İzmir'de epidural doğm yapan arkadaşlar öneriniz hangi hastane?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bashhak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bashhak

Ziyaretçi
öncelikle merabalar,ben 26 haftalık hamileyim,epidural doğum düşünüyorum fakat hastaneye karar veremedik,izmirde epidural doğum yapıp da tavsiye edebilecek arkadaşlar,görüşerinizi bekliyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hiç kimse yokmu arkadaşlaar?

bende merak ediyom yahu daha hamiş değilim ama olucam ve doğum için taaa yurtdışından izmire gelicem.

Özellikle epidural doğum için soruyorsanız.. Çınarlı hastanesi bu konuda ünlü.. ben orada olmuştum epiduralli sezeryan...
şimdi ise kent hastanesinde doğum yapıcam... doğum şekli genel mi yoksa epidural mi olacak onu henüz doktorumla görüşmedik...

Özellikle epidural doğum için soruyorsanız.. Çınarlı hastanesi bu konuda ünlü.. ben orada olmuştum epiduralli sezeryan...
şimdi ise kent hastanesinde doğum yapıcam... doğum şekli genel mi yoksa epidural mi olacak onu henüz doktorumla görüşmedik...

çınarlı da anlaşmalı benim doktor
epidural normal doğum demek orda iyi tşkler a.s.

peki Fuşyamanya hastaneni neden değiştiriyosun,bi de çınarlıdaki ortalama fiyatlar hakkında bi bilgi var mı?

bence hastaneden de en önemlisi dr.un nereyle anlaşması varsa ona göre ayarlamalısın.çınarlı hast.ssk anlaşması yok,yenidoğan üniteside yok,küvez sayısı az,ama kötü değil,gazihas.ssk anlaşması var.egepol ssk anlş.var.yenidoğan ünt.var.küvez sayısı fazla.ben kent hast.yaptım doğumu hem dr.umdan,hastaneden ve ekipten çook memnun kaldım hemşireler falan çok ilgiliydiler.tavsiye ederim.bütün olanaklarıda var.daha sonra bebeğiniz için hast.her gittiğinizde %10 indirimleri var.iyice araştırın derim.

. önceki doğumumk 3 sene önceydi ve erken nd
peki Fuşyamanya hastaneni neden değiştiriyosun,bi de çınarlıdaki ortalama fiyatlar hakkında bi bilgi var mı?

canım ben komple herşeyi değiştirdim..doktoru..hastaneyi.. benim durumum biraz farklı.
önceki doğumum 3 sene önceydi.. erken doğumdu.. biraz doktor hatasına kurban gittik.. bebeğim 10 gün yaşadı.. bu nedenle şimdi daha tedbirli olmak için riskli gebelikler konusunda uzman bir prof hocanın hastası oldum.. kendisi kent hastanesinde .. doğum da orda olacak .. küvöz sorunu da yaşamamk için orayı seçtim..

çınarlı herşeyin çok normal gittiği durumlar için iyi olabilir.. ama hiçbişeyin garantisi de yok bu doğum olayında...

3 sene önce doktor parası da dahil 3500 civarı vermiştik.. şimdi ne kadardır bilmiyorum canım..

teşekkür ediyorm fuşyamanya,beni eşim de doktor ama ne o ne de ben hastane konusunda kararsız kaldık,şimdilik araştırma aşamasındayız

ben 36 haftalık hamileyim,doğumumu normal epidural oalrak çınarlıda yapmaya karar verdim.tabi bi terslik olmassa.doktorumu da dışarıdan getiricem.

ben 36 haftalık hamileyim,doğumumu normal epidural oalrak çınarlıda yapmaya karar verdim.tabi bi terslik olmassa.doktorumu da dışarıdan getiricem.

kaça gelcek dokturn canım ne kadar fiyat verdi size

kredi kartıyla ödersen 1300 hastane alıomuş,peşin olursa 1150 dediler.(normal doğumdan bahsediom)
doktorum da 1500 alıcak sanırım.ben daha önce kent hastanesine gidiyordum namık hocaya.normal doğumu 4700 dediler.bende kendime yeni doktor ve hastane buldum bu ay.

ben de karataş hastanesini aradım fakat fiyat vermiyolar,gitmemiz gerekiyormuş,eşim sağlıkçı,açıkçası ben çok pazla para ödemek istemiyorum.jeyre sen çınarlıda doğum yaparsan bizi de bilgilendir.bu arada sanırım öğretmensin,karataşın sgk,emekli sandığı gibi kurumlarla anlaşması var,ama çınarlıda yokmuş.aklında blunsun canım

kredi kartıyla ödersen 1300 hastane alıomuş,peşin olursa 1150 dediler.(normal doğumdan bahsediom)
doktorum da 1500 alıcak sanırım.ben daha önce kent hastanesine gidiyordum namık hocaya.normal doğumu 4700 dediler.bende kendime yeni doktor ve hastane buldum bu ay.

tşkler canım
benim doktor+hastane 3.5 milyar a geliyo
bakalım düşünce aşamasındayım

inşallah bebeğimi sağsalim doğururum da sizleri de bu konuda bilgilendiririm.ama inanın hem şu anki doktorumu hem hastaneyi çok araştırdım.umarım bir sorunla karşılaşmam.

Selam kızlar, ben de normal doğum istiyorum inşallah bir terslik çıkmazsa.
Doktorumla da konuştuk, ya Kent ya da Egepol olacak, ikisi arasında gidip geliyorum kararsız kaldım.
Çınarlı çok ün yapmış olsa da sanıldığı kadar iyi bir hastane değil, hem çevreden gidenlerden hem de doktor camiasından bu şekilde duydum ben. O yüzden Çınarlı istemiyorum kesinlikle... Bizim sigorta full karşılayacağından fiyatlara pek bakmıyoruz şu an, o yüzden sadece iyi hastane iyi personel kriterlerine dayanarak Kent ya da Egepol diyorum ben... Ama tabi doğum yapanların fikri önemli asıl siz ne dersiniz hangisi daha iyi sizce? Kent mi Egepol mü?

merhabalar...benim çevremdekilerde hep özel çınarlıda yaptı...anestezi konusunda izmirde en iyi hastane imiş ..ablamda 10 yıl önce orda doğum yaptı...çok memnunlar...bende orayı düşünüyorum....dün kontrolüm vardı..dr uma fiyat sordum 3000 tl gibi dedi...paylaşmak istedim..
sevgiler..herkese sağlıklı..hayırlı..kolay doğumlar diliyorum..

çınarlı ve şifa hastanesi ile az önce görüştük. İkisinde de epiduralli normal doğum 1100tl, epiduralli sezaryen 1300tl. Doktor hariç fiyatlar bunlar.. Doktor nekadar alırkı?? 1500fln gb tahmin ediyorum ama..

yaa bu fıyatlar ne böle şaşrdım vallahii sanırım sız özel muayenehaneye gdıosunuz ondan bu kadar fazla fıyatlar.ben özel izmir hastanesıne gdıorum 3 ay önce arkadaşım epidural sezeryan ile doğum yaptı 20 verdi çıktı bı gecede kaldı bnde epidural normal doğum istıorum kısmet olursa sizin yazdğnz fıytları duyunca sasrdımakannehir

Back
X