İzmirde dudak dolgusu eriten güvenilir bir klinik önerisi

didozeynodeno

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1
0
6
47
Merhabalar. İzmir de dudak dolgusu yaptirdim ama cok korkunc oldu sonuc. Topaklanma, asimetri, hersey var balin gibi oldu. Eritme işlemi yaptirmak istiyorum. İzmir de guvenilir ve bu isi dogru yapan bir klinik önerisine ihtiyacim var ve cok acil🙏🙏🙏

Merhabalar. İzmir de dudak dolgusu yaptirdim ama cok korkunc oldu sonuc. Topaklanma, asimetri, hersey var balin gibi oldu. Eritme işlemi yaptirmak istiyorum. İzmir de guvenilir ve bu isi dogru yapan bir klinik önerisine ihtiyacim var ve cok acil🙏🙏🙏
Merhaba cnm gecmis olsun nerde yaptirdnki dolgumarkan neydi.bende yaptrmiste uc yil once ust dudak ama yarim ml cok haff topaklanma oldu ic tarafta birdaha tazeletmek istiyorum ama korkuyorum bunlari okuyunca ozelden resim atabilirmsn

Merhaba ben Urla da medikal estetik işemler yapan bir doktorum..Size yardımcı olabilmem için önce görüp değerlendirmem gerekir. Ne zaman yaptırdınız?Belki de eritme ihtiyacınız olmaz,zamanla düzelme şansı olabilir.Ben Dr.Özlem Ertaş web sitem,instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.Geçmiş olsun,moralinizi bozmayın,sanıyorum düzeltilebilir.İsterseniz de önce yaptırdığınız kişi ile bir görüşün,size daha doğru bilgi verir,ne yaptığını bildiği için.Sevgiler..

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda gönül rahatlığıyla önerebileceğim doktorum Orçun Aktaş. Alsancak kordonda kendi kliniği var. İşlemleri çok doğal ve çok kaliteli ürünler kullanıyor. Ben de ilk dudak dolgumu kendisine yaptırdım ve çok memnunum. Arkadaşım da başka yerde dudağını yaptırıp memnun kalmamıştı. Orçun bey önce mevcut dolguyu eritti ve tekrar kendisi yaptı. Arkadaşım da çok memnun kaldı. Dr. Orçun Aktaş kliniği diye aratırsanız çıkıyor. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba , çok geçmiş olsun Alsancakta işlemini çok beğendiğim ve önerdiğim DROA Kliniğe gidebilirsiniz Dr. Orçun Aktaş çok iyi bir doktor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda gönül rahatlığıyla önerebileceğim doktorum Orçun Aktaş. Alsancak kordonda kendi kliniği var. İşlemleri çok doğal ve çok kaliteli ürünler kullanıyor. Ben de ilk dudak dolgumu kendisine yaptırdım ve çok memnunum. Arkadaşım da başka yerde dudağını yaptırıp memnun kalmamıştı. Orçun bey önce mevcut dolguyu eritti ve tekrar kendisi yaptı. Arkadaşım da çok memnun kaldı. Dr. Orçun Aktaş kliniği diye aratırsanız çıkıyor. Tekrar geçmiş olsun
İnanmayın bu arkadaş reklam yapıyor!!!!!!! Bütün "İzmir Botox" başlıklarında doktorun reklamını yapmış. Muhtemelen bunları yazan doktorun kendisi, asistanı ya da parayla yaptırdığı biri :D Orçun Bey bu şekilde doktorluk ahlakına aykırı hareket ediyorsunuz. Siz mesleğinizi iyi yapın gerçek müşterileriniz zaten sizi tavsiye eder, kendi kendinize de reklamınızı yapmak zorunda kalmazsınız :D

Back
X