izmir'de dr. REŞAT BOZOKLAR??

çok geçmiş olsun pur.inş şimdi iyisindir su an ne kadarlık hamilesin bende reşat beye gidiyorum karataş hastanesine ilgisinden çok memunum ama dediğin gibi ilaç kullanmaya çok karsı ilk 3 ay bende felaket mide sorunu oldu gastrit oldugu için ama ilaç kullandırmadı çok şükür şimdi bi sıkıntım yok inş sağlıkla bebeklerimize kavusuruz

reşatbey benımde doktorum bende cok memnunum..ben temmuzda doğum yapacagım ınsallah..karataşta düşünüyorum doğumu..ssk anlasması var..

Teşekkürler..
Çevremde Reşat Beyden memnun olan çok, eğer sorunsuz bir hamilelikse hiç kafan karışmasın canım.
İlgisinden memnunsan, güven sağladıysa ne mutlu.
Benim hala çok iştahım yok, zordan yiyorum, şu anki dr um da zorlamıyor, bu da beni psikolojik olarak rahatlatıyor..

Teşekkürler.. Şimdi o döneme göre gayet iyiyiz, 31. haftam bitti..
İnş sağ salim bebişlerimize kavuşuruz

reşatbey benımde doktorum bende cok memnunum..ben temmuzda doğum yapacagım ınsallah..karataşta düşünüyorum doğumu..ssk anlasması var..

Merhaba, Reşat beyin normal doğum konusundaki yaklaşımı nasıl, ben önümüzdeki ay gideceğim kendisine, sizin doğumunuz nasıl oldu, normal doğumu destekliyormu?bekliyormu? Bir de karataş hastanesinde sezeryan günü varmış , o gün gelenlerin hepsi sezeryan oluyormuş diye duydum bir bilginiz varmı?

Merhaba arkadaaşlar...
Siteye yeni üye oldum ve bu siteden bir çok soruma sizin tecrübelerinizden dolayı yanıt bulacağımı düşünüyorum..

Ben eylül başından beri folbiol kullanıyorum.. 1 ay sonra da hamile kalmayı düşünüyorum..Bunun içinde ummalı bir iyi doktor arama derdine düştüm..Hem hamilelik boyunce ve özellikle doğum da titiz olan... Sürekli 2 isim tavsiye ediliyor. Mustafa N. Alihanoğlu ve Reşat Bozoklar...

Ablam ekim başında buca kadın doğum da doğum yaptı..Maalesef kötü bir deneyim oldu onun için.. ve bende çok etkilendim sanırım... Yani Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum.Ama şimdiki doktorlardan korkuyorum.Hemen sezeryan vuracak diye...

Bir de benim sgk var..Reşat Beye gitmem durumumda..Muayenede ve doğum da ne kadar öderim.. Bilen var mı acaba... ( Not: Doğru düzgün..Hatta bazen senede 1 defa bile hastaneye gitediğimden hiç bir fikrim yok.)

Cvp yazarsanız çok sevinicem..

selam..
reşat beyin özel muayenehane ücreti 80 lira..
çalıştığı hastane özel karataş hastanesi ve ordaki ücret de çok cüzzi ama tam hatırlamıyorum.. sanıyorum sigortalıya 29 liraydı..

Reşat bey 10 numara bi dr.herkese tavsiye ederim.sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim.yalnız artık karataş hast.muayene etmiyor devletimizin kanunu gereği:)alsancakta 80tl muayene ücreti.doğumu tam olarak bilmiyorum.karataşta yapıyor ama.aklınıza takılan herseye siz sormadan daha cvp weriyor..

arkdaslar var mi Resat Bey e giden veya yakin zamanda gitmis olan? Fikirlerinizi paylasir misiniz?

Tesekkurler, paylasımınız icin. Saglikla kucagimiza alalim inşallah...

Resat bey normal doguma yonlendiriyor mu yoksa sezeryana mi yaklasiyor bilen var mi acaba anneler?

Selam kızlar reşat beyde normal doğum yapan var mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhabalar 35 haftalık hamileyim takibimizi yapan dr. Hastaneden ayrılıp ıstanbul da kendisine özel muayene açmaya karar verdi ve bize de yeni bir doktor aramak kaldı izmir çınarlı hastanesinde dr reşat bozoklar dan cuma günü için randevu alabildik bir arkadaşım sayesinde çünkü haftanın ileri olmasından dolayı kimi dr kabul etmiyor yakın zamanda çınarlıda doğum yapan var mı genel olarak herkes memnun doktordan fakat çınarlı hastanesi nasıl doğum ücreti ne kadar ve normal doğum yapanlar tecrübesini paylaşabilir mi

Merhabalar 35 haftalık hamileyim takibimizi yapan dr. Hastaneden ayrılıp ıstanbul da kendisine özel muayene açmaya karar verdi ve bize de yeni bir doktor aramak kaldı izmir çınarlı hastanesinde dr reşat bozoklar dan cuma günü için randevu alabildik bir arkadaşım sayesinde çünkü haftanın ileri olmasından dolayı kimi dr kabul etmiyor yakın zamanda çınarlıda doğum yapan var mı genel olarak herkes memnun doktordan fakat çınarlı hastanesi nasıl doğum ücreti ne kadar ve normal doğum yapanlar tecrübesini paylaşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…