Ben de ilk 3 ay çok problemli geçirdim. Dediğiniz gibi Reşat Bey asla ilaç vermedi. 11. haftamda acil hastaneye kaldırıldım başka bir dr tarafından. Bir ton test yapıldı ve görüldü ki böbrek fonksiyonlarım önemli düzeyde çalışmaz hale gelmiş, bağırsaklarım nerdeyse yapışmak üzereymiş. Gebeliği sonlandırmak istediler ben direndim iki hafta yoğun tedavi uygulandı neyseki bebeğimi almak zorunda kalmadılar..
Etrafımda Reşat Beyden çok memnun olan var, ama bu derece katılığı benim sağlığıma, bebeğimin yaşamına mal oluyordu..
Teşekkürler..hmm... çok geçmiş olsun. bende reşat beye gidiyorum. bu ikinci doktorum daha önceleri vitamin demir folik asit gibi ilaçları kullanyordum ancak reşat bey vitamini kesti ve demir hapınıda günde 1 defaya indirdi ki sabah akşam kullanyordum . nedenini sorduğumda eee sen zaten vitamin almyormusun meyveni filan yemiyormusun ek takviyeye ne gerek olduğunu sadece dengeli beslenmem gerektiğini söylemişti. başta banada tuhaf gelmşti, çünkü çevremde doğum yapanlar ve hamile olanlar hamilelikleri süresinde eleviti kullanacaklarmış bana doktorumun vermediğini söyledğimde çok garipsemişlerdi. ilk hamileliğim ve iki arada kaldım resmen..
çok geçmiş olsun pur.inş şimdi iyisindir su an ne kadarlık hamilesin bende reşat beye gidiyorum karataş hastanesine ilgisinden çok memunum ama dediğin gibi ilaç kullanmaya çok karsı ilk 3 ay bende felaket mide sorunu oldu gastrit oldugu için ama ilaç kullandırmadı çok şükür şimdi bi sıkıntım yok inş sağlıkla bebeklerimize kavusuruz
reşatbey benımde doktorum bende cok memnunum..ben temmuzda doğum yapacagım ınsallah..karataşta düşünüyorum doğumu..ssk anlasması var..
resat beyın muayene ucretını ogrenebılır mıyım?
Merhaba arkadaaşlar...
Siteye yeni üye oldum ve bu siteden bir çok soruma sizin tecrübelerinizden dolayı yanıt bulacağımı düşünüyorum..
Ben eylül başından beri folbiol kullanıyorum.. 1 ay sonra da hamile kalmayı düşünüyorum..Bunun içinde ummalı bir iyi doktor arama derdine düştüm..Hem hamilelik boyunce ve özellikle doğum da titiz olan... Sürekli 2 isim tavsiye ediliyor. Mustafa N. Alihanoğlu ve Reşat Bozoklar...
Ablam ekim başında buca kadın doğum da doğum yaptı..Maalesef kötü bir deneyim oldu onun için.. ve bende çok etkilendim sanırım... Yani Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum.Ama şimdiki doktorlardan korkuyorum.Hemen sezeryan vuracak diye...
Bir de benim sgk var..Reşat Beye gitmem durumumda..Muayenede ve doğum da ne kadar öderim.. Bilen var mı acaba... ( Not: Doğru düzgün..Hatta bazen senede 1 defa bile hastaneye gitediğimden hiç bir fikrim yok.)
Cvp yazarsanız çok sevinicem..
Ben de çok memnunum canımarkdaslar var mi Resat Bey e giden veya yakin zamanda gitmis olan? Fikirlerinizi paylasir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?