İzmir'de Gebelik takibi ve doğum için Doktor/Hastane önerisi!!!???

bende şifa hastanesine gidiyordum ama şimdi başka doktor arayışına girdik mecburen.benm doğumuma daha 3 ay olmasına ragmen cok büyük stres içindeyim.allah sizin yardımcınız olsun.ama şifanın suanda sigorta davası askıya alınmıs durumda.yani normal eski ücretler uygulanıyor.ama durumumuzn bir ayrıcalığı olduğu için diğer hastanelerin sorun yapmayacagını düşünüyorum.

Gittik konuştuk sifa h astanesiyle sigorta anlasmasi 1 ocak itibariyle bitmiş ama benim gibi takipli hastaları mağdur etmemek için bize eski fiyatlar geçerli olacakmış cok sevindim buna dogumumu orda yapabileceğim icin ve baska bi hastaneye bulmama gerek kalmadigi icin

eski hastalara eski fiyatlar mı geçerliymiş.çok sevindim suanda ya .benmde 2 hafta sonra kontrolüm vardı başka doktor arıyordum.böyle birşey varsa gerek kalmadı hiç o zaman.çok saolun bilgilendirdiğiniz için

Önemli değil ne demek mağdur e dilmedigimiz için çok mutlu oldum bu arada sizin sifadaki doktorunuz kim benim serkan guclu

Ben de Aslı iris e gidiyorum ve gerçekten çok memnunum çok ilgili kesinlikle
Merhaba
Sizden bir bilgi almak istedim..aslı Hn sabah 11:00den sonra poliklinik te calusmiyormus,ameliyatlara giriyormuş.malum hamilelik bu başımıza bir durum geldiğinde nasıl gidip muayene olacağız..yada nasıl ulasacagiz kendisine..

Canim dogum nasil gecti? Asli hanimla mi yaptin?
14 haftalık hamileyim ben de cinarli hastanesine Dr. Aslı ırise gidiyorum oldukça memnunum. ..
Merhaba
Sizden bir bilgi almak istedim..aslı Hn sabah 11:00den sonra poliklinik te calusmiyormus,ameliyatlara giriyormuş.malum hamilelik bu başımıza bir durum geldiğinde nasıl gidip muayene olacağız..yada nasıl ulasacagiz kendisine

Merhaba
Sizden bir bilgi almak istedim..aslı Hn sabah 11:00den sonra poliklinik te calusmiyormus,ameliyatlara giriyormuş.malum hamilelik bu başımıza bir durum geldiğinde nasıl gidip muayene olacağız..yada nasıl ulasacagiz kendisine

Merhaba arkadaşlar 22 haftalık 2.çocuğuma hamileyim normal doğum istiyorum kontroller için Karataş Hast. Dr. Ümran Hanım'a gidiyorum iyi birisi kendisi ama hastane hakkında herkes çok kötü yorumlar yapıyor. Gördüğüm kadarıyla personel Sayısı da çok yetersiz 1 saat bekliyorum her gittiğimde ve minnacık bir hastane herkes iç içe durmak zorunda kalıyor. küçük çocuğum da var çok sıkıntı oluyor. Egepol hastanesini düşünüyorum evime hem yakın diye hangi doktoru tavsiye edersiniz. Bir de fiyat bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Ben dilek hanıma gidiyorum egepolde muayene ücreti 77 tl dogum ücreti 1900 tl ben 2 aydır oraya gidiyorum memnun kaldım simdilik

egepol de cemil kaymaz a gidiyorum. doktorumu seviyorum tek kusuru biraz havalı ama olsun o kadar:) 77 tl muayene 1900 doğum. oda süsleme doğum fotoğrafları dahil. emekli sandığına bağlı öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…