hayırlı olsun canım ben daha önce de dediğim gibi aslı hanıma çok güveniyorum bi sorun çıkmazsa inşallah ben de orada doğum yapacağım ama daha çok yolum var o yüzden ne doğumu ne de fotoğrafçıyı konuşmadım :)I izmr06 G gonulcelen3434pikolata78 dün çınarlıda aslı hanım ile görüştüm ve memnun kaldım ilgili, güler yüzlü hoş bir bayan, ama önem verdiğim asıl şey doğum ekibi, anestezi, ebe ve doktor üçlüsü içime sindi, sgk ile epidural normal doğuma 1500 tl dediler ki bence uygun... İnşallah doğumu burda yapıcam 36.haftada da olsa kararımı verdim :) Evet hüseyin bey devam ediyormuş, arkadaşlar siz doğum fotoğrafçılarıyla anlaştınız mı? Şimdi gebelik haftanıza baktım da sizin için erken olabilir, siz ne yaptınız pikolata78
Ben de Aslı hanıma gidiyorum ve memnunum bence bir görün ona memnun kalacaksın çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, ben de İzmir'de doktor arayışı içerisindeyim; ancak bekarım ve çikolata kistlerimden dolayı doktor arıyorum. Yazdan beri Tepecik, Yeşilyurt, Karşıyaka Devlet Hastanesi ve özel doktor arasında mekik dokuyup durdum; ancak hala doktorumu seçemedim. Devlet hastanesinde bir doktorun takibini sürdürmek isterdim; ancak olamadı, bu gidişle de olamayacak sanırım.
Etrafımdaki insanlardan Smyrna Tüp Bebek Merkezini önerenler oldu. Oradan randevu almaya çalıştım; ama SGK ile çok sıra var. Onlar bana Çınarlı'yı önerdi. Ben de orası hakkında bir şey duymadığım için araştırırken sizin yorumlarınızı gördüm. Hastanenin sayfasında da Aslı İriş'e karşı bir sempatim oluştu. En azından CV'sini koymuş, çalışma alanını belirtmiş. Diğer iki erkek doktor daha var; ancak onlar hakkında hastane sitesinde bir bilgi yok.
Görüyorum ki çoğunuz Aslı Hanım'dan memnun kalmış; ancak sizler doğum için tercih etmişsiniz. Ne dersiniz ben de kistlerim için gideyim mi? Doğru dürüst beni dinleyip anlayacak ve bana durumu izah edecek bir doktor arıyorum. Yorumlarınızı belirtirseniz memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar, ben de İzmir'de doktor arayışı içerisindeyim; ancak bekarım ve çikolata kistlerimden dolayı doktor arıyorum. Yazdan beri Tepecik, Yeşilyurt, Karşıyaka Devlet Hastanesi ve özel doktor arasında mekik dokuyup durdum; ancak hala doktorumu seçemedim. Devlet hastanesinde bir doktorun takibini sürdürmek isterdim; ancak olamadı, bu gidişle de olamayacak sanırım.
Etrafımdaki insanlardan Smyrna Tüp Bebek Merkezini önerenler oldu. Oradan randevu almaya çalıştım; ama SGK ile çok sıra var. Onlar bana Çınarlı'yı önerdi. Ben de orası hakkında bir şey duymadığım için araştırırken sizin yorumlarınızı gördüm. Hastanenin sayfasında da Aslı İriş'e karşı bir sempatim oluştu. En azından CV'sini koymuş, çalışma alanını belirtmiş. Diğer iki erkek doktor daha var; ancak onlar hakkında hastane sitesinde bir bilgi yok.
Görüyorum ki çoğunuz Aslı Hanım'dan memnun kalmış; ancak sizler doğum için tercih etmişsiniz. Ne dersiniz ben de kistlerim için gideyim mi? Doğru dürüst beni dinleyip anlayacak ve bana durumu izah edecek bir doktor arıyorum. Yorumlarınızı belirtirseniz memnun olurum.
Mete Bey'in bulunduğu yer sgk kapsamında mı? Symrna'yı tüp bebek merkezi olduğu için kısırlık tedavisi vs. yle ilgilendiğinden, çikolata kistinin de kısırlığa sebep olabileceği düşüncesiyle tavsiye etmişlerdi.cnm smynra art genelde tüp bebekle ilgilenen bir yer.
orası pek de iyi olmaz senin için.....
ben normal yolla gebe kaldım diye 1 ay sonrasına ancak randevu alabildim.
şaban bey var smynra da çok ilgili bir doktor ama dediğim gibi çok yoğun.
çınarlı olabilir veyahut çiğli kordon da mete beyyyy
Mete Bey'in bulunduğu yer sgk kapsamında mı? Symrna'yı tüp bebek merkezi olduğu için kısırlık tedavisi vs. yle ilgilendiğinden, çikolata kistinin de kısırlığa sebep olabileceği düşüncesiyle tavsiye etmişlerdi.
Ege'de falan çok sıra beklemek istemiyorum. Yeşilyurt'ta mesela çok zaman kaybettim. Şaban Bey'e randevu almıştım zaten bekleyeyim diyordum; ama faydası olmayacağını mı düşünüyorsunuz?cnm ben mete beye gitmedim henüz bir sonraki randevum için düşünüyorum umu methini çok duydum...
yani bilemicem olabilir tabi ama bekar olduğun için ne kadar faydalı olur senin için bilmiyorum.
ege üniversitesine gidebilirsin ama sıra olur ordada....çünkü artık kadın doğumcularda kendi aralarında ayrılıyorlar...
infertilite-kadın hastalıkları vs diye...
Ege'de falan çok sıra beklemek istemiyorum. Yeşilyurt'ta mesela çok zaman kaybettim. Şaban Bey'e randevu almıştım zaten bekleyeyim diyordum; ama faydası olmayacağını mı düşünüyorsunuz?
çınarlı 20 haftaya kadar, egepol 28 haftaya kadar kabul ediyor. kent hastanesinin hafta falan takacağını düşünmüyorum. sgk anlaşması yok ne de olsa paranı verdin mi istediğin kişide doğum yapabilirsin bence canım. ama yine telefon et öğren ben telefonla öğrendim.Kızlar kaçıncı haftanızda doktor değiştirdiniz bende ailemin yanına gidicem 33.haftamda ve doktor hastane ozaman ayarlıycaz ailemin yanında doğum yapıcam kabul ederler değil mi
Kente gitmeyi planlıyorum
Bende öyle düşünüyorm egepoldeki doktorla konuşmuştum ilk 3ayımda kabul ederim demişti ama belki kente giderim diyorum şimdi kabul ederler inşçınarlı 20 haftaya kadar, egepol 28 haftaya kadar kabul ediyor. kent hastanesinin hafta falan takacağını düşünmüyorum. sgk anlaşması yok ne de olsa paranı verdin mi istediğin kişide doğum yapabilirsin bence canım. ama yine telefon et öğren ben telefonla öğrendim.
egepol de gökalp bey var çok övüyorlar o doktor 28 haftaya kadar hasta kabul ediyor aklında bulunsun canımBende öyle düşünüyorm egepoldeki doktorla konuşmuştum ilk 3ayımda kabul ederim demişti ama belki kente giderim diyorum şimdi kabul ederler inş
Canım ben 31.haftama giricem artık kabul etmez ama başka bi drum var egepoldeegepol de gökalp bey var çok övüyorlar o doktor 28 haftaya kadar hasta kabul ediyor aklında bulunsun canım
Canım ben 31.haftama giricem artık kabul etmez ama başka bi drum var egepolde
Canım bizi kim kabul ederse ona gidicez sonuçta acil bi durum olsa doğurtamayız mı diycek bu hastaneler anlamadım bende açıkcası tahlillerim falan hepsi yapıldı zatenBen de doktorumun değiştirdim.31 haftada şifa üni. Hastanesine gidiyordum hastane nin durumu belli değildi kapandı açıldı falan..karataş arzu hanıma gitmeye karar verdim..ve şimdi ona gidiyorum..
İlk egepolu araştırdım Gökalp bey cem bey..ama Gökalp bey ocak sonuna kadar tüm randevuları dolu zaten 28. Haftaya kadar alıyor saçma.. Parası ile değil mi baktığında özel hastane sonuç olarak..
İstanbuldan izmir'e yerleştim ben 2 sene önce ilk defa böyle bir şey duydum..İstanbul daki hiç bir hastane de böyle şey yok saçma sapan bir şey..
Ayrıca senin başka bir yerde eğer tahlilleri ya da gözetimin yapıldıysa bence kabul olması lazim..olduki doktor öldü o zaman ne olucak????
Ben de doktorumun değiştirdim.31 haftada şifa üni. Hastanesine gidiyordum hastane nin durumu belli değildi kapandı açıldı falan..karataş arzu hanıma gitmeye karar verdim..ve şimdi ona gidiyorum..
İlk egepolu araştırdım Gökalp bey cem bey..ama Gökalp bey ocak sonuna kadar tüm randevuları dolu zaten 28. Haftaya kadar alıyor saçma.. Parası ile değil mi baktığında özel hastane sonuç olarak..
İstanbuldan izmir'e yerleştim ben 2 sene önce ilk defa böyle bir şey duydum..İstanbul daki hiç bir hastane de böyle şey yok saçma sapan bir şey..
Ayrıca senin başka bir yerde eğer tahlilleri ya da gözetimin yapıldıysa bence kabul olması lazim..olduki doktor öldü o zaman ne olucak????
Ben de doktorumun değiştirdim.31 haftada şifa üni. Hastanesine gidiyordum hastane nin durumu belli değildi kapandı açıldı falan..karataş arzu hanıma gitmeye karar verdim..ve şimdi ona gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?