... çok geçmiş olsun. bende reşat beye gidiyorum. bu ikinci doktorum daha önceleri vitamin demir folik asit gibi ilaçları kullanyordum ancak reşat bey vitamini kesti ve demir hapınıda günde 1 defaya indirdi ki sabah akşam kullanyordum . nedenini sorduğumda eee sen zaten vitamin almyormusun meyveni filan yemiyormusun ek takviyeye ne gerek olduğunu sadece dengeli beslenmem gerektiğini söylemişti. başta banada tuhaf gelmşti, çünkü çevremde doğum yapanlar ve hamile olanlar hamilelikleri süresinde eleviti kullanacaklarmış bana doktorumun vermediğini söyledğimde çok garipsemişlerdi. ilk hamileliğim ve iki arada kaldım resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?