İzmir'de Fahri Mola?

papatya335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
275
177
53
merhaba arkadaşlar izmirde fahri molaya burun ameliyati olan var mi?? bu konuyu gorup kendisine ameliyat da olduysaniz lutfen deneyimlerinizi ve fotograflarinizi paylaşir misiniz ve ucreti tabiki şimdiden tesekkur ederim

kizlar randevu aldim kendisinden. fiyatlari 3500 ile 7000 arasinda degisiyormuş. yalniz muayene ucreti biraz fazla geldi 200 tl. instagramdaki burun fotograflari cok guzel ama fbooktaki paylasimlari hic ama hic begenmedim instagramdakiyle alakasi yok bu yuzden biraz kafam karişti ama doktor cok sempatik birine benziyor. randevudan sonra tekrar yazarim

kizlar randevu aldim kendisinden. fiyatlari 3500 ile 7000 arasinda degisiyormuş. yalniz muayene ucreti biraz fazla geldi 200 tl. instagramdaki burun fotograflari cok guzel ama fbooktaki paylasimlari hic ama hic begenmedim instagramdakiyle alakasi yok bu yuzden biraz kafam karişti ama doktor cok sempatik birine benziyor. randevudan sonra tekrar yazarim
Merhabalar benimde 07 Nisan Cumartesi günü Fahri Bey ile randevum var, siz ameliyat oldunuz mu acaba kendisine? Ameliyat olduysanız memnun kaldınız mı?

Nerede yaşıyorsunuz peki? İstanbul düşünüyorsanız Reşit Burak Kayanda çok iyi, instagramdan bakabilirsiniz yaptığı burunlara
Yani yurtdışındayım şuan ama bu ameliyata kesin karar verip paramı da topladığımda istanbulda olurum diye düşünüyorum. Çünkü bir sefer yapılacak kötü olursa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozulur. Bazen de gereksiz buluyorum takıntı yapmadım ama olursa da güzel olacağı belli:) siz düşünüyor musunuz?

Bu arada reşit beye baktım gerçekten çok iyiymiş takip edeceğim kendisini mirza fırat gibi başarılı biri sanırım

Yani yurtdışındayım şuan ama bu ameliyata kesin karar verip paramı da topladığımda istanbulda olurum diye düşünüyorum. Çünkü bir sefer yapılacak kötü olursa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozulur. Bazen de gereksiz buluyorum takıntı yapmadım ama olursa da güzel olacağı belli:) siz düşünüyor musunuz?
Ben üşenmezsem diret Reşit Burak Kayana giderdim İzmirden :KK70: Evet benim normalde Ege Ünv. Hastanesi - Prof. Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlunda 21 mayısta ameliyat günüm var :) ama içimden bir ses devlette ameliyat olma diyor, o nedenle Fahri Molaya yöneldim, 7 nisan da kendisinden randevu aldım bakalım bir görüşeceğim :) P papatya335

Bu arada reşit beye baktım gerçekten çok iyiymiş takip edeceğim kendisini mirza fırat gibi başarılı biri sanırım
Ben Reşit Bey ile instagram üzerinden konuştum, muayenesi ücretsiz, ilk ameliyat olacaksa eğer fiyat 7.000 tl' den başlıyor, ameliyatlarını Özel Avrasya Hastanesinde yapıyormuş, asistanı Merve Hanım randevu almak isterseniz telefon numarasını yazıyorum ; 0 534 369 48 07 hatta benimde kendisinde 4 nisanda randevum var ama şehirler arası zor olacağından gidemeyeceğim sanırım :/ P papatya335

Ben üşenmezsem diret Reşit Burak Kayana giderdim İzmirden :KK70: Evet benim normalde Ege Ünv. Hastanesi - Prof. Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlunda 21 mayısta ameliyat günüm var :) ama içimden bir ses devlette ameliyat olma diyor, o nedenle Fahri Molaya yöneldim, 7 nisan da kendisinden randevu aldım bakalım bir görüşeceğim :) P papatya335
Size birşey söyleyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama kendisini takip ediyorum yıllardır fbooktan ve yaptığı burunlar hiç güzel değil çok yapılı ve kaba büyük duruyo güzel olan sayılıdır ve ayrıyeten ona o parayı verene kadar üşenmeyin kendinizi ayaelayıp bekir beue gidin ben hayran kaldım yaptığı burunlara yiğit bey asla yanından bile geçemez

Ben Reşit Bey ile instagram üzerinden konuştum, muayenesi ücretsiz, ilk ameliyat olacaksa eğer fiyat 7.000 tl' den başlıyor, ameliyatlarını Özel Avrasya Hastanesinde yapıyormuş, asistanı Merve Hanım randevu almak isterseniz telefon numarasını yazıyorum ; 0 534 369 48 07 hatta benimde kendisinde 4 nisanda randevum var ama şehirler arası zor olacağından gidemeyeceğim sanırım :/ P papatya335
Gerçekten 7bin mi çok şaşırdım başkası onun yaptığı burunları yapsa 2-3 katını ister

Gerçekten 7bin mi çok şaşırdım başkası onun yaptığı burunları yapsa 2-3 katını ister
Evet 7.000 tl elimde instagram yazışmamız var kendisiyle :D ekliyorum buraya şimdi yazışmanın ekran alıntısını :) P papatya335

Eklentiler

• Dr. Reşit Burak Kayan.webp
    Dr. Reşit Burak Kayan.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 461
Size birşey söyleyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama kendisini takip ediyorum yıllardır fbooktan ve yaptığı burunlar hiç güzel değil çok yapılı ve kaba büyük duruyo güzel olan sayılıdır ve ayrıyeten ona o parayı verene kadar üşenmeyin kendinizi ayaelayıp bekir beue gidin ben hayran kaldım yaptığı burunlara yiğit bey asla yanından bile geçemez
Yok yok kafam karışmıyor sizinle birebir aynıı düşüncedeyim ve dediklerinizin aynısını düşündüğüm için vazgeçtim, görüşmede de Yiğit Bey kendisi söyledi zaten ben küçük burun yapmayı sevmiyorum tarzım değil dedi, bende facebookta o gruptayım isminiz neydi :) Benim Meltem Bal :) P papatya335

Reşit Bey ile olan yazışmamızın ekran alıntısını buraya da ekleyeyim belki başka arkadaşlara da faydası dokunur :)

Eklentiler

• Dr. Reşit Burak Kayan.webp
    Dr. Reşit Burak Kayan.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 432
Resit beyin yaptigi burunlarin ucuna dikkatli bakin hepsi ayni kalkiklik ayni fabrika isi gibi..
İlk etapta burun ucu genel olarak kalkık oluyormuş dikişler falan burun ucunu geriyormuş, daha sonra ödemler ve dikişlerin gerginliği geçince burun ucu 1mm-1,5 mm düşüyormuş, o nedenle ucu hafif kalkık burun makbüldür, düşükten ziyade :KK66: ilerde düşeceğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor :)

İlk etapta burun ucu genel olarak kalkık oluyormuş dikişler falan burun ucunu geriyormuş, daha sonra ödemler ve dikişlerin gerginliği geçince burun ucu 1mm-1,5 mm düşüyormuş, o nedenle ucu hafif kalkık burun makbüldür, düşükten ziyade :KK66: ilerde düşeceğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor :)
Kavis kalkiklik herkeste ayni olurmu sizce her yuze gidermi. Cm oynama yok hepsi ayni. Benim nacizane fikrim her yuze farkli olmalidir. Hepsi ben estetigim diye bagiriyor.

Kavis kalkiklik herkeste ayni olurmu sizce her yuze gidermi. Cm oynama yok hepsi ayni. Benim nacizane fikrim her yuze farkli olmalidir. Hepsi ben estetigim diye bagiriyor.
o konuda birşey diyemeyeceğim tamamen tercih meselesi, hastaları demek ki o model istiyor, bende estetik olduğu belli olabilir diyenlerdenim sorun değil :)

Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)

Back
X